AÇIK Mİ OLMAK KAPALI MI OLMAK?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım. Kalıtım ve mutsuzum. Açılmayı düşünüyorum. Çünkü birçok nedeni var. Düşüncelerimi özgürce söyleyemiyorum. Erkekler ve kizlar bana yaklaşırken farklı yaklaşıyor. Mesela hiç bir erkek bana arkadaş, kanka gözüyle bakmıyor; dar görüşlüdür, yobazdir diye yaklaşıyorlar. Bundan rahatsızlık duyuyorum. Alışveriş yapmaktan da nefret ediyorum istediğim hiçbir şeyi giyemiyorum. Oje sürmek istiyorum makyaj yapmak istiyorum ama anne babam izin vermiyor. Bir erkekle arkadaş olmak istiyorum, bir ilişki istiyorum ama hepsine yasak diyorlar. Kısacası ben böyle bir hayat istemiyorumm ancak bu hayatı seçersem de ne annem beni tanır ne babam. Reddederler, maddi manevi yok sayarlar. Akraba, es dost çevresine ne diyeceğine takıliyorlar bu yüzden beni evlat olarak görmezler. Bunu da istemiyorum. Normal bir tepki verselerdi de daha kolay olsaydı keşke. Ama durum bu. Abimler ve ablam var, onlara da bel bağlamak istemiyorum ama bu hayat da çekilmiyor bana göre. Her şey yasak çünkü. Ben sınırsızca eğlenmek, çevre yapmak istiyorum. E tabii biraz da haz yaşamak. Bunlari kapalıyken nasıl yapabilirim ki?
AÇIK Mİ OLMAK KAPALI MI OLMAK?