Hayatımın büyük bir kısmı yaşadığım olaylar ve çoğu şey yalan. Çevreme ailemle ilgili aileme çevremle ilgili yalan söylüyorum. İstemeden oluyor hiç aklımda yokken bir anda kontrolü kaybedip kendimi yalan söylerken buluyorum. Mesala bir konu hakkında konuşuyoruz ve ben hiç hesapta yokken yanlış bir bilgi veriyorum size. Ne biliyim efendim bu yıl 100 orman yok edilmiş bunların şu kadarı bunun için harcanmış falan. Arkadaşlarım ailemden nefret ediyor ailem arkadaşlarımdan. Sürekli çevre değiştiriyorum bu yüzden. aileme çevremi kötüledikçe ortamımı değiştiriyorlar. Birde daha hiç yakalanmadım. Çünkü çok kaptırıyorum kendimi. Bir anda o şey gerçek olmuş gibi hissediyorum ve o an o şeyi yaşıyorum. Bunu çözmem gerek kendim olmayan birisi gibi davranmak beni bitiriyor. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an bir kariyerim var pisikolojik destek alırsam zor duruma girebilirim. Lütfen yardım edin.
Benim lisede böyle bir arkadaşım vardı, sürekli abuk subuk yalanlar söylüyordu, söylediği yalanlar da o kadar abartıydı ki kimsenin inanması mümkün değildi, bütün sınıf onun yalan söylediğinin farkındaydı ama kimse yüzüne karşı bir şey demedi.
03 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımdaki insanlarla aram iyi olmaz genelde. Yalanımı yakalasa söyleyecek bilerek açık edecek insanlardır kendileri.
- +1 yıl
Eğer herkes senin yalan söylediğinin farkındaysa, kime açık edecek? Senin söylediğin yalanlar çevren tarafından ciddiye alınıyor mu onu bir test et istersen, çünkü benim çevremdeki bazı kızları, yine aynı hastalığa sahip başka bir kız arkadaşları hakkında arkalarından konuşurken duyuyordum, yani hepsi farkındaydı ama yüzüne bir şey demek istemiyorlardı.
Belki etrafındaki insanlarla aranın iyi olmamasının sebebi de bu olabilir, yalan söylemenden bıkmışlardır.
Soran+1 yılŞimdi nasıl açıklasam bilemedim ama anlamış olmaları gibi bir ihtimal yok. Anlattığım şeyler o kadar uçuk şeyler değil. Talihsiz bir hayat yaşayan biri için normal karşılanabilir seviyede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok zor kafan daginik veya hic sabit bir dostun olmadi
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki çevreme birilerini toplamak istediğim arkadaş edinmek istediğim için oluyor
- +1 yıl
Belkide. Istanbuldamisin?
Soran+1 yılHayır Ankara
- +1 yıl
Sevgili yap kendine. En azindan kafani ona takarsin ugras olur yalandan da kurtulabilirsin belki
Soran+1 yılNeden bilmiyorum mantıklı geldi
- +1 yıl
Yani ama gercekleri demek icin ugras. Sevgiline yani
Soran+1 yılKendimi onun yanında rahat hissetsem belki yalan söylemeyi bırakır ve biraz kendim olabilirim
- +1 yıl
ynen ondan yani
- +1 yıl
Yanlis anlamazsan ekle beni daha cok taktik verebilirim belki
Soran+1 yılBir zaman sonra ufak tefekte olsa sanada yalan söyleyeceğim yardım etmek istemen bile çok büyük bir incelik teşekkür ederim
- +1 yıl
Cozeriz yalani no problem ☺️
Soran+1 yılÇok pozitifsin ama seni uğraştırmak istemiyorum yinede tekrardan teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim her zaman pozitif olmak uyidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada bende yapıyorum. Sirf konusmak icin vs ama çevremde cogu kiside yapıyor dozu abartilmadikca bence cogu insan böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumumda doz falan kalmadı. Farklı bir hayatım var artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkeste var tek değilsin
062 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu kontrol edemiyorum insanlar bilerek yalan söylüyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes bilmeden söylüyor emin ol :D
Soran+1 yılSiz öyle diyorsanız. Bilinçli olarak yaşan söylendiğini zannediyordum
Cevap sahibi+1 yılEmin ol sen dürüstsün :)
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsunuz ciddi misiniz anlayamadım ama sözleriniz hoşuma gitti. Olumlu kabul ediyorum sözlerinizi😌
Cevap sahibi+1 yılYok gerçekten söylüyorum.
