En çok ruhsal manada seni ne yıkar?

En çok ruhsal manada seni ne yıkar?

Valla açık konuşayım öyle bariz şekilde şu ya da şu diyemem.. Bir çok insanı acıtan olaylar beni etkilemeyebilir ya da daha az tesir edebilir.. Tamamen karşımdaki insanın kim olduğu ve hayatımdaki yeri önemli bana zarar verebilmesi için.. Değer verdiğim insanları önemserim ki onları bile bir yere kadar önemserim eğer bile isteye bana zarar vermeye çalışıyorsa da tamamen silerim.. Keyifli günler..
Günaydın,
Özellikle kendim üzerinden konuşmam gerekir. Benim canımı yakmak için sırtım vurulması yeterli. Bunu da sadece sevdiğim ve değer verdiğim insanlar yapabilir. Bunun dışında kimse benim canımı kolay kolay yakamaz. Bir insana çok değer verirsin. Belki arkadaş, belki de sevgili olarak çok seversin. Bunun karşılığında ihanet görürsen. İşte bu insanlar için yeterli ve geçerli bir sebep olur canın yanmasına adına.
Benim canımı sadece değer verdiklerim yakabilir. Değer verdiğim bir insan bana yalan söylerse, arkamdan konuşursa, kısacası ona verdiğim değeri boşa çıkarırsa canım yanar.
Bana söylenmiş tüm kötü sözler canımın yanmasına yeter tabiki karşı taraf dalga geçiyorsa her şeyi söylüyorsa umursamıyorsun ben ona karşılık vermem çünkü alçakça sözde nice alçakça söz vardır ben laf verince iyice kırılırım ondan o kişiyle konuşmamak daha doğrudur
Cevap
46Cevap
Sevdiğim birinin yüzüme gülüp arkamdan konuşması ya da iş çevirmesi
Hiç bir şey bana acı vermiyor
Sevdiklerime karşı çok zayıf biriyim. Onlara en ufak bir şey olduğunda bütün gücümü kaybediyorum. Onlara bu durumu yansıtmıyorum ama kendi içimde resmen geberiyorum.
Evet ben de böyleyim kesinlikle canımı yakmak için beni değil sevdiklerimi üzmek gerekir 😌
Ailemden birinin Vefat etmesi ya da ağır hastalık durumları hariç bu dünyada hic bir şey ve hiç kimse canımı yakamaz benim
Sanırım benim de
Vefasız olması
Yalan söylemesi
Kötü günümde yanımda değil karşımda olması
Önemsiyor seviyormuş gibi davranıp kullanmaya çalışması
Saygısızlık
Bir şeyi defalarca kez söyledigim halde yapmaya devam etmesi
yıkılmam :)
ama kızdıgımı kızacagımı bile bile davrananı hemen hayatımdan cıkartırım
Yıkılmadım ama ayakta da değilim 😂
önemsemem aslında :)
Görseldeki yazını görünce Gülben Ergen'in bana hiçbir şey olmaz repliği geldi aklıma. Bu repliği dışadıya karşı çok kullanırım ben. İçerden canım yansa da belli etmem.
Hiç bisey beni çok yıpratmaz en üzüldüğüm şey bile en fazla 1 hafta sürüyor sonra toparlamırim takmam ha konu evlatlarimsa çok daha başka olur iste o
Önemsenmemek ve Saygısızlık. Ama her şey şekil değiştiriyor dün canımı acıtmaz dediğim şey bugün beni aglatabiliyor.
Benim için çok önemsizsin havası yaratman
Bana hakaretlerde bulunman
Konuştuğumda beni takmaman
Hayal kırıklığı (buna her türlü ihanet, vefasızlık, itlik, çakallık yani beklemediğin, seni büyük hayal kırıklığına uğratan her şey girer)
Ben kimseyle yakınlık kurmuyorum, bu yüzden bir insanın hareketi beni yıkmaz. Avlanan hayvanlar, yapılan zulümler canımı sıkar.
