Kişilik & Karakter Sizi en çok ne yoruyor? Nesliderler00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni şüphesiz çevremdekiler yoruyor insanlar çok yorucuPeki sizi ne yoruyor canlar🌸 Sizi en çok ne yoruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanların kötü niyetlerini anlamak yorucu Bir şey 1 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu aralar her şey rayında ilerliyor, spesifik olarak şu yoruyor diyeceğim bir şey yok gibi. 1 0 Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnsanlar deyip klişe bi cevap vermeyecem. 1 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Beni en çok anlaşılmamak yoruyor 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. İş güç ve dengesizlik 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Düşünmek 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayat 1 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. İş güç 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Aliskanliklar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İnsanların kötü niyetlerini anlamak yorucu Bir şey
Bu aralar her şey rayında ilerliyor, spesifik olarak şu yoruyor diyeceğim bir şey yok gibi.
İnsanlar...
İnsanlar deyip klişe bi cevap vermeyecem.
Beni en çok anlaşılmamak yoruyor
Cahil ve görgü yoksunu insanlar!
İş güç ve dengesizlik
Yalancı insanlar
Düşünmek
Hayat
Çok istediğim ne varsa hep engel çıkması
Hayat
İş güç
İnsanlar
Aliskanliklar
Boş insanlar