- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öcelikle şunu söylemeliyim ki resim oldukça güzel yani çok hoşuma gitti. Sorunun cevabına gelecek olursam, ben günde 7-8 saat uyuyorum ve bana yetiyor genelde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🥰
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl7-8 saat uyurum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyumak istemesem de, güneşin doğuşunu izlemek istesem de her defasında yeniliyorum uykuya
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Minnoş çok tatliii😍 kıskandım valla, Ben yatağa zor girenlerdenim
11 Yorumla
Soran+1 yılUykucu olmam programlarımı bozuyor🥺
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. bu aralar 12 de yatip 4 5 te uyaniyorum. günes doguyor hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl o saatte yapabiliyorsunuz inanamıyorum 12 de nasıl uykunuz geliyor yahu😳
+1 yılbugün hiç uyuyamadım desem yeridir çünkü 6 da uyandım ve işim vardı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılYataktan hiç çıkmam gerçekten
00 Yorumla Surekli hemde su an oldugu gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabahtan beri bir uyuyorum bir uyanıyorum istediğim zaman ve kadar uyuyabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılSüpperrr🤍
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl4-6 yetiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıraktım fkfkf çıkma hadş
010 Yorumla
Soran+1 yılSaol abi senden izini kopardım daha da çıkmam😂
Cevap sahibi+1 yılabisinin gülü işte fkfkf
Soran+1 yılAbim yeter ki desin sözünü dinlemeyen şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılsen benim her türlü sözümü dinlersin biliyorum
Soran+1 yılAbim olduğun için başımın üstünde yerin var🥰
Cevap sahibi+1 yılyalnız duydun ki manitan varmış o yatak mezarın olmasın dikkat et kardeş ckckckc
Soran+1 yılSevgilim enerjisi yüksek biri ama benim dediklerimi de önemser😂
Cevap sahibi+1 yılbide utanmadan abine enerjisi yğksek diypsun fjfj sen bana bi ulaşsana acil
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılIstek attım bak abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah 5 te uyusam en erken 4-5 uyanıyorum :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHayatını heba ediyorsun ama🥺
Cevap sahibi+1 yılÇok uyuyorum Yani demek istedim 😂😂
Soran+1 yılAnladım ama bu da sersemlemiş bir kafayla uyanmamıza neden oluyo ben de keza öyle
Cevap sahibi+1 yılDünya bu bugün var yarın yok bosversene :)
Soran+1 yılYaşlı dedeler bile senden daha heyecanlı bakıyor hayata yapmaaa ne bu karamsarlıkk
Cevap sahibi+1 yıl:) hayat mı var be sabah kahvaltının yanında simit alacaktım 4 TL be bi simit allahtan sigaram yok içmiyorum
Soran+1 yılAllah yardım etsin ya sen de haklısın ne diyim... Yaradandan ümit kesilmez elbet gün yüzune çıkacağız
Cevap sahibi+1 yılBakalım :d ne zman cıkacaz senin de icin kabardı degil mi
Soran+1 yılEvet aynı şekil bende de ama elimden dua etmekten baska bisi de gelmez biliyorum🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sana eşik edebilirmiyim 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var kardeş sulanmasan makbule geçer
Cevap sahibi+1 yılHaha sanki ver dedik be 😂😂😂
Soran+1 yılO kadar seviyesizlezmezsin diye düşünüyorum
Soran+1 yılSeviyesizleşmezsin*
Cevap sahibi+1 yılNeyse hadi byy
Aynen dediğin gibi
10 Yorumla8-10-12
10 Yorumla
+1 yıl10 ideal
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 anca
0164 Yorumla
Soran+1 yılGün içinde uykun gelmiyor mu peki?
Soran+1 yılAma bu huzursuzluk ve sinire sebep olur. Az uyumak zorunda olduğum zamanlardan biliyorum. Sorun olmuyo mu?
- +1 yıl
Oluyor ama cok uyusam bile esniyorum ki gün içimde hep halsizim hem hiç hareketli olmuyorum
Soran+1 yılÇok sinir bozucu bisi biliyorum. Gececi olunca erken uyumayı da beceremiyor insan...
- +1 yıl
Hapla felan ayakta duramazmıyız?
