Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Hayat kurtaran bir huyum yok ya gerçekten yok😂 genelde fevri olduğum için hayattan etme huyum falan var. Nadiren susuyorum bunu da çoğu zaman arkadaşlarıma yapıyorum onu diyebilirim.
Düşündüm de aklıma gelmedi ya. Pes etmeme huyum var, ama keşke pes etmeyi bilsem diyorum çoğu zaman. Düşmanımla bile nezaket çerçevesinde konuşma huyum var, hak etmeyenlerin elinde çok oyuncak oldu. Sevdiğim insanlarla samimiyetle ilgilenme huyum var, neticede beni pişman ettiği olmuştur. Dışarıdan "aa ne güzel" denilen her huyum bana zarar veriyor sanırım... Güzel soru.
Sakin olmam, sakin kalmam, fevri davramnayıp olayları sağlıklı ve objektif analiz ederek çözümlemeler yapmam benim için hayat kurtaran özelliklerim veya huylarımdır diyebilirim.
Sevdiğim insanlar beni kırdığında onlara birden fazla şans veririm ama tahammülüm kalmadığında da o insanın bana yakınlık derecesi ne olursa olsun tek seferde silerim. Sonrasında aklıma bile gelmez. O kişi sanki hayatta değilmiş gibi yaşamıma devam ederim. Bu özelliğim çoğu zaman beni kurtarıyor.
Yeni tanıştığım herkese karşı duygusuz ve mesafeli (onların dediğine göre soğuk) davranmam
Birde karşıdaki üzülür mü kırılır mı düşünmeden ne düşünüyorsam olduğu şekliyle onu söylemem. Çok hater de kazandırmıştır ama bence zarardan çok yararı oldu
Hastalık, kaza vs gibi anlarda bir soğukkanlılık geliyor bana normalde kesinlikle böyle değilimdir ama o an sakin ve soğukkanlı olabiliyorum bu huyumu seviyorum gerçekten hayat kurtarıcı.
değersiz hissetriren kişilerden anında uzaklaşabiliyorum, bi de kötü durumlarda stres yapmadan çözüm bulabiliyorum (kendimde pek işe yaramıyo ama olsn ekmdpsmdh)