kumar bağımlılığı bir hastalık orası aşikar. fakat ben kumar bağımlısı olup malvarlığını kaybetmeyen görmedim. Bunun tam aksi durumlara şahit oldunuz?
ayda yılda bir iddia loto oynayanları kast etmiyorum
kumar bağımlılığı bir hastalık orası aşikar. fakat ben kumar bağımlısı olup malvarlığını kaybetmeyen görmedim. Bunun tam aksi durumlara şahit oldunuz?
ayda yılda bir iddia loto oynayanları kast etmiyorum
bende görmedim idda çok oynadığım dönemde tutumlu olsam da bi kere sıfırlamıştım parayı ayrıca kazansan da o paradan hayır göremiyorsun her tarafı sıkıntı şimdi borsaya takılıyorum kar zarar marjı yülksek ama kumar değil iyi gibi kumar maalesef bir ihtiyac ama insanı en hızlıe tüketen bağımlılık kumardır maalesef
İddaa kumar oynayıp intihar edeni çok gördüm eşi terk eden gördüm hayatı kararan gördüm ve hala daha 15 yaşından başlayan genç kumara başlıyor ve ne yazık ki gelecek senelerin ya intihar ya da batakcı psikolojisik bozuk nesil gümbür gümbür geliyor acıkcası kötü durum geçmiş olsun.
Kume psikolojik bir savaştır. Kendini kaybeden her kişi kumarda mutlaka kaybeder.. Kumarda kazananlar da var, köşe olanlarda.. Nerede durmasını bilirsen her zaman kazanırsın..
Cevap
9Cevap
kazandığından daha fazlasını parça parçada olsa kumara harcayan ve nadiren kazanan insanlar tanıdım. biraz toplu para kazanınca daha çok gaza gelip daha fazla harcıyor.
Oturup hesaba vursan zarar üzerine zarar
Kesnlıkle kurdan para kazanılnaz komşu esnaf vardı deden babadan kanları verdi almanyda kı kardeşinin 2 mılyonununvetdı babam arabuluculuk yapıyor onlrda bu zamana kdar 30 mılyon para vermiş kumra dıyor
Hayır kumar da her zaman kasa kazanır kumar siteleri bile var orada bile kazansan bile paranı ödemezler
Kumarda en iyi şans kılıçtır. Yani %50'ye %50. Bu da ya hep ya hiç demek. Enin de sonun da her şeyi kaybettirir.
Kasa her zaman kazanır
Kumaeda
Onlar günlük kazanıp günlük harcarlar
Kumarbazım kaybediyorum
Kumarı oynatan kazanır...
Kumar adamı bitirir.
Yok anca para kaybederler
Görmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?