Sessiz bir insanım diye benimle dalga geçiyorlar?

Herkesle konuşmaktan hoşlanmıyorum ve kafa dengi iletişim kurabildigim kişilerin sayısı sınırlı ben bu halimden memnunum sessizligimden çevresindekiler ise utangaç sanıyorlar beni çok konuşmuyorum diye utangaç degilim lafımı asla esirgemem de ama benimle hep dalga geçtiler hatta bir ara o kisiler arasında bir muhabbetimiz geçmişti benim için o bizden biraz uzak sessiz falan demişlerdi biri hemen aman siz ona (yani bana) benzemeyin dedi arkadaşım kötü bir şey mi sessiz olmak anlamıyorum bir de bunu lisedeyken kullanmaya çalıştılar lise 1e başladığımda benimle çift dikiş olan birkaç kız dalga geçtiler bana lakap taktılar şimdi universitedeyim ışte aman siz ona benzemeyin diyen kızın muhabbeti de universitede geçti.. bana diyorlar ışte sessiz insan vur eline al ekmeğini falan halbuki ben hakkımı kimseye yedirmem neden bu ön yargı anlamıyorum insanlar biyke dalga geçtikçe benim kendime güvenim azalıyor küçükken hep susturuldum hâlâ susturuluyorum bazen annem tarafından belki bu yüzden boyleyimdir bilemiyorum sizce de kötü mü sessizliğini koruması bir insanın? Illa boş boş mu konuşayım yani insanlar benim hakkımda iyi düşünsün diye halbuki ben memnunum bu halimden en azından arkadaşlarımı secebiliyorum ilk çıktığım kişi de çok dalga geçmişti benle bu yüzden ve ben ona 9 ayimi vermiştim şimdi ne kadar aptallık yaptığımı anladım böyle kişiler yüzünden hayattan soguyorum iletişim kurmuyorum kimseyle dogru düzgün sohbet ediyorlar mesela ışte bana ses ver diye dalga geçiyorlar konuşmayınca konuşuyorum o zaman da aa konuştu diye dalga geçiyorlar ne yapayım yani ben bıktım artık
Sessiz bir insanım diye benimle dalga geçiyorlar?