Soran+1 yılYa kullanan tanıdiklarim var ama aşırı asabi oluyolar gün içinde. Hem hap doğal bisi olmadığı için zarar verme olasılı var vücuda sen kullanıyo musun?
- +1 yıl
Yok ben hap kullanmıyorum ama keske kullansam çok esniyorum gün icinde ve uyuşuk olıyorum hep
Soran+1 yılVallahi seni benim kadar iyi anlayan olamaz ama en güzel çaresi erkenden uyumak yaşlılar gibi😂
Soran+1 yılŞş ben 3 te uyuyorum🙈
- +1 yıl
Ama ben 10 da uyyom 😂😂
Soran+1 yılCiddi misin😂😂😂😂😂 bebiş misin seeeennn nasil uyuyon o saatte😂
- +1 yıl
Yaaa aşkolsun bi sen kalmıştın bebiş demeyen😂😂
Soran+1 yılAaa bak burada 19 yaşında olan benim ama 27 yaşında saat 10da tıpış tıpış yatağına giden de sensin🤭
- +1 yıl
Sen gencsin ben yaşlandım ama😂
Soran+1 yılKıyamammm öyle deme sen de gençsinnn hem de tam güç iktidar zamanın
- +1 yıl
Ahahaha gaza getirme be kızım😂😂
Soran+1 yılYo gerçekleri söyledim sen kendine yaşlı diyorsun ama 60 yaşındaki adam ruhum 20lik diyor yapmaaaa mekani dedelere bırakmaaaa🥺🥺
- +1 yıl
Peki ne önerirsin zımba gibi olmam için isviçre çakısı gibi olmak icin😂
Soran+1 yılKeçiboynuzu ideal😂
- +1 yıl
Duvara tırmanırım yapma😂
Soran+1 yılYapp bunu güç kuvvet kudret iktidar ne varsa senin olsun. Dağa taşa neyse tövbe😂
- +1 yıl
Ben karıya gidiyom hadi görüşürüz 😂😂
Soran+1 yılDoğru mu anladım karıya nedir ya😂😂
Soran+1 yılSen o keçiboynuzunu yanlış amaçla kullanma derim amacımiz enerjik olmak😂
- +1 yıl
Ne deseydim😂
Soran+1 yılYanlış örnek olmayalım keçiboynuzu ve bal gibi nimetler insanı dipçik gibi yapar gün boyu enerji verir🥰
- +1 yıl
2-3 tane yicem bakem yarın sabah😂😂 işe kosarak gidermiyim
Soran+1 yılBal da tavsiye ederim. Ortalığa saldırmaman için dozunu iyi tutturmak önemli doz kritikk
- +1 yıl
Doz kritik hmm cok iyi yaa bunları hayatta her konuda kullancam bu nacizane bilgileri 😂😂
Soran+1 yılBu bilgiler her yerde işine yaramaz ama biliyo musun😂 bi ara gergedan ilacı diye bisi vardı bulabilirsen ondan da al sonra hepsini karıştir ye😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Gergedan ilacı fazla gelir şaha kalkarım anasını satim dağı deler geçerim çok riskli 😂😂😂
Soran+1 yılBunların hepsi gün içinde dinç kalabilmen için ihtiyacın olan şeyler... dediğimi yap tıpa güven etkinin artması için söylediğim üç malzemeyi karıştırıp kullan
- +1 yıl
Yarın denicem gazamız mübarek olsun
Soran+1 yılEtkisini görürsen beni hatırla melike diye bi minik söyledi dersin😂
- +1 yıl
Melike sağol varol ya sende olmasan bku yicez
Soran+1 yılBiri sana noldu derse pharmaton kullandım dersin bilmesinler🤫
- +1 yıl
Gizleme saklamayı unutmayalım şşşss aramızdaa
Soran+1 yılSeni fırlama yapıcaz yerinde duramıycann😂
- +1 yıl
Minnak melike niye senle daha önce tanışmamışım ben ya hem minnak hem çılgın😂
Soran+1 yılAman abi daha karışımı yemeden sende degişiklikler olucak aman😂😂
- +1 yıl
Ya melike bi gaza getiryon bi böyle yapyon icmiyom laaan karısımı bananee😂
Soran+1 yılGaza gel ama bu bana karşı olmasın😂😂😂
- +1 yıl