Bunu kabul edecek erdeme sahipsen dürüstsün demektir.
Soran+1 yılŞimdi anladım demek istediğinizi. Tamamdır kabullenmekte düzelme yolunda önemli bir adım sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHayır düzelme yolundasın demiyorum.
Düzgünsün zaten diyorum kendini niye aşağıya çekiyorsun?
Soran+1 yılKendimi aşağıya çekmiyorum. Yaşamak istediğim hayat bu değil. Yalanlarımı birisi yakalayacak mı diye yaşamak istemiyorum. Sıfır yalan olan bir hayat kurmak istiyorum. Bu yüzden bu kendimi aşağı çekmek olmuyor
Cevap sahibi+1 yılCanım benim çok temiz kalplisin be :D
Yalanını kimse bilmiyor mu zannediyorsun?
Soran+1 yılZannetmiyorum kimse bilmiyor zaten🥲 ben temiz kalpli çok şirin bir iltifat teşekkür ederim🥰
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır duymuyorsun herhalde :Zd
Soran+1 yılÇook uzun zaman oldu ya ne demezsin🤭 en son boyfrendimmm koca mamutu mağranın önüne getirdiği zaman senin kalbin temiz demişti. O zamandan bu yana ilk defa sen söyledin işte ne çabuk geçiyor zaman
Cevap sahibi+1 yılAhaha 😂😁
Çok uzun zaman olmuş gerçekten, geçmiş olsun diyelim hanımefendi.
Soran+1 yılAy senin hanım efendi diyen dillerini yesinler hahahha seninde kalbin çooooook temiz iltifatın içinde tişikkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim be demek :D
Bu kadar ince olmayı nereden öğrendin be kadın
Soran+1 yılBen niye sana yükseldim bir anda acayip hoşuma gittin tövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yılAhah dur şurada medeni şekilde konuşuyoruz hanımefendi 😜😁
Burcun ne senin?
Soran+1 yılAh burç da soruyor terzi senin
Cevap sahibi+1 yılAkrep ben de.
Çok yükselirsek alev çıkar burada hanımefendi :Sd
Soran+1 yılPeki bu çıtır günün sonunda bana instasını verecek miydi. ya da fake hesabını versin ben kendi hesabını almak için biraz onun peşinde koşayım
Cevap sahibi+1 yılÇıtır olan burada sen misin ben mi? :D
Yaz bakalım.
Soran+1 yılŞimdi profildeki kişiysen çıtır sen oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de sen utandırıyorsun hanımefendi :)
Cevap sahibi+1 yılDm’den yaz sen :D
Soran+1 yılBeyfendi acayip hoşuma gittiniz ama utandıysanız ağırdan alabiliriz burada her şey sizin istediğiniz gibi olur
Cevap sahibi+1 yılHayır hanımefendi bir şey istiyorsak ikimizin istediği olmalı.
Öyle senli benli yok.
Soran+1 yılBiz olalım diyorsun hehehe. Tamam siz ne yapmak istersiniz ben bu gecelik sizin fikrinize uyacağım
Cevap sahibi+1 yılSadece bu gecelik olursa anlaşamayız hanımefendi ahah :)
Her gece olmalı.
Soran+1 yılBak gece diyince bi ürktüm ama bunu bi düşünelim belki kabul edebilirim
Cevap sahibi+1 yılBelki diye bir seçenek varsa eğer kabul etmeme seçeceğini kullan cancağzım. Şüphe tek gerçektir.