Zaten hassas ve kolay incinenbir adamım... Bir sert bakış bir ters söz beni incitmeye yetiyor zaten... Allah kimsenin canını yaktırmasın... 😊
Canım zaten çok yandı bu yıl en kötülerini yaşadım, sevdiklerimle sınandım yakar gecerim bundan sonra
Bu bilgiyi söylemek için saf olmak lazım, bir insan niye bunu söylesin ki; başkaları ona daha kolay zarar versin diye mi 😃
Ciğerime koyduğumu diğer gözümden sakınırım. Sakındığımı kıskandığımda işte ozaman canım acır.
sevdiklerim yakabilir canımı ancak zaten canımı yakmak için çabalıyorsa da sevdiğim olmasaymış keşke o kişi misyonu ne olursa olsun
Değer görmediğimi hissetmem beni üzer. Zaten fark ettiğimde eskisi gibi olamam.
Geçmişte canımı yakan tüm kişi ve olayları düşündüğümde hep şunu görüyorum, canımı yakan benmişim.
Yıllarca bana yalan söyleyip beni kandırmış olması yeterli. Bu canımı çok yakar.
yalan söyleyin hele de sevdiğim birinin yalanı ise tamam işte.
Çok zor o kadar şey yaşadım ki imkansız artık.. canim
Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı. Ben yıkılmadım. En kralı vız gelir tırıs gider..
Umursamaz yaptılar. Dokunmuyor bişey artık
Sağ gösterip, sol.. yok öyle değildi o. İkisini de gösterip, elletmemesi.
Sevdiklerimi kaybetmek ya da yalan söylenmesi çok canımı yakar
Yüzüme baksanız bile canım yanar tam bir dengesizim
Artık hiç bir şey canımı yakamaz çünkü hissizleştim..
Tam olarak bu
Duygularımla oynanması
Artık canım yanmaz.
Önce benim o kişiye teslim olmuş olmam gerekiyor. Yoksa ne yaparsa yapsın 1 saat etkiler maksimum
ölümler ve hastalıklar haricinde bir kere aldatıldım sağlam canım yandı
Gerçek yaşınmi senin ve bekarmısin
@orkidegülpapatya evet alacakmısın beni :)
Hahahs çok yakışıklısın bu yasa kadar nasil bekar kaldın eğer fotodaki sensen
@orkidegülpapatya teşekkürler benim :)
Rica ederim 😊allah sahibine bağışlasın
@orkidegülpapatya senide :)
Fiziksel olarak acı çekmeden canım yanmaz
Ruhsal manada acı çekmiyor musun yani?
İlgisizlik ve güvensizlik karşısında zor toparlanırım
Kendi kendime dusunmeme sebep olunduysa. İnsanlar yakamiyor genellikle.
Yani kanka bıçaklarsan canım yanar bu kadar basit 😂
Görselliğimle yani tipimle alakalı olumsuz eleştiri
Geçmişin acı tecrübeleri gelecekten gelecek kötü şeyleri mutlulukla kucaklayacaktir
aile tarafindan iftiraya ugramak ve sevdigim/ deger verdigim bir arkadas ya da erkek tarafindan terk edilmek , beni bir hic gibi hissetirir canimi cok yakar bu.
Yeni ayrıldım sayılır birinin bişey yapmasina gerek Yok iyiyim böyle
Nankörlük fenadır ya, bu beni üzebilir
Vefasızlık, güvenimi boşa çıkarmak gerekir
Bunu sadece sevdiklerim bilir.
Bizim canımız yanmaz gardaş. :D
Karsiligi iki kati olur ve ben kinciyim beklerim.
Çok zor boşuna uğraşır
Ihanet edilmesi yeterli.
Kuyruguma basmam
Basmak*
Beni ciddiye almayan insanlara çok kırılıyorum
İhanet yetiyor…
sevdiklerimin soğuk yapması
Sevdiklerime bişe olmasın gerisi hiç bişee
Canımı bir şey yakmaz.
Canımı yakana sormak lazım...
Yeterince canımız yandı zaten
Birinin yemeği mi yemesi