Yok zTen sana degil arkadasına karsı gaza geldim allahım yaa 😂😂
Soran+1 yılBiz senin uykunu kaçırmaya çalışıyoruzzz konudan sapmamakta fayda var😂 bu arada gerçekten ben de uykumu alamayınca deliriyordum ve öğlen saatlerinde mutlaka uyuyordum
- +1 yıl
Harbi ya uykudan konu nereye geldi ama sen karıştırdım konuları benim sucum yok baaaanee git yazısmayı oku 😂😂 ya oglen aksam her zaman uykum gelir benim asla enerjil degilimdir uyusugun tekiyimdir ilişki sırasında bile böyleyim bilmiyorım kan degerlerime baktırmadım belki kan degerlerimde sorun vardır , yani olay keci boynuzuyla onla bınla cozulse keske. Hayatımda bir kez enerjik oldum ondada yerimde duramıyordım kopuyordm etkisi 3-4 saat sürmüstü , ilac almıştım bi tane ismi bende kalsın. Hayatım boyuncada oyle olamadım bidaha
Soran+1 yılBedavata ilaç reklamı da yapmıyor beyfendiye bak😂😂
Soran+1 yılBedavadan*
- +1 yıl
Legal bulabilcegin bi ilac degil o yüzden 😂
Soran+1 yılYok ya şakasına demiştim. Uyku dışında sorunum yok hatta fazla fazla enerjiğim😂
- +1 yıl
Keske bende öyle olsam boşa çılgın girl crazy girl demiyom sana😂😂
Soran+1 yılBöyle olmak güzel bisi diil emin ol😂😂
- +1 yıl
Emin ol daha iyi böyle bi sevgilim olcak 7/24 canlı tutar adamı allah isteyene vermiyo istemeyene veriyo😂 dua ette ikizin felan olsun bu dünyada bana denk gelsin 😂😂
Soran+1 yılSana bisi diyim mi benim ikizim yok bu dünyada😂😂😂 böyle konuştuğuma bakma bazıları gibi sevgilimi başkasınla aldatarak kullanmam enerjimi...
- +1 yıl
İşte zaten o yüzden ikizin dedimya ben yurt dısından geldim adam kendi eliyle sevgilisini baskasına itiyo sonra da diyoki diger adama , nasıldı iyiymiydi diye 😂 senin farkın enerjin sadece sevgiline has o yğzden ikizin ckarsa kapcam onu pikachuu😂😂
Soran+1 yılNormalde bu kadar da ilerletmem cinsel içerikli sohbetleri çünkü sevgilim var ve huzursuz hissederim. Espri yapmaya bayyılırım ondan oluyor beyin sürekli üretiyor bisi😂
- +1 yıl
Ahahaha tamam tamam demiyorum bişey zaten usturupla dedim ileri mileri gitmeden😂 keciboynuzunu ve balı denicem enerji icin gün icinde umarım dinamik hissettirir gene bişey olmazsa doktora görüncem artk
Soran+1 yılYani işe yarayacağını düşunuyorum... ben bu enerjiye sahip olamama rağmen bi ara keçiboynuzu pekmezi içiyodum da😂
- +1 yıl
Ama kecinoynuzunun etkisi kadın ve erkekte cok farklı sende etki etmez ki bende eder diye tahmin ediyorum yanına fındık ceviz fıstıkta eklicem bakalım😂
Soran+1 yılYa bilmiyorum ki o ara dinç olmam gerekiyordu ve eczacı onu vermişti🤣
- +1 yıl
Eczacı da sanırım uzaktan egitimle mezun olmus😂😂
Soran+1 yılBen kullandım da bunu aman insallah her kadında bulunan az miktarda testosteronu artırmamışır diyodum hep😂😂
- +1 yıl
Ahahah gercekten oyle ya kadında testesteron artısı erkektede ostrojen artısı iki tarafından cinsinden olmasına yol acabilyo fazlası zarar 😂😂
Soran+1 yılSakal filan çıkar mazallah yan etkiyle😂
- +1 yıl
Sonra baslarsın hey bro whats up demeye 😂😂
