Caniniz sıkılmiyor mu yüzde 99 u guzel olmayı kafayı takmış boş insanlar. Burada artis gibi takılanlar gerçek hayatta karşımda 2 kelam konuşamıyor ve tej bildikleri dedikodu
Neden gururunuzu bu kadar kırıyorsunuz?

Caniniz sıkılmiyor mu yüzde 99 u guzel olmayı kafayı takmış boş insanlar. Burada artis gibi takılanlar gerçek hayatta karşımda 2 kelam konuşamıyor ve tej bildikleri dedikodu
Neden gururunuzu bu kadar kırıyorsunuz?

Halbuki tam tersi kızlar onu istemeyen erkeği ister.. Abazanlar sayesinde ilgi övgü yagmuruna tutulurlar. Düşunsene cirkin bir kıza guzel olduguna dair, aptalına cok zekisin diye sabah akşam ovgü yağmasının nelere sebep olacağını.. Bu ilgiye alısan kız ona yüz vermeyen bir erkekle karsılasınca çılgına döner, elde etme hırsıyla yanıp tutusur. O sırada da abazan enayilerin parasını yiyip, ucundan gosterip elletiyordur. Yuz vermeyen erkege ise köle olmak, kendini esya gibi sunmak icin hazırdır
Bu dediğini reddediyorum 😂
Genelde bir kızı tavlamak istersen
Ilgi verirsin soğuk durmak çok da fayda sağlamaz
He ilgilenmek övmek değildir
Normal sohbet muhabbet edip
Onu daha fazla tanımak ve sohbet etmeye çalışmakta ilgidir
Çoğu kizdada bu hırsın olduğunu düşünmüyorum
O kadarda değil bence
Knk sen cok uzulursun bu kafadan cik :D
İlgi dedigin ozel hissettirmeli. Bu dedigin en fazla sıkıcı bi arkadaslıgın baslangıcı olabilir. Kızlar ona ilgi veren erkekten hoslanır, ulasamadıgı erkege ise de asık olur
Mai pen rai
Sosyal birisi misin
Bu görüşünün sebebini merak ediyorum
Kaç kişi de gordun bunu?
Ve bu övgüler sosyal medyadan ediyorlar
Gerçek hayatta bu dozda değil
Bu kadar yürüyen övgü eden yok
Çünkü aynı ortamdaki birine bu kadar açık konuşamazsın
Kadın kafasının calısma yapısı bu sekilde baska yolu yok ister kullan lehine cevir ister kullanma sen bilirsin
Cevap
2Cevap
Moruk aynı benim üslubumda konuşuyon lan agavajaha ben paylaşmışım gibi hissettim helal
Gel kafa tokusturak broh
Oky broh tokuşturalım adete istekli bir Boğa gibi
Crazybulls
Zyzz ne alaka
✊👊
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?