Soran+1 yılAllahım edebiyatta yapıyor. Nesin srn insanların gecesi şenlensin paketi falan mı. Yoksa başka bir şey aynı anda bu kadar artı özelliğe sahip olamaz
Cevap sahibi+1 yılİnsanlara gece neşesi paketi olsam her sorunun altında ben olurdum.
Şu an senin sorunda neşeyim, herkese özel değilim yani :D
Bu paket sana özel sakızda çıktı gibi düşünebilirsin
Soran+1 yılÖhöm öhöm sewgiliniz ilişkiniz falan var mı. Hani varsada ayırırız problem değil yani ama önden bir bilgimiz olsun en azından
Cevap sahibi+1 yılSen ayıracak kadar gaddar bir insan değilsin yoksa bir arada olamazdık
Soran+1 yılBen ponçik bir insanım. O zaman şöyle olurdu bi saniye ya soruma cevap alamadım var mı yok mu
Cevap sahibi+1 yılOlmasını mı arzularsın olmamasını mı. ? :F
Soran+1 yılOlmaması tabiki işime gelir daha kolay ulaşırım sana. Niyetimi fazlamı belli ettim ya. Rahatsız olmazsın umarım
Cevap sahibi+1 yılUlaştın artık derime mi nüfus edeceksin diye Cem Yılmaz’ın bir esprisi var bilirsin, zekisin bildiğine inanıyorum :D
Daha ne kadar ulaşabilirsin güzelim?
Soran+1 yılHehehe artık instanı alabilir miyim yani bence hak ettim
Cevap sahibi+1 yılOnu beni ekleyerek alabilirsin :D
Soran+1 yılEkleyerek derkennn
Cevap sahibi+1 yılBuradan 👀
Soran+1 yılBir çıtıra göre fazla zekisiniz ama burdaki kimliğimi ifşa etmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen de bir çıtıra göre fazla özel ve gizlisin ancak ben de öyleyim :)
Soran+1 yılNapcaz şimdi kaldık böyle bu arada sen hangi şehirdeydin
Cevap sahibi+1 yılBu aşk başlamadan biterse üzülürüm.
Kocaeli, sen?
Soran+1 yılUzak mesafe ilişkisi görüyorum. Ankara
Cevap sahibi+1 yılArabam 2 saatte orada oluyor ama sen bilirsin 🤷🏽♂️
Soran+1 yılSen rüya olmalısın ya şaka gibi. Nolur instanı ver hiç olmadı fake hesap aç konuşmaya devam edelimmmm
Cevap sahibi+1 yılBu saatte rüya olmam da normal olurdu :D sabah uyandığında bunların yaşanmış olmasını mı isterdin?
Buradan yazman gerekiyor ilk olarak 👀
Soran+1 yılSabah uyandığımda bunlar ruya olsa zaten bizdeki şansla ancak bunum rüyası görülür derdim kendime. Ama benim gerçekten uyumam gerek. Sonra hastayı yanlış kesicem kızmaya fırstaları olmayacak
Cevap sahibi+1 yılSon cümleni anlamadım ama :D
Bugün birlikte uyumamız gerekiyor
Soran+1 yılSon cümlemi açıklayım hemen birazdan işe gitmem gerekiyor. Cerrahi hemşireyim umarım şimdi anlamışsındır
Soran+1 yılİnstasını vermeyen kişilerle uyumuyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılGözlerini sevdiğim uyusana kendini neden yoruyorsun?
Hadi hayırlı işler o zaman.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana bir incelik yapacağım.
Cevap sahibi+1 yılProfili gizliyorum ve yazıyorum.
Bu soruyu daha sonra sil.
Soran+1 yılDirek kendi hesabını yazmasaydın başka kızlar görücek😐
Cevap sahibi+1 yılDirek kendi hesabımı yazmam merak etme :)
Ama soruyu sil sonra.
Motiwater, ekle.
