Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.. Siz her söylediğinizin kılıfını bir köşede hazır bulundurur musunuz?

Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.. Siz her söylediğinizin kılıfını bir köşede hazır bulundurur musunuz?

Valla minareye değil caminin tamamına kılıf hazırladım bile yakayı ele veririm ben aldatma konusunda. O yüzden kılıftan ziyade dürüstçe söyleyip ne ceza öderim onu düşünürüm. Yok yani beceremem aldatmayı en iyi terziye yaptırsam da kılıf mılıf kâr etmez bana😁😁
Bir kaç saniye bocalama sonrasında anında kılıfı hazırlarız hiç sıkıntı değil 😅
Teşekkür ederim ☺
Unuttuğum olmuyor değil😂 genelde dikkat etmeye çalışıyorum
Dikkat önemli 😬😂
Unutunca rezil oluveriyoruz sonra 🙈
Ayy valla yaa 🤦♀️🙈😂😂
Teşekkürler
Ricalar..
Cevap
14Cevap
Minareyi çalmadığım için kılıfa da gerek kalmıyor.. Neyse odur kasmam yani.. :D Keyifli geceler..
Hiç olmuyor
Benim kafamda kırk tane tilki döner. Kırkının da kuyruğu birbirine değmez. Çalacağım minarenin kılıfı her daim hazırdır yani.
eğer bir şey yapıyorsam tam yaparım eksik yapmam varsa bir eksiklik benden kaynaklanmaz arkadaş
Çalmıyorum klıfta yok 🙄
Tamam 😬
Minareyi çaldığımı anlasın kılıfa bakarız sonra 😄
Minare büyük kılıf büyük, zeka büyük olmalı lakin bende o zeka yok😒
Valla bu aralar hocalardan minare çalmak mümkün olmuyor. Artik hafizlarda işin içinde 😂😂
Minareyi çalmıyorum 😂
Ben beceremem , ağzım laf yapmaz benim 🥺
Müşterilere öyle güzel yalan söylüyorum ki adam teşekkür ediyor nerdeyse iş yerine çiçek falan gönderecekler 😂😂
Yoo mutlu oluyorlar.
Doğrunun ne olduğunu bilmedikleri için , onlara duymak istedikleri şeyleri söylüyorum aslında ama farklı yollarla 😎 haliyle bilmedikleri konu hakkında duymak istedikleri şeyi duyunca mutlu oluyorlar 😂
2 sene boşuna kursa gitmedim ben 😎😎
Yoo insanların ne istediğini benım onlara farklı seyı nasıl kabul ettırebılırım gıbı şeyler 😂
Yok ya o kadar degıl ya 😂 genel de müşterilere kullanıyorum bunu
Ben genelde bir bahane bulmam. Çünkü sahte bahane uydurunca hemen anlıyorlar yaw
hiç minare çalmadım
Neyse o olduğum için kılıf hazrlama gereği duymam
Hiç öyle bir şey yapmaya ihtiyaç duymadım.
Yaşıyorum bunu arada🙄
Hırsızlık büyük günah 🤣🤣
Olmuyor.
Aklıma bile gelmez..
Hiç minare calmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?