Kendini yetersiz gören insanlar başkaları tarafından sürekli onaylanmak isterler. Kendi başlarına karar vermekte zorlanırlar. Bu yüzden bir çok konuda kararsız iki arada bir derede kalırlar. Bir karar verselerde bunda sürekli kaygı yaşarlar. Acabalarda kalırlar. Bu bi tür özgüven eksikliğinden kaynaklıdır aslında.
"LÜTFEN TEKRARLAYIN" 🙂
'İnsanların onayına ihtiyacım yok. İnsanların çıkarlarını düşünmek zorunda değilim. Her fikri kabullenmek zorunda değilim. Kendimi açıklamak zorunda değilim. Kişiliğimi değiştirmeye benim ihtiyacım yok.'
Kendinizi önemseyin, anı yaşayın ve tebessüm etmeyi unutmayın ✨🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyiyim şarkı dinliyorum
Merhaba.
Şu an bir karar aşamasındayım, açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum. :D
Siz nasılsınız, iyi geceler?
Yardımcı olabilirim belki 🤗 iyiyim bende hamdolsun çok şükür
O zaman, buradan sorayım artık ne yapalım. :)
Sormuştum zaten kopyalayıp, buradan yazayım size.
Ben özel bir kurumda insan kaynakları bölümünde görevliyim iş bulma sitesinde yayınladığımız bir ilana çok sayıda başvuru gelmiş fakat tuhaf olan şu ki başvurulardan bir tanesi özellikle, dikkatimizi çekti kişi ön yazı kısmına da şunları yazmış ; Merhaba, sağlık alanından mezun değilim şimdi içinizden o zaman ne diye bu ilana başvuru yaptınız diye iç geçirdiğinizi, düşünüyorum amaçladığım şudur ki bu sayede cv'mi görün daha önceden hastanede çalıştığım oldu, şu bir gerçek ki insan hayatına dokunmanın mutluluğu tarif edilemez, tek bir hedefim var sürekli okuyarak kendimi geliştirerek yol kat etmek.(Engelli kadrosu üzerinden, başvuru yapmış bulunmaktayım.) (Bedensel Değil)
Şimdi siz insan kaynakları yerinde olsanız bundan, etkilenmez miydiniz yoksa görmemezlikten gelerek devam mı ederdiniz?
Etkilenirdim ve şans vermek isterdim. Özgüveni yerinde olan bir birey belliki. Özgüveni yerinde olan insanların kendine güveni ve inancı daha yüksek olur ve başarılı insanların temeli bunlardır. Denenmeli derim ben. Bı ön görüşme sağlanabilir en azından.
Teşekkür ederim. :)
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz, üstelik tuhaf olan engel durumu ise hafif derece mental radyasyon ( zeka geriliği olarak adlandırılıyor )
Üstelik düşünseniz ya böyle bir ön yazı kısmına bunu yazarak, cv'sini görmemizi sağladı bu sayede.
Bence keskin ve parlak bir zekanın göstergesi bu, öyle değil mi sizce de?
Yani siz olsanız, mutlaka görmek istersiniz bu kişiyi öyle mi? Peki görmek istemenizi sağlayan sadece bu yazı mı yoksa kişiyi yakından görüp karakterini analiz mi etmek isterdiniz?
Evet çok etkileyici. Halbuki engeli olan bı rahatsızlığı varken bu derece kendini ifade edebilen birisi ve gayretli. Karakterinide çok merak ederdim elbette tanımak isterdim
Mesela sizin yerinizde bir başkası olsa, görmek istemez hatta görmek isterdim diyen bir siz varsınız sadece bu da sizin insanlara değer verdiğinizin ve insanlığınızın bir göstergesi.
Ama o kişiyi karşınızda görmeyi isteyecek, yani bunu tetikleyecek olan sadece bu yazımıdır?
Yoksa onun nasıl bir insan olduğunu, veya karakterini daha iyi analiz etmek için midir?
Günlük hayatta bile o kadar insanla karşı karşıya geliriz, sokakta otobüste metro da minibüste aklınıza gelecek her neresi var ise orada ama bazen bazı insanlar onlarla aramızda kan bağı olmamasına rağmen, bize sempatik gelir ve bir tanıma merakı uyandırır bizlerde bu da öylemi sizce görmeyi isterdim demenizin sebebi açıkcası bunu bizlerden başka isteyen olur muydu bilemem.
Oysa ki ne garip değil mi , bazen hiç tanımadığımız bir insan belki de tanısak hayatımza dokunacak ve farklı şeyler öğretecektir bize.
Şu yazı bunu özetliyor sanırım ; Yaşamın boyunca tanıştığın her insanın aslında bir amaca hizmet ettiğini anlayacaksın. Bazısı senin imtihanın olacak, bazısı seni kullanacak, bazısı sana öğretecek…
Fakat en önemlisi bazısı da içindeki en iyi yanlarını ortaya çıkarmanı sağlayacak. İşte onlar daima yanında tutmaya değer olanlar olacak…
Ne kadar güzel ve doğru bı sözmüş. Durumu toplamak gerekirse, öyle bir yazı yazarak kendine olan özgüvenini göstermiş bulunuyor. Özgüvenli insanların engeli dahi olsa basaramayacagi bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Her şey kendini iyi ifade edebilmek değildir elbette ama iofade ediş sekillerimiz bizi on plana çıkarır. Onun dışında karakterini, düşünce yapısıni ve bizim şirketimize neler katabilecegini görmek ve dinlemek isterdim eminim gayretli bir birey olup görevini layığıyla yerine getirebilecek bir kişi olacaktı. Onu ve onun gibileri her zaman tanımak isterdim. Engeller sevgi, şevkat ve merhametle aşılır. Ben buna inaniyorum
Ben 😞
Belki yardımcı olabilirim sorun nedir?
Özgüven eksikliği var herkesten utanıyorum çekiniyorum kendimi ifade edemiyorum kekeleyerek konuşuyorum yalnız dışarı çıkamıyorum çıkınca herkes bana bakıyor gibime geliyor kalabalık ortamlara giremiyorum ölmekten korkuyorum
Gorevdeyim bitmesini bekliyorum sen
İşten geldim çekitdek time
Afiyet şifa olsun
Eyv gel beraber olsun )
çok kötüsün
Ozur dilerim ben cok kotusun yazmadim asla yazmam igrenc oldugunu yazmistim degistirmis sistem
Neden öyle hissediyorsun?