Psikolojik bozukluklarım var?

Burada çok fazla detay belirtmek istiyorum ancak beni dinleyeceklerini sanmıyorum,

Uzun zamandır kendimle yalnız tek başımayım ilkokul çağlarından beridir bir arkadaşlığım ilişkim kimseyle birlikteliğim yok. Daha çok o zamanki sosyal ortamın üstümdeki etkisi bana karşı söylenen tehditler... dayansamda ailede annem babam dışarıda gezmemi konuşmamı yasaklıyordu sürekli biryandan yerinde konuşamadığım için azar işitip duruyordum bu durumda o zamanlardan beridir beni hala korkutuyor şu an bu bu yaşımda dahi annemin dedikleri diyeceklerinden korkuyorum o zamanlar zaten arkadaş ortamında çok sıkıntılar yaşıyorduk, öğretmen akran çocuklar olsun her günüm kavga ile geçiyordu. Yavaş yavaş ortamdan çekildim kendi kendime daha rahat kafa ile yaşamaya başladım, İnsanların görüş bakışını artık önemsemiyordum. İnsanlara başka bir pencereden bakmaya başladım.

Ergenliğe girdiğim zamanlar yine aynı şekilde yoluma devam ediyordum, ailemde uzun zamandır olduğum bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştı, insanlarla sosyalleşmemi istiyordu, öyle yıllarca saf canım diyerek aynı konuyu konuşup durdular.

Lise ortamımda, eski zamanları hatırlatıyor, kafadan s2laklarla dolu ne anlatsam ne desen anlamayacaklar :D

travmatik anılar durumlar, ortama adapte olmamı engelliyor,

Yıllarca tek başıma az çok bütün olanları toparladım artık sahaya daha güçlü çıkıyorum.

Ama biryandanda sıkıntılar arkamdan gelmeye başladı. Şu an sosyalleşsemde çevremde bana uyum sağlayacak bir beyin olacağını sanmıyorum. İnsanların s2lak saçma ön yargıları beni benden alıyor, 24 saat tek başıma iyice çıldırmaya başladım :D 2 3 dışarı çıksamda evde düşünmeden sorgulamadan duramıyorum. Bunu hala ergenlikle bağdaştıran oluyor :D bu durumları nasıl izah ediyim bilemedim. Psikologa gittiğimizde bana ergenlik dönemi içinde normal olduğunu ve travmalar hakkında bir şey söylememişti ilaç verip gönderdi millet iyice para için çalışıyor hiçbir uğraş göstermedi sorduğu sorular bir okadar basitti beni nasıl anlayacağını düşünüyordumki seans seans bir liste vb. hiçbir şey söylemedi. Kendimmi araştırsaydım, bipolar anksiyete olduğunu biliyorum zaten, overthinker, Maladaptive Daydreaming türü bozukluklar.. biraz vikipedi okumuştum, hepside yukarıda bahsettiğim travmatik durum yaşam tarzı vb. durumlardan oluşuyor. Kendimce çözümler oluştursamda sadece kendimi hafifletiyorum, çözülen bir şey yok. Kendimi nasıl düzeltirim bilmiyorum, bu alıştığım hayat biryandan yorarken diğer durumda çevreye adapte olmam çok zor olacak ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece yazılar ile kendimi anlatabiliyorum.

Psikolojik bozukluklarım var?