Soran+1 yılAynen araba anahtarıni masaya koyarım filan mazallah😂 Yani kötü bi huyum var insanlarla çabuk anlaşıyorum önce kafalarını çözüyorum sonra o mantıkta konuşuyorum. Sevgilim erkeklerle konuşmama aşırı huylaniyo
- +1 yıl
Kadın erkek fark etmez asırı sıcakkanlısın her insanla iyi anlasırsın fazla enerjin var kendini cok rahat dizginleyebilyon en basitinden karsı taraftan sana karsı atak görünce abi ya da sevgilim var diyebilyon , yani kendini bildigin sürece sıkıntı yok , bir ilişkide şuna inanırım kadını ne kadar sıkarsan kacar , fakat kadın zaten kendini dizginleyebilyosa sıkmaya gerek yoktur insan ilişkilerin başarılı oldukca
Soran+1 yılTeşekkür ederim... bu arada bana hakaret edene de çok iyi laflar soylerim bu da kötü yonüm ama sevgilimin sevdiği yonüm😂 fazla kırıcı oluyorum hak edene hak ettiğinderecede kelimeler seçiyorum. Her daim pozitif diilim yani😂
- +1 yıl
Hak edene ac ağzını yum gözünü ben yeni belcikadan geldm bugün dinlenyom yatyom paso türkiye orta doğı gibi olmuş , belcikada bir allahın kulunda mesela camı acıp bağırma ya da kadınlara laf atma göremezsin , kadınların hepsi mini shortlu zaten bir allahın kulu kafayı cevirip bakmaz , yvsak tipler illa olyo her yerde ama türkiyedeki gibi uzKtan kadını g0zuyle s1kmk yerine gidip mesela konusuyor baktıki olmadı kadın istemedi okey byee diyip gidiyo , dün gece bi indim İstanbul'a lan dedim ortadoğu , yaya gecidinden yürücem araba durmuyo, belcikada bir durmasın varya adamın hayatını karartyolsr dehset bi ceza var
Soran+1 yılYani biz bakmalarina alıştık dahası olmasın diye dua ediyoruz tecavüz vs.
- +1 yıl
Kesinlikle cok yanlıs ülkede yaşıyon allah yardımcın olsun
Soran+1 yılYa ben alıştım başına bisi gelmesin yeter sokaklarda ciddiyimdir ben🤣
- +1 yıl
Donuk bakıslı ol aynen😂 sence her sabah kosu yapmak dinc tutarmı 😂
Soran+1 yılBu arada sapık bi zihniyetin yok bu çok hoşuma gitti bazılarının ağzından ski düşmüyor da...
Soran+1 yılHer sabah koşuyu geç yürüyüş yapmak bile dinç tutar😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim , karakter meselesi tr de cok fazla var yurt dısında böyle degil diyomya sana , valla hava da hafif serinledi öglen cok sıcaktı birazdan yürüyüş ya da kosu yapsammj diyom ya da yarun sabaha mı bıraksam bilemedim valla😂
Soran+1 yılEline keçi boynuzunu al yiye yiye koşunu yap yarın sabah başla artık. Sabah kalkınca da kendini pohpohla "ahhh süperimm be " de kendine😊
- +1 yıl
Anlaştıkkkkkkk yepppaaaa😂😂
Soran+1 yılBak gördün mü 27 yaşındaki adamı yeppaaa diye bağırtırım
- +1 yıl
Ahahahaha 😂 az da olsa enerjik oldım valla sagol ya tr ye döndüm döneli bugün tüm gün yattım nerdeyse bi öglen dısarı cktımdı sürekli yatmakta iyi degil yurt dısındayken gene sürekli gezerdim😂
Soran+1 yılGez dolaş ya yazın yatmak depresyona sokar😂
- +1 yıl
Haklısın cıktım simdi😂
Soran+1 yılsevgilimle kavga ediyorummmm kim beddua ettii😂
- +1 yıl
Ohaaa nolduuu konu ne neden kavga cktııı 😨
