Tatlı dil hangi durumlarda etkilidir. Tatlı dilli misiniz?

Tatlı dil hangi durumlarda etkilidir. Tatlı dilli misiniz?
#selamgençlik 🍀🍀
Saygı ve samimi yaklaşımla çözülür her şey. Tatlı dilden kastedilen ikiyüzlü, riyakar, dalkavuk bir dilse; kusura bakmasınlar ama, tek akıllı kendileri değil o tilkilerin. Ucuz kurnazlık yapmasınlar boş tatlı diller bunlar. Nabza şerbet vermek, milleti enayi yerine koymak yapılabilecek en büyük s*alaklıktır. İnsanlar tatlı dilde de en başta güven, saygı, dürüstlük talep ediyorlar.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Bende çözmez.. çünkü bazı insanlar zehrini yalaka kelimelerle ört pas etmeye çalışırlar ve bu benim gözümde o kadar net görünen bir şey ki. Tatlı dile de zorba dile de kanmam.
Bu işin formülü ; Öz değerini geliştirmen de saklı
Öz değer becerin olmadığı sürece yanlış seçimlere yöneleceksin ve seni üzen insanları kendine layık göreceksin. Değer duygun geliştikçe doğru seçimler yaparsın, kanmazsin. Değer duygunuz üzerinde çalışın
Hayır.. Tatlı dili olan ne yılanlar var hayatta. Bence acı acı söylesin ama samimi olsun derim.. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim.. :) 🍀
Hayır maalesef ki çözemiyor..
Cevap
11Cevap
Çoğunlukla çözebilir evet ama karşı tarafın niyeti ve kapasiteside önemli bir etkendir
Çözebilir zeka olduğu sürece
Tatlı dil bana işlemiyor. Altı boş bana canımlı cicimli konuşanlar iyice irite ediyor aksine. Adam gibi davranmayı bilmeyenler tatlı dille şirinlik yaptıklarını sanıyorlar daha çok soğuma sebebi oysa haberleri yok.
Artik hocbirseyin anlamı yok 1 senedir anlamak istemeyen insan bence boş insandır benim sevme sevilme hevesimi kıran insana dahada hicbireey deme birazdan söyleyeceğim disinda
Her zaman her şeyi çözmez bu imkansız ama çok etkili bir silahtır kullanabilmek en önemlisi tabii
Tatlı dil, güler yüz, çoğu zaman çoğu sorunu çözer, kapıları açar.
Her şeyi olmasa da çoğu şeyi çözer. Ben de bazen öyle olduğumu düşünüyorum.
Eğer bir ben değilsen çözemeyebilirsin :)
Çözmüyor maalesef
Dilim o kadar tatlidirki çok içine çekip zehirler
Herşeyi dersek çok şey kapsar
Yüzde 90 tabi elit biriyse karşındaki
Çözmez
Evet, çözer
Çoğunlukla
Hayır bazen tatlı dil yerine para herşeyi çözer
Hayır hep çözemiyor
İş işten geçtiyse çözmez bence
hayır, bazen sert dil çözer
Genelde