Soran+1 yılSoruyu silerim ama geç kalıcam öğlene doğru eklerim kaçmam gerek kusura bakma bay bay çıtır
Cevap sahibi+1 yılOhooo :/ peki öyleyse.
Sana eğlenceli geldiği icin olabilir mi
058 Yorumla
Soran+1 yılKontrolüm altında gelişmiyor. Bir anda kendimi bir anımı anlatırken buluyorum. Normalde yaşadığım bir şeyi anlatıyormuş gibi gerçekleşiyor her şey. Bunun cidden eğlenceli bir tarafı yok
Soran+1 yılSürekli hiç gerek olmadığı zamanlar. Normal bir sohbet dönerken bile sankş başka biri benim yerime konuşuyor gibi. O kendi hayatını anlatıyor
Soran+1 yılGaliba 1 yıl önce falan çok güvendiğim bir insanın önerisi ile başka bir bahane bularak gitmiştim. Sürekli yalan söylediğimi anlatmıştım. Tedavi edilmesi gerektiğini söylemişlerdi
Soran+1 yılKariyer olarak çok güzel bir noktadayım. Türkiyede bunu başarmak çok zordu şimdi bir hastalık yüzünden işlerimi aksatmak istemiyorum. Kendi kendime bir çözüm bulmam gerekiyor
Soran+1 yılBir zaman sonra ufak tefekte olsa sanada yalan söyleyeceğim yardım etmek istemen bile çok büyük bir incelik teşekkür ederim
Soran+1 yılHemşire ameliyathanede
Soran+1 yılBunu yanlış yere yazdım takılma lütfennn
Soran+1 yılBende tam bilmiyorum anlayamıyorum ama galiba ilgi odağı olmak istiyorum biraz
Soran+1 yılÇok fazla ilgilenen insan var ilk defa ailem hakkında doğru söyleyeceğim bir dediğimi iki etmezler bir şey istersem anında yaparlar çevremdeki bazı anlaştığım insanlar olur ara sıra onlarda ilgilenirler sürekli. Normalden fazla ilgi bile alıyor olabilirim
Soran+1 yılDoğruları söylüyorsak asla bir erkek arkadaşım flörtüm hoşladığım birisi olmadı. Heo daha iyisi gelir dedim bekledim hala biraz daha iyisini beklemekteyim. Ama erkek arkadaşlarım var samimi olduğum kişiler
Soran+1 yılSeri yalan söylüyorum normal hayatta belki o yüzdendir bence o yüzden
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılYok be yaş 21 ama 16 17 gösteriyorum mekanlara almıyorlar içim +70 orayı hiç karıştırma zaten
Soran+1 yılBen yanlız bir pikaçuyum biraz🥺👉👈
Soran+1 yılİster ama yok işte sizde söylediniz kimse beni sevmemiş bu zamana kadar bu zamandan sonrada ben kimseyi sevemem
Soran+1 yılBiraz istiyor olabilirim
Soran+1 yılAslında seninle flört edicektim ama şu an acayip havam kaçtı kusura bakma reis
Soran+1 yılNe oldu
Soran+1 yılYa benim mal bi arkadaşım video atmış. Tövbe tövbe o videoyu izletseniz volkanik aktivitelerini durduracak yanardağ biliyorum benim ateşim sönmüş çok mu
Soran+1 yılUykum var abişş uyuycam sabah staja gitcem okul var uuuu çok yoğun bi gün
Soran+1 yılEvli barklı kadına söylenir mi bunlar ayıp bişey ya
Soran+1 yılErkeklerin hepsi amcıdır
Soran+1 yılDoğru tespit
Eğlenceli geliyor sadece bence sana
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar şımarık değilim ya. Elimde olmadan hesapta değilken bir anda yaşanıyor her şey
+1 yılDestek al cidden.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışma hayatım derslerim her şey kötü etkilenir eğer destek almak istersem
- +1 yıl
😄
Alışmışsın unut bu huyunu
01 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl
Güvenilir insansın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı