Erkekleri köpeklerle özdeşleştirmeyi içten içe istemesem de bunu yapıyorum. Ve bunu yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Onlar da beni bunu yapmaktan alıkoyamıyorlar. Köpek hareketleriyle erkek hareketlerini hep birbirine benzetiyor ve erkeklere genel isim olarak “rintintin” şeklinde hitap ediyorum. Zaman içinde bir köpeğin sahibinin peşinde sürekli dolaşması ve kuyruğunu sallayarak yaptığı o mutlu hareketleri erkeklerde de görmek sanırım bende bu algıyı oluşturdu. Bu düşünce yapımın yanlış olduğunu bilsem de her ilişkimde gerçekte karşımdaki kişiye köpek muamelesi yapmadan duramıyorum. Aslında gözümde rintintin olan kişiye emirler yağdırmak ve daire çizdiğim alanın dışına çıktığında ceza kesmek en doğal şeklim. Çizdiğim daireden çıkan hiçkimseyi de görmedim. Ben de normal bir insan olmayı isteyebilirdim ruhum normal aksaydı. Ruhumun bu bozukluğundan nasıl kurtulurum?
Kendi içimde yarattığım erkekler köpektir imajını silemiyorum sizce neden?
Ne yazikki bu güne kadar karşınıza sizin onları köpek gibi hor görüp asagiladiginiz pasif erkek modelleri çıkmış. sizde haklı olarak boynuna onların tasmayi takip ayakkabınizin zevk için tabanını bile yalamaya razı adamlara karşı üstünlük kurmuşsunuz haklı olarak aslında siz zekaya ve güce aşık bir kadınsıniz size bedeninizden önce beyninize sahip olacak erkeği bulsanız o dominant kadının yelkenleri suya inecek ama biraz sizin şanssızlığıniz birazda böyle yetenekli zeki erkeklerin az bulunması sizin gözünüzde erkekleri köpek gibi görmeye itmiş haksizmiyim
Tam tersi ben dominant ve psikopat içerikli baskın erkekleri severim. Karşıma da onlar çıkar. Pasiflerle uğraşmam. Zaten işin zevki de şurda bu dominantları köpekleştirmek:)) diğerleri zaten öyle:) bilmem anlatAbildim mi? Bu istidata sahibim sanırım anlatabilme istidatına..
Son kelimenize bayıldım boyunduruk altına hiç girmeyeceklerin boyunduruk altına girmesidir çekici olan. emin olun kendini bilen dominant ve psikopat ruhlu her erkeğin sizin tarzinizdaki boyunduruk altına girmemiş kadınlara boynuna tasmayi takması en büyük zevkidir
Siz öyle sanın rüyaları gerçeğe dönüştürmesini bilen çok zeki adamlarda var hanımefendi oyuzden sizin boynunuza tasma taktığınız o basit erkek musvetteleri her daim öyle adamlara ozenmistir ama maalesef herkes hayal eder zeki erkekler bunu yaşar
Haklı olduğum konularda tartışmayı sevmem peki bakalım:) Sizin dediğiniz gibi olsun ama benim dediğim gibi her şey. Hiçbiri basit değildi diyerek burada kimseyi açık edemeyeceğimize göre.. Ve zekaları Türkiye çapında dereceli insanları sayamayacağımıza göre. Peki bakalım:)
Türkiye çapında dereceli dediğiniz o insanlar maalesef kendilerini straptonla kendilerini bir bayana teslim eden basit erkekler sonra yarın bir gün maalesef kasetleri görüntüleri ortalarda dolanıyor o zamanda sizin dediğiniz gibi boynuna tasmayi takın gezdirin oylelerini ben her kuşun etinin yenemeyeceği erkeklerden bahsediyorum güzel sohbet için teşekkürler
Öncelikle, erkekler rakip veya düşman değil, sözünü dinletmen gereken canlılar da değil. İlişkilerin en büyük düşmanı ego, ve görüldüğü kadarıyla sende fazlasıyla mevcut. İlişkide hükmetme ve söz geçirme gayretinin olmaması gerekiyor, kadın için de, erkek için de. Seni kaybetmek istemediği için erkeğin sana boyun eğmesi sana içten içe bir haz veriyor olabilir, bu durumda da erkeğin sana olan zaafını istismar etmiş olursun. Bir an gelir, erkek "ööeehh yeter be" der. İlişki, partnere söz geçirme alanı olmamalıdır. İlişki, birlikte yürünmesi gereken bir yoldur. Yanyana yürünür, birinin arkasından değil.
Dönem dönem hayvansal içgüdülerimle hareket ettiğim doğru. Bazen köpek, bazen kedi, bazen öküz. Karşımdaki karakter hayvanın niteliğini belirliyor o aralar.
Minimize edilmiş insanlara devasa değerler yükleyip kendi canımı yakarak ortalıkta melankolik dolaşmaları bırakalı hayli vakit oldu.
Ederi kadar verip gideri kadar anlam yüklüyorum artık. Ne zekamı hiçe sayan hücrelere ne de duygu yoksunu parazitlere karşı tahammülümde yok artık.
Kadın erkek ayırmaksızın; hangi duygu ve düşüncelerle geliyorlarsa öyle de muamele görüyorlar.
Bu bence normal. Çünkü çevren öyle. Sebebini bilmiyorum. Ama ben yıllarca idarecilik yaptım, ezilmeyi hiç sevmem. Öncelikle kadınım bana değer vermeli ve ben de onu çok sevmişsem, değer veriyorsam, işte o zaman onun mutluluğu işe mutlu olacağım İçin onun her dediğini yapabilirim. 😎🌸🍃
psikolojik yardım alarak zira ihtiyacın var unutma bu arada köpek olanlar varsa kurt olanlar da var ve kurt esareti sevmez ya seni bitirir ya kendini ama esaret de de kalmaz emir de almaz
Hımmm öyle mi. O zaman ben hastalık seviyorum sağlam insanı hasta edip onun bana hayran hayran bakışını bedenime dokunurken kendinden geçişini konuşurken seni çok seviyorum ya deyişini, defettiğimde dayanamayıp beni bırakma deyişini.. o zaman ben hasta seviyorum.
Anladığım ve okuduğum kadarı ile herhangi bir psikolojik sıkıntı yok askine kendini daha üstün gören ya da baskın gören erkeğin aslında öyle olmadığını güzel yollarla :) anlatılması ve uygulanması diye anladım :) tebrikler bravo devam
niye ruh hastası olasın. herkesin benzetmesi, zevki aynı olacak diye bir kaide yok. erkekler de kadınlara nelere benzetiyorlar. düşününce onlar da haklı.
Bence hayvanlar insanlara benzetilseydi, üzülürlerdi. Karakteri kötü olan insanı, yer yüzünde herhangi bir canlı bir sınıfına dahil edemem. Aşağılığın da aşağısıdır tarifi yoktur.