Bazı bağlar vardır yük olur onun olduğu yer dargelmeye başlar bir şekilde uzaklaştırmak mecburiyetine düştüğünüzde nasıl davranışlarda bulunursunuz?👒

Bazı bağlar vardır yük olur onun olduğu yer dargelmeye başlar bir şekilde uzaklaştırmak mecburiyetine düştüğünüzde nasıl davranışlarda bulunursunuz?👒
Hiç kafa yormam açıkçası. Yokmuş gibi davranır geçerim hepsi bu.
Uğraşmam ve muhatap olmam.
Cevap
14Cevap
Bunu açıkça söylerim. her hangi bir yönteme baş vurmam
Soğuk davranırım ve mümkün olduğunca terslerim. Bazen de sadece sessiz kalırım ki bu insanları daha çok çıldırtan bir şey. Ama kendimden uzaklaştırmak zorunda kalmadım kimseyi. Çünkü birisiyle bir sorun yaşadığımda bunu karşılıklı olarak dile getiririz. Kendi bakış açımızdan olayı anlatıp ona göre hareket ederiz ☯
Birincisi saçma sapan insanlarla onu kıskandırma çabaları içerisine girmem bu benim kendime olan saygımı kaybettirir illa kendimi uzak tutmam gerekirse bunuda çok güzel yaparım o kendisi bile öldüğüne inanır yaşamıyor sanır ama asla çocukça hareketlere kalkışmam
İşte o tür hareketleri hiç yapamam. Kimseyi kırıp incitmem. O eğer KS de ise, onun soru ve bencelerine gitmem, mesajlarına cevap vermem, olmuyorsa en son istemeyerek de olsa engellerim. Umarım sen bana böyle yapmazsın. Açıkça söylemen yeter kızıl saçlı sevgili Felekçem. Keyifli geceler... 🥰🌸😎
Kolay kolay öyle yapmam * a mecbur kaldıysam belli ederim veya söylerim daha iyi bence kararsız kaldım bak
Karar ver:))
Neden
Kendini kırmayı da sevme:))
Bazen kırmak iyi hissettiriyor🙄
Günaydın 😅
Git buradan , tiskiniyorum nefret ediyorum senden derim 😂
Ayy çok kabasınız efendim 😅
Ponçik ponçik olursam uzaklaştırmam ki hem uzaklaştırmak istiyorsam kesin bi itlik yapmıştır 😂
Ponçik ponçik halini düşünemedim bile 😅
Dur düşünme öyle şeyler , zihnini bulandırma. Ben uyurken bile dişlerimi sıkan adamım 😂
Eyvah eyvahh😅
Ben bunu yapamıyorum bana zor geliyor..
ama yaptığı birşeyi alışkanlık haline getirmiş insanlar var.
herkes bir ben değil.
Uzaklaştırmak istediğim kişiyi yakınımda tutamam sevmediğimi uzaklaştırırım sevdiğim kişiyi uzaklaştırmam istesemde bunu yapamam sevgiye haksızlık olur yazık olur
Soğuk ve mesafeli davranırım. Bir yere çağırdığı zaman bahane üretirim yavaş yavaş da redddettiğim için ipler inceldiği yerden kopar.
Soğuk davranırım, her sabah günaydın demem, o yazmadan yazmam, iyi geceler demem. Anlar elbet
Direkt söylerim herhalde gerçi bazen vicdan yapıyorum söyleyemiyorum ama normalde hislerimi direkt söyleme taraftarıyım sonunu düşünmeden
Direk söylerim ben uzak dur die
Takmam aramam sormam ilgilenmem
Duymazdan gelirim olduğu yerde durmam
Soğuk
Yok sayarım.
salarım
Acik acik derim ben
İletişimi koparırım
Alelade davranirim
soğuk davranırım..
Net konuşurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?