Soran+1 yılYa diyorum ki benle konuşunca her dk işin çıkıyor, o da üste çıktı ve aniden kabaca hadi ben kaçtım dedi yazışırken ve aniden gitti. Sonra ben ona düzgünce anlattım hatasını... sonra dönüp pişman oldu tabu her zamanki gibi dedi ki kendini o kadar güzel anlatıyorsun ki her gecen gün daha da hayran oluyorum🙈
- +1 yıl
Ahahahaha hem ckmış gitmiş hemde sonra hatasını anlayıp seni yine tavlamış😂😂
Soran+1 yılBen kavga ederken sakin davranırım ve karşı taraf celallenir. Ardından anlar ki yaptığı bir saçmalık kendini rahatsız hisseder ve beni dinlemeye başlar, ardından da sinirle değil mantığıyla hareket eder... yani haklı da haksız da olsam sakin olmakta fayda var. Erkek arkadaşım da zeki biri olduğundan tıpış tıpış özür diler😉 Bu psikolojiyi uyguluyorum ( yaşım 19🤫)
- +1 yıl
Oha 19 yaşında sen böyleysen benim yaşıma geldiginde düsünemiyorım😂😂 bildigin adamı avcuna almıssın😂
Soran+1 yılAvucuna almak demeyelim de sözünü geçirmek diyelim ha😉😉
- +1 yıl
Sizin ilşkiniz bu sekilde uzun süre gider aksilik olmazsa 😂
Soran+1 yılYani hayırlısıysa hayır demem😉 hayırlısı değilse de adam mı yok yahu😂
- +1 yıl
Ahahahaha 😂 kaç sene oldu sizn lise aşkımı
Soran+1 yılYok ya 2 ay filan oldu ama sevgilim uzun ilişki adamı. Benden önce sadece sadece 1 sevgilisi olmuş ve 3.5 yıl sürmüş... ben erkeklerin dilinden anlarım işin sırrı orada
- +1 yıl
aa cok tazeymiş daha canım cicim aylarındasınız 😂Ben şu kadınların dilinden anlamayı bi ögrenemedim gittim odunun tekiyim😂
Soran+1 yılBen çok erkek gözlemledim ama tavırların ondan dolayı... ilişkileri gözlemledim, eski hatalarımdan ders aldım, erkeklerin canını sıkan davranışları veya aşırı hoşuna giden şeyleri öğrendim. Her insan aynı olmayabilir ama değişmeyen kadın-erkek davranışları vardır... ne bileyim işte bazen olgun bazen de çılgın davranmak hoşuma gidiyor😂
- +1 yıl
Senin gözlemledigin kadar kadın gözlemleseydim ilişki uzmanı olurdum 😂 ya ben biraz hayatı düz yaşarım , cevremi bile gözetlemem yolda yürürken düz giderşm millet kim napyo nediyo ne ayak her b0kuna kadar bakar eder inceler , bende o yok. Sevgilimle konusurken hariç sürekli göz teması kurdugum insan olmaz bir tek hayatımda sevgilim varsa onla konusurken göz teması kurarım sürekli digerleriyle üstün körü. Buda dikkst algımı dagıtıyor karsıdakine pek odaklanmıyorum cabuk sıkılıyorum felan
Soran+1 yılOdak problemi bende de varrr. Belli bir şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum hemen... yurt dışından gelmeme gerek yok yani😂
- +1 yıl
Ahahahaha 😂😂 tezcanlılık her zaman iyi olmıyo işte sabırlı olabilsek keske😂
Soran+1 yılSen bana göre daha sakinsin yinee😂😂
- +1 yıl
Ya o kesinnnn sen yerinde duramıyon 😂
Soran+1 yılYok ya o kadar da değil en azından oturup mantıklı düşümen ve duruma göre olgun davranabilen bi insanim😂😂 sen de beni iyice kuduruk ettinn
- +1 yıl
Ahahaahah sen harbi discoya gitsen ama sabaha kadar oynarsın şunu fark ettim kadınlar canı bile sıkılsa sürekli oynjyolar , ben sıkılınca geçiyorum oturuyorum direk ya 😂
