Aşırı egolu ve beni kendine mecbur hissettiren aramızda kopukluk olan arkadaşımdan biraz uzaklaşmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşımla arama nasıl mesafe koyabilirim
Onun yanındayken beni eziyomus gibi hissediyorum
Sanki beni kendine mecburiyette birakiyomus gibi hissettiriyo onun yanında özgüvenli olamıyorum hergün dışarı çağırıyor yok knk ne yapcan evde gel işte benim için zaten sınırlı dışarıya çıkıyorum hep bahaneler uyduruyosun biraz özgüveni ol (güya bana özgüven kazandırmaya çalışıyorum pijama ile dışarı çıkmapiymisim her halimle kendimi begenmeliymisim (aylaynir çekmeden krem sürmeden dışarıya cikamiyo ben daha sade çıkıyorum) ben süslenijce foto cekinelim demiyo ama genellikle tipsiz (mesela gözleriniz şiş dişleriniz biraz sarı güneş kremi sürmediniz güzel bir üst giymediniz kendinizi iyi hissetmediğijiz bir zamanda) sonra bana niye hep mutsuzsun diyo yorgunum diyorum ama hep istemediğinden dışarı çıkıyorum hatta genellikle
Detay isterseniz daha da anlatırım amansoru sorarsanız daha iyi olur anlatmam
Dediğim bir şeyde sürekli itiraz ediyo hayir o öyle değil gibisinden sanki herşeyi kendisi daha iyi biliyo
Sanki o olmasa ben bir hiçim bu çok inatçı dediğim dedik egolu ama sorsan benim her zaman iyiliğimi düşünür kararlarımi veremiyorum sinir koyamıyorum yanında mal gibi hissediyorum ( arkadaşım boğa burcu tabi alakasız olabilir ama söylemek istedim) üst katımda çok yakın aynı binadayiz üstüne üstlük aynı okul da olma ihtimalimiz bile var olursa nakil almayı düşünüyorum işte neyse onun bı arkadaşı ile yakın olursun benim sayemde oldun falan vs vs bide kendi okuluna baya bı ikna etti dolduruşa geldim tabi bende yok seni tanıştıririm arkadaşımla vs ben senin sayende tanıswm hiç tanımıyim daha iyi diyorum içimden bide okulu öğretmenleri ovunce işte neyse orası baya uzun ne yapmalıyım ne öneri de bulunabilirsiniz?
Aşırı egolu ve beni kendine mecbur hissettiren aramızda kopukluk olan arkadaşımdan biraz uzaklaşmak istiyorum yardımcı olur musunuz?