Ne alaka değil bu bi gerçek türk erkekleri yokluktadır egoist türk kızlarından yapcak bişey yok
Sana kızlarin mantiğindan bahsedeyim 100tanesi zengin adam arar (zengin ama bi ske yaramayan insanlar var) 100tanesi serseri psikopat bulursa peşine düşer (sonu kesin hüsran) Benim gibi işinde gücünde kötu bir alişkanliği olmayan namuslu adamlarda napsin ne bulursa nefes alsın yeter diyo çunku adam hayatında kız görmemiş abi görememiş yaş 20 ben daha kız görmedim
Benim tanıdığım bi abla vardı mesela Türkan sorayin genç hali gibi biseydi yolda giderken bütün erkekler ona bakardı ama hiçbiri yanına gelmezdi çünkü soğuktu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence içlerinde p*edofili yatıyor ya da kendinden aşağı güçsüz biri istiyorlar kız dediğin 1.65 ve yukarısı olmalı ben 1.68 im
Sonunda mantıklı bi görüş ya sjsjjs
Teşekkür ederim
😂😂😂170-175 kız da severiz yeter ki kriterime uysun sıkıntı yok
Çünkü dedelerimiz söyle der elmayı kasayla vajinayı kısa da ye
Cüce demeyelim de minyon diyelim :)
İkisi aynı şey değil.
O zaman söyleyim ben cüce sevmiyorum
Deve bakmadiği için cüceyle işimizi görüyoruz
Deve ne alaka orta boylular da avr ama Türk erkekler cüce seviyor bunu gördüm
Ne alaka değil bu bi gerçek türk erkekleri yokluktadır egoist türk kızlarından yapcak bişey yok
Sana kızlarin mantiğindan bahsedeyim
100tanesi zengin adam arar (zengin ama bi ske yaramayan insanlar var)
100tanesi serseri psikopat bulursa peşine düşer (sonu kesin hüsran)
Benim gibi işinde gücünde kötu bir alişkanliği olmayan namuslu adamlarda napsin ne bulursa nefes alsın yeter diyo çunku adam hayatında kız görmemiş abi görememiş yaş 20 ben daha kız görmedim
Yaş 20 daha selamlaştiğim kız yok
Bir kızsan butün dünya peşinde zannedersin halbuki kalitesiz ahmak bir kitlen vardır
Yoo eğer soğuk bi kızsan istediğin kadar güzel ol erkekler sadece bakmakla kalır bunu çok tecrube ettim
O bakışlar hiç temiz değildir emin ol :)
Benim tanıdığım bi abla vardı mesela Türkan sorayin genç hali gibi biseydi yolda giderken bütün erkekler ona bakardı ama hiçbiri yanına gelmezdi çünkü soğuktu
Minnoş tatli masum duruyor ondan
Çocuk seviyosunuz yani
Herkesein zevki farkli iste ama
boyu boyuma olmalı
Her şekle sokmak için
Uzun boylu severiz yokluktan cüceye talim oluruz
Tercihlerim arasında boy yok alayına giderim
o ne demek yahu
Kim demis onu
Alakası yok
Cüce derken