Olgunlaştığınızı ne zaman fark ettiniz? Spesifikleştirebileceğiniz bir yaş veyahut olay var mı?

Olgunlaştığınızı ne zaman fark ettiniz? Spesifikleştirebileceğiniz bir yaş veyahut olay var mı?

#selamgençlik 🍀🍀
30 yaşına kadar karakter resmen akılla bir olup tam elli karış havada hoplayıp zıplıyor dünyanın en serseri tavırlarının gururlu avukatı kesiliyor sonra bi gece ansızın yaş otuz oluyor yemin ediyorum bir gecede derin bir uykudan uyanmış gibi kendine geliyor insan fakat iş orada bitmiyor yepyeni bir olgunluk süreci adım adım ilerliyor artık habire olgunluk yolculuğuna çıkmış oluyor insan.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Hala daha oturmadığını bugün fark ettim, ben içten içe hüzünlü bir insanımdır ama dışarıya bunu yansıtmamayı küçük yaşta tercih ettim, şimdiki çevreme de sanki yalandan ibaret bir insanmışım ve onlarla böyle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Asla arkadaşım olmuyor dolayısıyla :/
sanırım lise yıllarımdan sonra aslında olgunlaşma sürecim daha erken başladı... ama ben inanın her zaman öğrenmeye gelişime açık olduğunu düşünüyorum yaş ne olursa olsun... tabi sabit fikirli kalıplaşmış davranışlari olan insanlar hariç
Teşekkürler Eig için 🙏
Rica ederim, ne demek
Benim için bunun bir yaşı yok. Her zaman eksik göreceğim kendimi. Bilgiye açım, öğrenme isteğim devam edecek sonsuza kadar. O yüzden karakterim sandalyeyi çekmiş kendine ayırmış. Bir gün oturur sanırım.
Mantıklı.
Cevap
9Cevap
Evet karakterim ve ben olmak istediğim kişiyim
Erken olgunlaşmaya başladım tek bir olay yüzünden değil olaylar ve nedenler yüzünden diyelim. Bu kadar çabuk olmasını ister miydim açıkcası hayır ama o da ayrı bir konu..
Karakterim tam oturdu mu bilemiyorum hâlâ kendimde yeni keşfettiğim şeyler oluyor. Ama oturmak üzere diyebilirim sanırım.
Tam bir zamanı yok bunun.. İnsan sorumluluk yüklenince, iyiyi kötüyü yaşayınca, ister istemez oluyor..
inşallah oturmuştur zira daha fazla değişimi kaldıramam
Karakterim daha gençlik yıllarımda oturdu.
Evet yani oturduğunu düşünüyorum :) sende benim sorumda görüş paylaşır misin
yok oturmadı hala ayakta 🤓
Hayallerim yok olurken karakter için cabalayamam
Oturmak üzere henüz kendimi çok yeterli görmüyorum
Çok nadir insanların oturuyor.
spesifikleştiremediklerimizden misiniz.
Biraz uzun bi kelime oldu evet. 😄
oturdu
offf karıya bak
Oturdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?