Duygusallık gibi değil bu direkt içinde olan o kavurucu hisler derinde ayrıca bitkinin kökünden gelen bağları gibi içimdeki bağlardan dışarı yayılan o derin hisler ve sadece içimde değil gibi belki de kafayı yedim

Duygusallık gibi değil bu direkt içinde olan o kavurucu hisler derinde ayrıca bitkinin kökünden gelen bağları gibi içimdeki bağlardan dışarı yayılan o derin hisler ve sadece içimde değil gibi belki de kafayı yedim
Tabi ki insan elinde, duyguları ve düşünceleri kontrol edebilirsek, hassas olmanın ya da aşırı duygusal olmanın önüne geçebiliriz. sadece gerçekten denemek gerekiyor
Sen bunun için bir şey yaptın mı
Evet, insanları umursamıyorum mesela. hayatımı sevdiğim gibi yaşıyorum. ve kimsenin düşüncelerimi değiştirmesine izin vermiyorum
Kulağım açık ama kafamda kalması gerekwnlwew karar veririm
Gerekenlere * olacaktı. Ah klavye ah...
Bu güzel. kendinle ilgili kararlarda her zaman son karar senin olsun
Bunu kulağıma küpe edeyim mi
🤩🍰🧚♀️ sadece kendi fikrimi söyledim
Gecemi güzelleştirdi fikrin naçizane
Rica ederim sende öyle 🤗☺️
Sanırım buna melankoli diyorlar. Bazı insanlar öyledir, problem değil ben de öyleyim. Hatta zaman zaman içindeki hüzünden tat alırsın, şikayet edersin ama onun orada olması garip bir his verir.
Dünyaya bir poşetin ardından bakıyormuşum gibi geliyor, şeffaf bir poşet. Ama o poşetin ardında güvendeyim, herkesi analiz edebiliyorum, nedense her şeyi çok iyi algılayabiliyorum. Ancak bir o kadarda yalnız hissettiriyor. Sanki bütün bu anlamların içinde, algılayabildiklerimin içinde yapayalnızmışım gibi. Bu durum içimde hüzün diye bir şeye bürünüyor, elbette rahatsız ediyor fakat bu hüznünün içinde nefes alabildiğimi hissettiğimden, kopmak istemiyorum. Kendimi toplum içinde olduğu kadar, kendi içimde de bir birey olarak görmemi sağlıyor. Umarım tanımlamam anlaşılır olmuştur.
Etkileyici. Bir şey vardı ama ismini bilmiyordum tanımlamalarda pek iyi olduğum söylenemez. hele o gözlemler... sezgiler... bazen her şeyin karman çorman hale gelmesi... birde içinde biz vardak olaylar uç noktada sanki öyle görmeye çalıştığımdan değil öyle hissettirdiğinden ara sıra
Cevap
2Cevap
Senin elinde çok kişisel gelişim kitabı olumalısın
Son iki kelimene katılıyorum
Çok karışık gece gece algılayamıyorum o kadar karışık cümleler
Helal
Ben de ayığım yüksek ihtimalle de sabah ederim yine sadece fazla karmaşık detay sabit bir fikir üzerinden gidilmiş gibi değil de tüm hünerlerimi sergileyemem diye yazılmış gibi
🤦♂️
Anlıyorum sadece yazamıyorum İngilizce
Hoş şeyler çıkmaz
Ay ken nat be hav ay can ay dont nov be canım
Azmissindir
Hahahah nerden biliyorsun
Öffff ne degisiksin ya anlasilmizsa nolmus yani
De de özele bak ordan konusak burasi uygun degil
Uygun kiz sapiklik icin yazmadim ki tecrubelerimle sabit soyledigim seyler
Son yazdiklarima bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?