Al Bismillah
"Ruh hastası" diye kimlere dersiniz?
Al Bismillah

Sevdiğim - sevmediğim iki sınıf insana da kullanırım: Aradaki farkı, yalnızca söylediğim kişiler anlayabilir.
Bu ara kendini Eros zanneden bir ruh hastası var beni sınıyor 'ruh hastası'
Sen kimlere dersin?
F*ministlere, kıskançlara, ahlaksal muhafazakar olup erkeklerin cinsel özgürlüğünü kısıtlayanlara. Mesela demin bir kız geldi, eve çağırdığımı ifade ettiğim kız ile ilgili , konuda bana kıza ucuz kız muamelesi yapmışsın dedi. Şeref yoksunluğunun daniskası. Yani baskıyı bana yapıyor, ama mağdurluğu kadın propagandası üzerinden yapıyor. Vo vo vo vo vo sen şu narsistliğe bak hele. Master f*minist narsist. Erkek düşmanlığı ile dinin birleşimi böyle bir şey. Feminizmi ezmemiz gerekiyor.
Sanırım kimseye demem. Sinirlendiğimde karşımdakine farklı kelimeler söylerim ama ne kadar sinirli olursam olayım onu kötü hissettirecek bir şey söyleyemem. Mesela ruh hastası dersem geçmişinde yaşadığı bazı olaylar aklına gelip onu üzebilir. Evet yakınlarımızı tanıyoruz.
Ama kaçımız herhangi bir travmasını, psikolog geçmişini biliyoruz? İnsanların çoğu bunu gizli tutmak ister, hasta gözüyle bakılmaması için. Hal böyleyken de ruh hastası demek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama bazen kendime dediğim oluyor. Çünkü bu tarz bir şey yaşamadım ve gayette tanıyorum kendimi. Ruh hastası diyince aklıma direkt "Bu şarkıyı sadece ruh hastaları dinlesin" şarkısı geldi, favorilerimden biri ☯
Gayet güzel, mantıklı bir görüş.
Ben şarkıyı dinlemeye gideyim. 😃
Yalancı sahtekar olup karşı tarafı manipüle etmeye çalışarak yalanına kulp bulup üste çıkmaya çalışan, kendisinin psikolojik sorunu olup hatalı olduğu bir konuda karşı tarafın psikolojik sorunu varmış gibi davranan, yine karşı tarafa güvenmeyip yalandan hoşlanmıyorum diyip yalancı olan. Kısaca manipülatif yalancı kişiler ruh hastası oluyor.
Yazının sonunda derin bir nefes almış gibisin. Nefes almadan mı yazdın 😃
Bir sövsem herkes amin der 😂
Öyle bir enerji aldım sanki bende 😃
Kendilerini haklı görüyorlar birde kızılcık soğası ileee neyse 😑
Sakin sakin 😂 burada yok onlardan yok.
Belkide vardır 🙄 kaçın 🚪🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️
Asıl burada onlardan var. 25 yaşındayım reelde böyle tipleri çevremde bir iki tane gördüm burada var baya yalancı tip en son boğaziçinde dişhekimliği okuyan bir yalancı gördüm sen düşün
Ya engelle geç gitsin. Enerjini hiç düşürmeye bile gerek yok onları düşünerek 🧘🏻♂️🧘🏻♀️
Engelledim zaten başka hesaptan sataşıyor
Yönetime yazsana
Oho ben yönetime burdaki fakeleri orjinal kişi ile konuşmamıxı bile attım fake hesabı bile kapatamıyorlar ki
Özel mesajlara müdahale etmiyorlar. Ama 'birden fazla hesap' diye şikayet edersek daha doğru olur.
Fake hesaptan kastın tam olarak nedir?
Başka birinin fotoğrafını adını kullanmak işte..
İnternette bulunan fotolarda sorun olmaz. Bunun haricinde olan kişilere müdahale yapılması lazım ama ☹️
Her yazdığım kelimeyi kaldırmak isteyen mod arkadaşlara..
Sizde çözümü modları engellemek ile mi buldunuz? Geçen tarafınızdan engellediğimi fark ettim.
Bilmiyorum o an neye sinir olduysam yaptım bir şeyler.
Kural dışı paylaşım yoksa, iade olur. Biri garezine yapıyorsa yönetime yazın gerekirse moderatörlüğü alınır.
