2.5 senelik bi ilişkim var son 2 aydır bi türlü üstesinden gelemiyoruz sürekli sevgilim baba dengesiz davranıyor gel gitli davranıyor ben çok çaba sarfettim çok çabaladım ailevi sorunları oldu hasta oluyordu sürekli o yüzden sürmeli ben iyi gittim sevgisinden asla şüphem yok çok seviyor ama bi adım atmıyor adım atsa da çaba gösterecek ilişkiyi düzelticek bi adım değil bu bende sıkılıyorum yoruluyorum toparlıcak gücüm kalmıyor bu ilişkide ben mi erkeğim o mu anlamıyorum mesela 3 gündür kavgalıyız 3 gğn öncesinde ablasının nişanına gittim çok çok iyiydik yanıma geliyordu özledim gel buluşalım geziyorduk yan yanayken aşırı iyiyiz ama wpde öyke olmuyor bana iyiyken çok iyi davranıyor hiç bişey eşlik etmiyor sevgisini değerini ilgisini ailesiyle de tanışıyoruz oda mutlu oluyor ama kötğyekn çok gaddar davranıyor ben istiyorum ki kötğyekn bile benden sevgisini eksik etmesin aramızın açılmasına izin vermesin ama o bana soğuk yapıyor çözüm bulmaya odaklanmıyor şimdi sevmiyor o yüzden yapıyor desem tamam ama seviyor onuda biliyorum hissediyorum ama bi çaba yok aramız git gide açılıyor bende bundan rahatsız oluyorum 2 gün önce can ciğerken bi anda düşman gibi yabancı gibi konuşmamız zoruma gidiyor ben hep diyorum kötüysek bile toparlamaya bakalım birbirimizden kopmaya değil ama yok o çok gaddar davranıyor ben sensiz yapamam diyor beraberken dayanamam diyor ama çözmeye çalışmıyor çabalamıyor yaaa hel böyle yapalım konuşalım çözelim saçmalama gel demiyor ama ben hep dedim konuştuğuyla hareketi bir olmuyor napmalıyım eskiden çok çabalardı ederdi şimdi pek şey yapmıyor aramızın açılmasından korkuyorum bitmesinden korkuyorum sizce napmalıyım ben
Güncellemeler
+1 yıl
Sen yaz bebim hakkım yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar