Güncellemeler
+1 yıl
Şu kadın ölse dünya kurtulur valla bunların hepsi temizlensin istisnasız Allah’ım
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sevgilim olmadığını hangi g*tüne dayanarak uydurdu ilginç? Gerçekten kendisinin sevgilisinin olduğunu mu sanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oluyor demek ki
Olup olmaması değil mesele olursa da sevgililik olmaması gayrimeşru ilişki olması adamın kaç tane metresi var acaba
Knk sevgililik de gayri meşru : )
Gayrimeşru derken iki bekar insanın sevgili olması hiçbir yasada suç değil kul hakkı değil ayıp değil
Kanunlar açısından diyorsun, anladım
Uruspuysaa oluyo 😂
Adına sevgililik denmyor sevgililik iki bekar insanın ilişkisine denir.24 yaşındaymış 34 yaşında evli erkeğe sevgilim demesi de ayrı komik tam sal@k bu ya Allah denk getirmesin
Amin senin yas kac peki
21
Gerçekten sevgilisi olduğuna inanıyor mu o sence?
Sevgilin var mi
Evlilik disi birliktelik o sevgililik degil
O o yorumu yazarken küs olduğum bi flörtüm vardı. Üstelik onun evli abazası Gaziantep’te yaşıyormuş bu namussuz da bodrumdan oraya gelmiş herif ev almış filan. Neyse ben Gaziantep’te bir yıl yaşamış biri olarak orada çok znegin biri olmaz ama memur şehri de değil esnaf şehir bunu biliyorum. Benim flörtümse gencecik çocuktu ve Urfalı aşiret çocuğuydu Gaziantep’te aşiret yok yaşadım bizzat o bi hayal
Simdi hangi ilde yasiyorsun
Gaziantep’te 1 yıl üniversite için bulundum hazırlık okudum sadece ya.3 yıl geçti üstünden. Şimdi nerde yaşadığımınyazamam ama batıda diyim
Koskoca sehirde seni kim nerden bulsun ki yazamiyorsun 😀
Yamak istemedim ya. Neyse Allahım şu kötü kadına bile yiyecek ekmek verme ya bi de 3 yıldır devam ediyormuş ilişkisi neden ya böyle bi psliğin hiçbir işinin rast gelmemesi lazım
Bende 29 yasina gelmis muhendis adam is guc ugras 9 yildir sevgilim dahi olmadi evlenmeyi birak 😂
Ölüm normal ilişki bile 1-2 ayda bitiyo bu herif demek ki baya mal ki 3 sene o mal kadını tutmuş sıkıcı sıkıcı ya zaten maksadın karını aldatmak farklı tad bul bu kev. aşeye bi kere değmişsin daha ne yapıcan
*olum
Parasini veriyo isini bitiriyo demekki alan memnun satan memnun sen bu kadina neden taktin bu kadar
İşini bitirecek çok kişi var. İhtiyacını karşılayan zatrn karışı var ya hani diğer aldatmaları bari heyecanlı yapsaydı bu sıkıcı
Sen girdin mi hayatinda hic iliskiye
Hayır evlenmeden girmek tercihim değil. O adam karısını tek bunla aldatmıyordur heralde demi
Olabilir ne diyim adam yapmis
Allah o erkeği neden yaratmış diyesi geliyo insanın, insan olamaz karısına bu kadar vicdansızlık yapan biri
Kadinlar da aldatiyo erkek baska bir kadini ayarlamissa baska bir kadin kendisini ayarlamasina musade etmis evli adamla birlikte olarak, kadinlar sucsuz mu erkeklere yukluyorsun her tarafta da suc var her insan bir degil bir insana bakip herkese suc yukleyemezsin
Abicim sen nasıl bi malsın kadına zaten ölse dünya temizlenir dedim
Sen nasil bir bacım ki icine alsan uslanmazsin
Ani sen ne diyon tam olarak soruda ilk kadına kötümşeyler söyledim zaten