Hesabımı 30 dakikalığına dondurdu. Şikayet ettim geri aldım.
İki üç arkadaşı anlaşmış sağlı sollu geldiler üstüme.
Güldür Güldür videosu polemik amacıyla kaldırılıyor ve özelden bana diyor ki ben kaldırdım canım öyle istedi.
Bende sitemde bulununca hesabımı dondurttu.
İyi de bunları ss olarak atıp yönetime neden yazmıyorsunuz?
İşte yazınca geri aldım hesabı.
Onların yetkisi alınması lazımdı. Alındı mı?
Ya ne olacak güldürme beni. :D
Fırsatları olsa öldü verecekler.
Terslik var.
Öyle şeyler var ki. Şimdi yazsam büyük sıkıntı olur :D
Ondan artık pek umursamıyorum.
Bu da bir seçenek evet 😬
O yüzden tamam deyip geçiyorum. :)
Hepimizi Allah Şifon versin.. :D
www.youtube.com/watch
İzliyorum şu an 🧐
İzledim komikti 😃
Sil istersen sonra jandarmalar videoyu ele geçirmesin :D
Kalsın ya 😃
Cevap
11Cevap
Ruh hastası diyeceğimiz tiplerden burada burnumuzun dibinde çok sayıda var. Kimisi namus ve ahlak timsali sanar kendini, kimisi herkesi yargılama ve yaftalama hakkı görür kendinde. Kimisi tanrı rolüne soyunup insanlara cennet cehennem hükümleri biçer. Kimisi de kendince hasetlik fesatlık besler insanlara.
Saçma sapan ne dediğini bilmeyen. Konuşup ama hiç anlaşılmayan.
Yüreği olmayıp gizliden şekilcilik yapanların geneli ruh hastasıdır.
Akıl sağlığı yerinde olmayıp, kötü şeyler yapana derim. Gerçekten hasta olanlara derim.
Dengesiz ya da uçuk kaçık olanlar. insanlara ve hayvanlara zarar verenler, laf anlamayan kişiler için kullanırım
Düşündüm düşündüm kimseye ruh hastası demediğimi farkettim. Psikopat lafını kullanıyorum ama onu da kime dediğimi hatırlayamadım. Muallak...
Annem de bana diyor psikopat diye, takıntılarımdan dolayı. 🙄 Ruh hastası diyenim de var. Hem ruh hastası hem psikopatım benden uzak kaçın 😂
Kaçmak yok 😎
Sen niye üzerine alınıyorsun? 🤔
Benim sorum çünküğ 😬
Kaçamayacak kişisin sen, sen üzerine alınma yangeçcim 😇 Bu emojinin altında yatan emoji aslında 😈😈 😂😂
😂😂 mesaj alındı
Eski sevgilim için kullanırdım çünkü tam bir ruh hastasıydı. Allah'ım durduk yere düşündüğü şeyler, sürekli benim başkasıyla konuştuğumu düşünmeler , asırj kıskanma ve kısıtlamaları ondan habersiz, izinsiz bir adım bile atmami istemezdi o yüzden tam bir ruh hqstasi djjdjdjska
Allah kurtarmış 😃
Arkadaşlar arasında bazen çılgınca şeyler yapanlara "Ruh hastası" diyoruz. Bunun makarası dışında, mantık dışı davranan ve olmadık şeylere takan veya yanlış şeyleri doğru sananlar gerçek ruh hastasıdır.
Yanlış olduğu ve zarar gördüğü/verdiği halde bir şeyi yapmaya devam eden insanlar için derim. Kendini kaybetmek yetiyor ruh hastası damgasını yapıştırabilmek için.
Ben miyim o Eros🤨
Bilmem sen arada dersin ruh hastası diye 🙄 ben deli olduğumun yüzüme vurulmasından zevk alıyorum ruh hastası tip kaç oluyorum😂
Sen değilsin
Kimseye demem. Psikiyatrist miyim ben? Psikiyatrist olmadan teşhis koyan kişiler bence ruh hastasıdır. (Sayenizde demiş oldum birine. 😊)
😂😂 Harikayım yine
Her konuşmamızda mütemadiyen ruh hastası diyorsun zaten senden ötürü ben de alıştım ben de diyorum hep senden ötürü hep hep hep! 😁 💫
Oh ne güzel 😃😂
Susar mısın 😁😂
Hayır 😂😬😬
Şimdi bana da kullandın, umarım seviliyoruzdur. 😄
Ben de aynı şekilde, sevdiklerime de derimm, kötü anlamda da kullanırım arada.
