Bizim yanımızda çalışan bir çocuk var gelmiş bana kral diyo ne kralı ya dedim ses etmedi bunu amacı ne ne diye böyle sesleniyor bana?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşüncelerimi söyleyeyim kişisel bozukluğu olan kişiler , yani genelde , bağımlılar esrar , uyustrucu gibi şeyler kullanan insanlar da sık görülen bir durumdur.
Ve bu insanlar çokca deneyimledim.
Ne konuşmasını bilmezler.
Şaka yapiyosun herlade
Sence şaka yapıyorum gibimiyim
Uff dalga geçme geçen bana aslan parçası diyo sonra kral diyo bende kız arkadaşı varmış ona daa diyomus güya bende onunla aynı kategoride degiliz deme demeye getirdim hâlâ nedense kral dedi sinir oldum
Dalga geçilicek durum yok senin kafanda pek sağlıklı değil sanırsam
Seninki çok sağlıklı şaka yapıyor gibiyim ne demek mal misin nesin git o zaman
Şaka yapıyor gibi miyim?
Yazıyor orada
Okumaktan aciz 😂
Evet öyle yazıyor
Sensin o
Yazmaktan aciz
😂😘😂😂😂
Defol
yakışır kral olmak 😂
İşte dalga gecmeyin ne yapmaya çalışıyor bu çocuk hem gelip abla abla kahve yapmiyousn hiç diyo gelmiş şimdi de kral diyo manyak mi
sempatik bulmuştur seni knk
Yok be aslan parçası diyo geçenlerde kız arkadaşına diyomus güya bende aynı kategoride değiliz deme demeye getirdim yeniyiz falan gene geldi kral dedi sinir oldum
Kraliçe deseydi belki tepkin bu olmazdı :)))
İşte bu erkeksi geliyo bana tabir olarak niye böyle diyo sammiyet mi kurmaya çalışıyor yoksa dalga mi geçiyor
Samimiyet kurmaya çalışıyor
Abla abla diyo hep kahve yapmiyousn hiç diyo bende sen yap bi kere de dedim bende anne karnından ogrenemedim sonra gelmiş kral nereye gidiyosun çok değişik geliyo bana geçen de aslan parçası diyo farklı bişey var derdi ama ne beni sinir etmekte olablir
Yapıştır bitane gitsin ne diye düşünüyorsun bu kadar :)))
Nesine yapistirayim hıyar gibi adam kocaman abla dediğine bakma işte sinri oluyorum çocuğa ne yoamaya çalıştığını da çözemedim erkeksi mi buluyo beni anlamadım ki
Yüzünü görmediğim için bir şey diyemem ama sende uzak dur mesafe koy boz bir iki defa bi daha gelmez yok gelsin takılsın kral Aslan parçası söylesin devam etsin diyorsan karışma :)))
Gelmek zorunda gibi bişey cay alıyor işte su alıyor burdan çünkü kendi dükkanında yok patronda izin veriyo buz gibiyim ona karşı ama hâlâ ayni saçma bi kişiliği var ben senin hizmetcin değilim dedim kahve yaparmisin dediğinde hala aynı ben yapamam sen hiç yapmiyosun diyo catlak mıdır nedir
canım sanirim :)))
Ben bana senin hizmetcinmiyim diyen birine bi daha istemem o gelmiş dün hala kahve yapmiyosun diyo yarabbim ya bardağının yikamiyor hiç uyardım bana yardım edeyim yikayayim demiyosun diye degismiyo hâlâ ayni
Canım yazmışım canım yazmıştım öyle gelmiş :))))
Hala canım diye geliyo anladık ben sorun yok sence derdi ne bunun ne yapmalıyım
G e r i ze ka lı :))) bunu dedim canım geliyor saçmalıyor bu derdi senin ilgini çekmek belkide hoşlanıyor senden ama sen hoşlanmadığın için it gitsin ne uğraşacaksın ki
İttiğim halde böyle işte kafamı karıştıran durum şu acaba ben çok fazla makyaj yapan ve hep pantalon giyen biriyim ondan bana takiliyo bilerek mi diyorum kız arkadaşıma var diyo ona da diyomus aslan parçası tam bi dengesizlik
Diyemiyormusun ben senin kız arkadaşın değilim ben senin bu şekilde hitap edebileceğin arkadaşında değilim bana bu şekilde gelme bu şekilde konuşma uzak dur benden tersle ne diye kafana takıyorsun hala
Dedim ayni katagoride değiliz onunla ben hiç hoslanmam çok çiğ hitab bu şekilde dedim kaç gün oldu ki dedim sammiyetimiz yok mu yani diyo tanışali kaç gün oldu ki dedim gene üstümden biraz zaman geçti yine ayni böyle
Şaka gibi bir insan psikolojik sorunları var sanırım takıntılı biri uzak durmanı tavsiye ederim yoksa sonu kötü olabilir
Zaten uzak duruyorum da işi düşüyor buraya geliyo
İşi düşmesin önünü kes sende ya da ayrıl ordan çalışma başka iş bak
Ayrılamam ya zaten buraya zor geldim iş yok heryerden çıkarıldım son raddede önünü kestim sen yap kahveyi diye umarım sormaz de işte benim de ona işim düşüyor mesela geçen yazıcıda sorun oldu anlamadım ya da bilgisayar da bişey yapamadığım da patron ona sor diyo ona soruyouz mecbur bende çok terslemiyorum o yüzden
Immm iş zorunluluğu aynı ortam ve katlanmak istemeden de olsa zor bi durum ne diyebilirim ki şu an işim var daha sonra yaz konuşalım
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Geldim
Geliyo bazen şarkı falan mirildaniyo abla duydum ki unutmuusn gözlerimin rengini diyodu bi ara bunlat hoslanma belirtisi mi yoksa maksat boş muhabbet mi
Abla diyor kaç yaşında o sen kaç yaşındasın ayrıca ne iş yapıyorsunuz ortama göre
Ben kasiyerim oda başka dükkanda oturuyo şu an iş yok benden küçük ben 29 o 26
Market kasiyeri mi ayrıca onun yan dükkanda ki işi ne
Neden ki bu yaptıkları onu çözmek için bi neden mi
Neden olmasın
Bilemedim işle yaptığını pek bağlantılı bulamadim ondan dedim
Senin ilgin var mı buna karşı :))
Yok sıfır hatta itici geliyo her hareketi batıyo bana hiç bu denli tanımadan zıt gittiğim ve gıcıklık olduğum olmamıştı genelde tanırim sonra ama ilkten gıcık oldum buna
Immm anladım o zaman pek fazla üzerinde durmana gerek yok gelince ilgilenme olur biter işin mi düştü PC ile ilgili ya da yazıcı ile ilgili patrona söyle çağırsın patron ilgilensin onunla sen bire bir muhatap olma yani gerek yok itici biriyse
Patron sürekli dışarda ondan bana itici geliyo bilmiyom basakasina öyle değildir belki bilemem de
Sana itici gelen başkasına gelmiyor olabilir o ayrı bir konu orada çalışan başka kimse yok mu yanlız mı çalışıyorsun?
Yalnızım bide ona işim düşer diye çok terste yapmıyorum geldi yine ben beceremoyorum kahve yaparmisin bu kahve neymiş bu kadar ya
Immm ne diceğimi şaşırdım özel olmicaksa nerelisin
Neden ki nerelisin dedin
Merak ettim