Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Duygularımın hangi bağlamda olduğuna bağlı.. Zaten yapı olarak aşırı duygusal biri değilim.. Sevgi aşk gibi duygularımı belli ederim ama fazlasıyla pelesenk etmek bana anlamsız gelir.. Hayatımdaki insan bunu yaşasın hissetsin isterim daha çok.. Keyifli geceler..
Evet zor belli ederim, gözlerim dolar deli gibi ağlamak isterim ama görmesinler diye gözyaşlarımı tutmaya çalışırım. Aslında fazla derinim çoğu kişiye göre ama sığ görünüyorum ve öyle görünmek istiyorum. Tanıyanlar biliyor zaten.
Hayır kalbimden geçenler gözlerimdedir, sözlerimde çok olmasada her davranışımdan, bakışımdan anlayabilir karşımdaki kişi. Bir şeyleri çok dillendirince anlamı kalmıyormuş gibime geliyor.
Bütün duygularımı net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Üzgün olduğumda ağlamaktan çekinmiyorum insanların içinde, mutlu olduğumda kahkaha atmaktan da keza.