Umarım fjdk
Hissetmen lazım. Sence seviliyor musun?
Önüne gelen söylüyor. Oysa dalga geçilecek bir durum değil. Ciddi bir psikolojik sorunu olan mesela şizofreni gibi bu tür şeyler ruh hastalığıdır.
Psikolojik sorunları olan kişilere derim. Bir aile danışmanı terapisti olarak birçok kişi kaşıma çıkıyor genellikle o kişiler hayatlarında çok fazla yara aldıkları için
Aynen bende iki sınıf insan için kullanabilirm. Örneğin bana gerçekten duyguları varsa güzel şeylerde tam bir ruh hastası gibi olmalı. Ama tabi benimde ona karşı hissim varsa.
Yoksa da tam tersi olur zaten
Ben hakikatli eros ruh hastasıyım bana yolla onu hallederiz kral o deliyse ben daha belali deliyim
Dm falan kapalı. Etiket yapıp duruyor😤
Yok ya değil sana atrm ben sosyal medyadanmi yapıyor
O kişinin dm kutusu kapalı. Buradan biri
Bence bilerek kapattı senden hoşlanmış takıntılı olabilir
Ya bir şeyi amaç edinmiş. Hoşlanma desen bu nasıl hoşlanma? Böyle hoşlanma mı olur diyorum. 😤
Sana karşı takıntı kıskanç ya da sana bağımlı aşk seni çok istiyor deli gibi ama çok acılı bir aşk senin onu reddetmeni istemyr bence yorumda ona tatlı dille rica et lütfen gel seninle konuşmam lazım seninle yüzleşmeliyiz yaz tatlı dilli ol biz disiler duygusal varlığız bir erkek si cak davrandigi an kolay duseriz
Bir gün iyi olup diğer gün kötü olanlar, kendi kendilerine triplere girenler, kafalarında kuranlar, iftira atanlar, saplantı yapanlar. Genel olarak bu tipler işte.
Kelimelik te yüzdem iyi diye kelime bulucudan yardım aldığımı iddia eden bir ruh hastası vardı. Teslim oldum onu mu çekicem 😏
ruh hastası olması icin egolu olmasi gerek veya herseyi ben bilirim birde bencil ve cok konusan tipler ozellikle bağırarak konusan hanzolar
insanları aşağılamktan zevk alanlara
kaostan beslenenlere
Zalim insanlara... Doğaya zarar verenlere... Kimseyle empati kurmayıp herkese tepeden bakanlara...
@gulbahaar senin eski sevgilin görkeme deriz knk fkfnfkmf
Her şeyi takıntı yapip kafasinda 40 tane hikaye kuranlara
Boş konuşup saçma sapan şeylere endişeleniyorum kafasında kuranlara
Bir anda oturuyodum. Bir anda ben ruh hastasıyım dedim. Ben dedim ruh hastasıyım ya.
Ya benim galiba md hastalığım var bu nedenle kendime diyorum bunu
Lafdan anlamayan insanlar için kullanırım bu tabiri anca. Allahtan çok sık kullanmıyorum.
