Hayatta yapacak başka işi olmayan boş işlerle uğraşır halbuki o kadar yapacak çok şeyimiz var ki 5 vakit namaz kılmak dinimizi öğrenmek insanlara faydalı işler yapmak Ama biz oturuyoruz sanal ortamdan klavye delikanlıları yapıyoruz yazık
Peki bunu yapti diyelim. biri ile konuştu ve bunu farkli algilamamak icin ikiside erkek ti ve buluşup bir yerlere gidip eglenmek istedi. yan yana geldikleri zaman nasil bir birinin yüzüne bakacak ki?
Kiyamam ya o tatli hayatini asla terketme her zaman bu guzellikte kal. zaten erkek olduğum halde ben gercekten sokaktan korkuyorum. kimle. muatap olurum ne kazandirir ne kaybettirir gibi git geller yaşıyorum. Sen bence dogru olani yapiyorsun
anlam veremiyorum bazen, o kadar tuhaf insanlar var ki burada görmüş oldum.. yaşayamadıklarını içinde kalanları burada aktarıyorlar bence ve çoğu insanın da ruh hastası olduğuna karar verdim.
Dogru diyorsunuz bende size katiliyorum. bir çoğu evli ve yasini doğru yazmıyor ve yardim isteyene yardimdan cok gereksiz yorum yapıyor lar. guzel biz gözleminiz var tebrik ederm. birde bir çoğu olamadığı fakat hayal kurduğu kisi olma çabası için de
Cevap sahibi
+1 yıl
teşekkür ederim katıldığın için, bende senin yazdıklarına katılıyorum doğru diyorsun 😄
En İyi Cevaplar