Birçok bilim insanı hayatımızın kolaylaşmasında öncülük etmiştir. Sağlık, teknoloji, ulaşım ve adını sayamayacağım alanlarda izler bırakmıştırlar. Bu insanlardan hangisine veya hangilerine teşekkür etmek isterdiniz?
Hayatımıza katkılarından dolayı teşekkür edeceğiniz bilim insanları kimlerdir?
Cevapla
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
henüz bilim olarak kabul edilmeyen bir dal ama olsun teşekkür ederim tam benim kafadan bir adamsın. Tüm kitaplarını araştırmalarını okudum. Mükemmelsin.
Okültizm gerçekten çok masalsı bir alan, bana hep efsanevi gelmiştir. Majiler, parapsikoloji nedense o mistiklik beni hep etkilemiştir. Ben materyalist bir insanım ancak hoşuma gidiyor.
Maria Curie tabiki kadınlar için mücadele etti kadınların dışlandığı bir dünyada kadınlar için savaştı ❤❤❤❤❤ 2 tane Nobel aldı. Dünyada 2 tane Nobel alan tek bilim insanı aynı zamanda kızıda Nobel aldı.
II. Kılıçarslan döneminde ismi bilinmeyen ancak hipodromda ilk uçuş denemesini gerçekleştiren ve o esnada hayatını kaybeden bir Türk var. Selam olsun ona✈️💜