Yaptığıyla söylediği bir tutmayan insanlara derim
Benim gibilere kdhwkdh yeterli mi
Yeterli fjdks
@efulimmm88 bazen bana diyor 🥺
O kendin de olan bir şeyi diyor normal bence 😃
Haydaaaa 😂 çadır karışacak vaziyet alın 😂
Aslında ben yokum. 🚪🚶🏻♂️
Ruh hastası @GOKHANoturumactı ve @abdurrahman00t denir yazın google görün 😃
Hayırlı birşeye etiketleyin bir kerede 😂
Sen şimdi yengeç’e hayırsız mı demek istedin 🧐 abooowwwww kavgada söylenmez 😂
Ruh hastası hayırsız mı demek oluyor 😃
Hayırlı bir şeye etiketleyin dedın ya 🥺
Merhaba @GOKHANoturumactı @efulimmm88
Arama motoruna ruh hastası yazdım ve sonuçları sizinle paylaşmak istedim
www.canva.com/.../view
Teşekkürler 🧘🏻♂️
Bu yengeç’i seviyorum pratık adam :) efulımm ruh hastası ise benı gerçek hayatta hiç tanıma sen 😂😂
Üşenmemişte yaaaa 😂😂😂 manyak ruh hastası işte 😂
Gökhan sen cete başı😂 köpekle kavga etmiş adamsın senin üstüne ruh hastası tanımam ben 😂
İlk o başlattı ama 🥺
@evapo0
Umarım etiketi açıktır sjsjsjsj
Hayır kalacak 😂😂
Devlet meselesi olmaz inşallah 😂
@Akrep-Bir_Adam etiket yapılan arkadaş devlet meselesi haline getirme potansiyeli taşıyor bence 😃
Görüşün kaldırılması için geri sayım başladı 60 saniye ⏳
Boşuna etiket yapmadım. Herşeye rağmen candır o 🌹
Espri ise kalıyor görüş. Ben kuralları ve olması gerekeni söyledim))
Sitede var 3-5 ruh hastası 👻
Naber len sevdiğim ruh hastası : ()
Baş harfi ne? Belki aynı kişidir 🧐
Yok değil 😃
Can manay karakterine
Kendime derim 😅
ruhu hasta olanlar
Kimseye demedim galiba hatırlamıyorum 😅
Şu seçimde hala akape diyen herkes
Bir kaç tahtası eksik ve kötü niyetli
Ben genelde kendime diyorum
Kendime derim aynada sık sık
Bilerek sinirimi bozana derim
Ne yaptın da sınıyor😅
Bir şey yapmadımm
İlginç eğlence yöntemleri var demekki
Bilmediğim bir şey varda acaba ne? Yakında belli olur.
Umarım en kısa sürede belli olur 🙂
Bad boylara düşen kızlara
sinir olduklarıma derim
Önüme gelen herkese herkes ruh hastası
Gerçek ruh hastalarına
Doktorum bana söylüyor 🥲
Narsist insanlara denir
ruh hastası olan kişiye denir.
Niyet okuyanlara
Kardeşime ve baba tarafına
Ruhu hasta olanlara
Bağıran insanlar
Gerçekten mi
Bende bağırıyorum bazen
Evet mesela ben saman alevi gibi öfkem biran kolay kolay sinirleniyor um inanki neye sinirlendi ğimi unutuyorum çünkü kin tutamıyorum kolay sinirlenen sonra sakinleşen kin tutamayan insanlar her zaman bu dediğim yaralı grup işte
Biz çok çektik benim yüreğimdeki dertler 10 000 deve yükü belki var insanlar empati yapmıyor seni dinlemiyor sana değer vermiyor senle dalga geçiyor niye yalnızlığı seviyor sun soğukkanlı sın diye ben mesela belli bir yaşa kadar ağır kekeme ve hızlı konuşan biriydim
Sonra düzeldim çok az kaldı günde en fazla 3 defa olur takılma
Ama çok gizli ağladığımı
Çok hor görüldüm bu yüzden
Çok ezildim
Çok dalga geçildim ama pes etmedim
2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü nü bitirdim
şu an 4 yıllık Yönetim bilişim sistemleri bölümü nü okuyorum
4 sertifikam var
Ömrümde 150 dan fazla kitap okudum oda saydığım
şu an tarih blogu ve ikinci el kitap satışı yapmak istiyorum kuracam yakındır inşallah tarih blogu işi ve e ticaret işi yapacam inşallah
Pes etmedim
5 mülakat kaybettim
4 kez kpss ye girdim min puanım 71 en fazla aldığım puan 79 du
Atanamadım
Dedemi 20 yaşında kanserden kaybettim hep ağladım ama karanlık ta yastığa başımı koyduğum da
Hep güldüm
Ama insanlar beni duygusal şair ruhlu romantik sıcakkanlı bilsin istemiyorum
İnsanlar beni odun gibi sert sinirli soğukkanlı bilsinler
Çünkü insanlar hep beni üzdü ben artık onlara nötrum güvenmiyor um kimseye
Gerçekten duyar mı sesimi allah
Kendime😂
Benimgibilerine
@abdurrahman00t bana mı diyorsun
Sensin
Gel bakalım iyilik perisi
Kendime
Benim sıkıntım galiba bu