Soran+1 yılDiscoya gidicek kadar ileri gidersem disco sonunda ne olacağını da kabullenmiş olurum. Gerek yok böyle bi aktiviteye😂😂 ben bilime önem veren biriyim kitap okumaktan büyük zevk duyarım, kendimi geliştirmek yeni seyler öğrenmek beni etkiliyor... sevgilimle oturup fizik sohbeti yapıyoruz buna bayılırımm yani anlayacağın ben tahmin ettiğin şekilde bir kız değilim enerjim yüksek olabilir ama öyle biri değilimm😂
- +1 yıl
Bende sen gibi sanyodumda disco icinde 200 kişi varsa emin ol ordan 2-3 çift taş catlasa (orada tanışıp cinsellik yaşamaya giden) cıkıyor fazla ckmıyor en azından yurt dısında 😂 tr de zaten damsız alınmıyor diye bilyorum… yahuuuu enerjin yüksek derken ben seni hep cinsel anlamda enerjin yüksekmiş gibi algılattırıyon hasbinallah o anlamda demiyom be kızım 😂 hateketlisin kıpır kıpırsın kuduruk anlamında degilll insan olarak enerjin yğksek 😂 kitap okumaya ben bi aralar kişisel gelişime cok merak sarmıştım sonra quantum fizigine , astral seyehatw bla bla bla hepsi geçti gitti😂😂
Soran+1 yılAstral seyahate ilgi duymadım ama kuantum fiziği😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 klasik ve modern fizikten sonra kuantumu öğrenmeye başlayınca beynimin genişlediğini hissetmiştim bayılıyorum onaa😍
- +1 yıl
Quantum fizigi = dünyayı tanımak evreni tanımak 3. Gözü acmak 😂😂
Soran+1 yılBelçikada kuantum fiziği çalışmalarım😎
Sevgili günlük
Bugün kuantumla normal fiziğin apayrı mevzular olduğunu ögrendim.- +1 yıl
Yalnız tr deym artk 😂 1-2 aya gene gidicem işi bırskyom ya burada artk maaşlar çöp 😂
Soran+1 yılHiiiç açma bence ekonomi konusunu... ben söylemeden göster telefonunu hâlâ ögrenemedin mi😠🤭
- +1 yıl
İphone13 al gösterdim hıh 😂
Soran+1 yılSeeeeen ekomomiyeeee nasıllll da kötü dersin çocuğum AAAA
- +1 yıl
İşte AA haber spikeri junior melike söz sende 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂 sesim iyidir heee nerden bildin öyle😏
Soran+1 yılÖzellikle saklıyorum kendimi a habere sunucammmm
- +1 yıl
Sendede yok yok heee ikizini bul bana ona göre aç haritayı rota oluşturuldu diyene kadar ara ikinizine gidiyorum ben😂😂
Soran+1 yılYani lisede öğretmenlerim konservatuar filan diyodu ama benim işim olmaz müzikle... sevgilim de ses fetişi tersine😂😂 düşün artık🙈
- +1 yıl
İyi en azından ses fetişi cktı baska fetişi yok hadi gene yırttın😂😂
Soran+1 yılAyaklarım 36 numara ve ayak fetişi de tanıdım berbat bi istek... bu arada hislerine tercüman olmadim o insanın
- +1 yıl
Bende koltu altı fetişi vsrdı sevgilimin koltu altını öperdim aşkım ya off yeni deodorsnt sıktımdu diyordu 😂😂 neyse kaapttım konuyu sadece bu anı hatırladım cok sevmiştim onu aldattı opss kapandı konu
Soran+1 yılOoo aldatmak kirmızı çizgim aldatmam çok berbat bi olay mide bulandırıyor. Ondan dolayı tehdit unsuru gördüğümde hemen sevgilim var diye belirtirim.
- +1 yıl
Allah yaşatmasın , gerçekten kötü hala aklıma gelir üstğnddn 5 sene geçmesine ragmen
Soran+1 yılYa aldatan insanın kumaşı bozukmuş aldatmış ama insanın konduramadığı şey şu... ben keriz miyim de biri beni aldattı?
