Sizce benim psikolojim bozuk mu?

Ben küçükken annemin psikolojik rahatsızlıkları vardı. Onu o hale getiren babam ve babamın ailesiydi. Maddi durumumuz pek iyi değildi. Bu yüzden okul zamanında çoğu şeyden kısıtlanırdım. Mesela sınıfça geziye gidilirdi. Bir tek ben gidemezdim. Sınıflar arası futbol turnuvası olurdu. Ben köyde oturduğum için gidemezdim. Arkadaşlarım öğle arası döner falan yerdi. Benim bi simit alacak param olurdu ya da hiç olmazdı. Ailem yüzünden içe kapanık büyüdüm ( bazılarının tabiriyle ezik). Şimdi babamında psikolojik rahatsızlığı var. İlaç kullanıyor. Babam zaten benim öğrenim hayatımı mahvetti. Üniversiteye falan göndermedi. Halbuki Erzincan’a gidecektim okumaya. Hiç arkadaşım yok. Bütün günüm evde geçiyor. İşsizim (4 yıldır). Sadece abimle spora gidiyorum yaptığım tek aktivite. Eskiden gemilerde çalışıyordum yurt dışı. Ordan kazandığım parayla ev aldım onun kirasıyla idare ediyorum şimdilik. Son 4 yılda kafa olarak çok yıprandım sürekli düşünmekten. Mesela dine olan inancım kayboldu. her şey aşırı saçma geliyor. Bu sene kuzenim Antalya’da 5 yıldızlı otelde tatil ısmarladı. Oradan bile hiç zevk almadım. Hayatımda hiç kız arkadaşım ya da sevgilim olmadı. Hem de çok istememe rağmen. Yaşım 31. Hala bekarım. Hayatımda birisi olmasını o kadar istiyorum ki. Hayatımı adayabileceğim birisi. Ama olmuyor. Sizce ben sorunlu bir insan mıyım? Lütfen gerçek düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim içinizden geçenleri
Sizce benim psikolojim bozuk mu?