Merhabalar Herkese 🌸

Şimdi soruyu okuyunca diyebilirisniz "yalan söyleyenden tabii ki soğurum" diye ama benim kastettiğim şey size değil, yanınızda başkalarına sürekli yalan söyleyen insanlar.
Merhabalar Herkese 🌸

Şimdi soruyu okuyunca diyebilirisniz "yalan söyleyenden tabii ki soğurum" diye ama benim kastettiğim şey size değil, yanınızda başkalarına sürekli yalan söyleyen insanlar.
Kişi yakın arkadaşımsa ve söylediği yalanın sebebini biliyorsam soğumam. Çünkü bir bildiği vardır ve benim de olanlar hakkında bilgim vardır.
Onun dışında sürekli sebepsiz yere yalan söyleyen birine ısınamam ki soğuyayım.
Bir insanın bana nasıl davrandığı benim için ne kadar önemliyse başkalarına nasıl davrandığı da bir o kadar önemlidir benim için çünkü bu onun karakterini gösterir.
Başkasın yaptığı şeyi bana da yapmaması için hiçbir neden yok. Bu yüzden evet, soğurdum hatta gerekli görürsem arkadaşlığımı da bitirirdim.
Benim kuzenim ailesine, bana ve başkalarına çok yalan söyler ama ben soğumadım. Seviyorum ben. Bazı insanları da bu şekilde kabul edip sevmek lazım sanırım
Hem de ışık hızı ile soğurum. Sadece yalan değil. Başkalarına kötü davranan biri ile de olamam. Her şeyden önce insan olması gerekiyor karşımdakinin.
Cevap
11Cevap
Dozuna bağlı geçerli nedenleri varsa uyum sağlarım arkadaşım sonuçta.
Beni seviyorsa ve bana yalan söylemiyorsa soğumam.
Başkalarına yalan söyleyen biri bana da mutlaka yalan söylüyordur/söyler. Adına soğumak diyemesem bile kesinlikle araya mesafe koyarım.
Soğurum, belki bana da söylüyor yani nerden bilcem.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demedim hiç.. Yılanın başı ezilmeli mutlaka..
Öyleleriyle arkadaşlık edenle de işim olmaz..
Soğurum tabi. Yalan diline yuva yapmış o kişinin. Başkalarına söyleyen bana kim bilir neler der.
başkalarına yalan söyleyen bana da hayli hayli yalan söyler, ki bana söylemese bile yalan huyunun onda olması beni ondan uzaklaştırır
iş icabı musterıyı oyalamak ıcın ben cok soyluyorum kımseye zararı yok sadece vakıt kazanıyorum onun dısında yalan soylemem soyleyenıde affetmem
Başkalarına söyleyen sana da yalan söyler huy edinmiştir bu kişi bu bunu
Soğurum tabi başksına yalan söyleyen insan net bana da söylüyodur ondan bişey olmaz
Kime söylediğinin önemi yok yalancı biriyle arkadaşlık kurmam
Yalanın hert türlüsüne karşıyım. Sevmiyorum maalesef. Soğurum.
Başkasına o kadar yalan söylediyse kim bilir bana ne kadar yalanlar söyledi diye düşünmeden duramam
Aynen soğurum hiç sevmediğim şeyler arasında bu.
Soğurum kahileye bile almam
söylediği yalana göre canım
Baskasina soyleyen banada soyler
Soğumak değil insan tiksiniyor, göresi gelmiyor.
Bana söylemediğini nerden bilicem ki
Arkama bile bakmam kaçarım.
Nefret ederim daha çok o insandan.
Sogurum
Soğurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?