- +1 yıl
Ben keriz mi olyom simdi 😂😂😂
Soran+1 yılYalnız değilsin ben de keriz olmuştum 🤭
- +1 yıl
Günaydın cok uyyon😂
Soran+1 yılŞş nerden bildin🤭🤭
- +1 yıl
Şşş sen evlenince kocana sabah kahvaltıda yapmazsın o yapıp seni uyandırır 😂😂
Soran+1 yılYaaa ne tatlı olur dimiiii🤗
- +1 yıl
Oha kıza bak prensesler gibiydi o koca evinde 😂😂
Soran+1 yılNe sandın🙃
- +1 yıl
Yarın iş vsr sabah 6 da kalkcam ya bilyonmu😂
Soran+1 yılHadi yaa 🥺 erken kalkmak güzeldir günün tadını alırsın diyim o zaman🤭🤭🤭🤭
- +1 yıl
Yarın bi gitcem işe herkes ooo erhan belcika nasıldı yaşadın haaa sen bilyon bu işi yaşıyosun bu hayatı diyip ardından ne getirdin bakalım demeye baslıcaklar hiçbişeyde getirmedim ha melike 😂😂
Soran+1 yılNeden elin boş döndün😡😡😡😡
- +1 yıl
Napim ne alim ben hediye almayı bişeyler almayı pek beceremiyom 😂😂😂
Soran+1 yılBelçikanın meşhur YÖRESEL lezzetlerini getir🤭🤭 ben birazdan kahvaltı yapicam geç yazarsam ondandır😂
- +1 yıl
Geçti artık ben gelmeden önce dicektin getir diye 😂 tamam afiyet olsunnn 😂
Soran+1 yılNeyi meşhur ki belçikanın ne getir diyebilirdim diye düşünüyorum😂😂
- +1 yıl
Afiyet olsun iyi yedin masallah😂😂 domuz etki yemekleri meşhur 😂
Soran+1 yılYa iyi yedin ne demekkk😡 47 kiloyummm 160 boyumla minicik ebatlarım varr😒 sadece domuz etli yemekleri meşhur olamazz ya😂
- +1 yıl
Eneeeem minnak melike 😂 avrupada 1.75 lik kızları gördükden sonra melikenin 1.60 ı duymak benim eşgali sıfat 😂😂😂 şşşss takılyom alınma ha şakasına , valla ne bilim 3 kilo verdim ben 2 haftada pek yemek kültürü yok hediyelik magnetleri felan var işte buzdolabına asılan , ne bilim 😂
Soran+1 yılYok alınmadım minyonun seveni çok😂😂 kültürel anlamda pek gelişmemiş anlaşilan belçika... ülkeler belli şeyleriyle anılmalı ya
- +1 yıl
Ya o kadar zaman orada durmadımki tatile gittim gexdim geldim birkaç aya temelli işte cslısmaya gidicem hsyırlısıyla , vardır illa bişeyleridr duymadım pek zaten sadece belcika degil ordan maltaya tatile gittik denize felann işte iyi gezdim be kızım ya darısı basına siz napcanıx tatili sevgilinlemi ckcan ailenlemi ckcan
Soran+1 yılSevgilimle çıksam sağlam dönmem ailemle gezip tozmak benim için en güveniliri😂😂 aklımda izlemek istediğim film, dizi ve okumak istediğim kitaplar var... ha bi de benim resim yeteneğim var geçen profesyonel sulu noya seti aldım sadece bi kez resim yaptım süpper gerçekçi oldu sevgilim de beğenmişti belki rahat kafayla müzik dinleyerek resim yaparım
- +1 yıl
Ulan bi s4lkmısım üni zamanlarındayken sevgilimle aynı evde kalıp sadece sevismeyle biten ilişki hiç ilişkiye girmemiştik laan peyy neyse 😂 müzik ve resim ikisi birarada güzel gider icki iciyomusun bilmiyomda bide kafan gğzel olcak şahane seyler ckar ortaya dene bir gün 😂 bana kitap tavsi edermisin bir iki tane pdf varsa nette okuyim en azından kendimi geliltireyim ingilizcen nasıl bide
Soran+1 yılDaha yaşım çüçük olduğu için ingilisçemi geliştiricem abisi🤗 valla kişisel gelişim çok bilmem ama sevgilimin önerdiği kişisel gelişim kitapları vardı ona istersen sorayım tekrar... ben genelde mizah ve bilim amaçlı kitapları severim beni eğlendirmeli okuyunca. Hangi alandan istersen ordan önerebilirim tarih hariç😂. İlham için İçki sigara kullanmama gerek yok zaten minik ağzıma da yakışmaz.
