ASKB (antisosyal) ebeveyni olan var mı? Hastaneye kapatılabilirler mi?

Babam psikiyatri raporlu antisosyal kişilik bozukluğuna sahip bir sosyopat. Çok manipülasyoncu ve tehlikeli biri. Annemi tamamen kontrolü altına almış durumda. Kadını dövse de işkence de etse annemi öyle bi etkisi altına almış ki kadın tüm davranışlarına göz yumuyor, hâlâ onu sevdiğini söylüyor. Kardeşimle benim de psikolojimiz bozulmaya başladı iyice. Babamda asla duygu ve anlayış denen bir şey yok. Sadece kendi kafasına göre yaşıyor, istediği zaman eve gelip istediği zaman gelmiyor. Sürekli insanları dolandırıp paralarını çalıyor ve her seferinde de tutuklanmadan serbest kalıyor polisleri bile kandırabiliyor. İşyerindkei patronunu bile oynatıyor o kadar karakolluk oldu hâlâ kovmuyor onu normalde böyle bi insanı kimse hayatta çalıştırmaz. İnternet üzerinden bir psikologla konuştum bana sadece ondan uzak durmamız gerektiğini ve annemin gözünü açıp onu da babamdan uzak tutmamız gerektiğini söyledi ama pek işe yarayacağını sanmıyorum. Babamı hastaneye kapatabilmemizin bi yolu var mı kendisi raporlu sosyopat?
ASKB (antisosyal) ebeveyni olan var mı? Hastaneye kapatılabilirler mi?