- +1 yıl
Minik melike olupta enerjik olupta içki icmemek işte bu helal sana be😂 bildiklerinden öner o zMn bilim felan kişisel gelişimde sevgiline sorsbilirsin 😂 ingilizceyi benim geliştirmem lazım artk vidden sart sende ufaktan basla gec olmadan tam yaşı ögrenmek icin
Soran+1 yılAynen ben de başlamam gerektiğini hissediyorumtemelim var ama suu gibi konuşmak istiyorummm. Dur şimdi sana kitap tavsiyesi vericem biraz düşüneyim aklımdakileri sıralıycam😂
- +1 yıl
Temel bendede varda su gibi konusamadıkdan sonra anlamı kalmıyo su olup akmamız gerek😂 bekliyşrım😂
Soran+1 yılOlasılıksız ( buuu süper bi kitapp😍)
Beni asla bırakma
Bir çift yürek
Ben orada değildim üstelik siz de yoktunuz
Leyla ile mecnun
Liseden arkadaşlar
George Orwel'in romanları
Babalar ve oğullar
Tesla icatlarım
Nikola tesla gibi düşünmek
Satranç ( stefan zweig'in eserleri güzell bakmanı tavsiye ederim)
Otostopçunun galaksi rehberi
Stephan hawking (uzay için okumani tavsiye ederim)
Uçurtma avcısı
Alışkanlıkların gücü
Tongue fu
Jose Mauro de Vasconcelos'un romanları
Tolstoy'un romanları ( ben rus edebiyatını beğenirim)
Sherlock holmes serisi
VALLA İLK AKLIMA GELENLER BUNLAR DAHA BEĞENDİKLERİM DE VAR AMA HATIRLAYAMADIM. KIŞISEL GELIŞIM DE ÖNERICEM. Sevgilim bu saatlerde çalışıyor telefona bakmaz diye soramadım ama sorucam ona da. Aşk kitabı veya wattpad okumam ben.- +1 yıl
Yazdıkların arasından
Olasılıksız ve alışkanlıkların gücünü okudum ikiside güzel kitaplar
Diğerleride okunacaklar listesine ekledim konularına bakıcsm her birinin tek tek ona göre birini secicem. Bana 1 yıllık okuma listesi bıraktın allah razı olsun😂
Soran+1 yılFareler ve insanlar, aile çay bahçesinde kitaplarını da beğenmiştim listeye onu da ekle. Ya çok kitap var ama önümde sıralanmış bir dizi kitap yok ki aklıma getirebildiklerim bunlar... senelerdir biriktirdiğim herhangi bi okuma listem yok doğaçlama okuyorum.
- +1 yıl
Bunlar bile yeter allah razı olsun kücük melike sagol varol acktım ben ya bu saatte sence ne yemek iyi gider
Soran+1 yılBu saatte lahmacun gider abi🤭🤭 ya ben ingisçemi akıtmak istiyorummm su olsun durduramayayımm🥺 acaba evden mi kurstan mı ilerletsemmm🥺
- +1 yıl
Kurslar beş para etmez be abicim evden ögren ac youtube takıl netflix satın al bende var netflixde kullanıcı sınırı vsr o yüzden versemde işine yaramaz , ingilizce altyazı ingilizce dublaj dizilsr izle bak okul hayatın bitti gitti gercek hayata atıldın artk yaşaman gerekkk
Soran+1 yılTabiii gerçek hayat discolarda takılmalarına benzemez dimi abicim🙃
- +1 yıl
Tr deki hayatım b0k gibi be abicim napcan😂
Soran+1 yılSen hızlı dönemlerini yaşamışsın daha ne istiyon DOYMADIN MIII😂😂😂
- +1 yıl
Doyulurmu buna be 😂😂😂
Soran+1 yılValla bi tane tokat atasım geldi hee... olgunlaş yaaa olmaz öyleee😡 nereye kadar laylaylomm
- +1 yıl
Tamam yaa 😂😂 atmış kadar oldun anasını satim cok kötü oldum yaaa 😢😢
Soran+1 yılKıyamam sanaa gel sarıldım🥺 ama eğlencenin de bi sınırı olmalıı dimi?
- +1 yıl
Ya melike aslında bakma eglence adamı degilim , gidiyorum ediyorum discolarada gerçekten isteyerek gitmiyorum ki ortam yüzünden , ya ben böyle hayatımda biri olsun sonsuz olsun benim olsun kafasındayım , onla gezelim tozalım piknige gidelim mangal yapalım , sehir sehir gezelim dünya turu yapalım , parasütle atlayalım vs kafasındayım ben hayatıma biri girince baglanan biriyim ama istemsizce hayatıma birini almak istemiyorum icimden gelmiyo
Soran+1 yılYani her erkek senin kafanda değil böyle olman güzel bisi. İstek atayım ordan yaz ya bura doldu diye senin mesajlardan ikisini silip öyle yazabildim
- +1 yıl
Tamamm
6-7 saat
00 Yorumla7-8 saat
00 Yorumla
+1 yıl7 saat
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMax 7 saat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne