Sanki bedeniniz size ait değilmiş gibi, başka biriymişsiniz gibi… Bu size oluyor mu? 🙄

Sanki bedeniniz size ait değilmiş gibi, başka biriymişsiniz gibi… Bu size oluyor mu? 🙄

Günaydın,
Bu duruma ya da algıya sık sık kapılıyorum maalesef. Çoğu zaman olduğum dünyaya sığmıyorum. Buraya ait hissetmiyorum kendimi. Keşke başka evrende, başka bir bedende olsam diyorum. Fakat orada da mutlu olup olamayacağımın bir garanti yok elbette. En iyi hayatı olduğu gibi kabul etmek ve buna göre yaşamak. Olduğumdan farklı hissetmek zarardan başka bir şey vermiyor maalesef insanlara. Kendin ile barışmak lazım.
Cevap
10Cevap
Olmuyor, neyin nesidir bu 😃
Olmuyor hiç sadece kendim gibi hissediyorum
Evet bunu bir dönem yaşamıştım. Covid zamanı çok evde kalmaktan dolayı, psikolojik bir durumdu hatta adı vardı da hatırlayamadım şu an. Kendiliğinden geçti sonra da.
Cinsiyet olarak mı yoksa başka bir şey mi? Ben kendime çok uzaktan baktığımi hissediyorum bazen. İzliyormusum gibi geliyor.
Her zaman aynı kişiyim insanlar bana değişiyor gibi geliyor
Geceki benle gündüzki ben bir olmuyor bu yüzden diyorum🙄
Hayır olduğum gibiyim
Başka biri gibi değil fakat başka bir karaktere bürünüp kendimi tanıyamadığım oluyor. Ve içimde savaşıyorum
Ne zamandır oluyor bu durum?
Mühim bir şey değil, 1 haftadır böyle 😃
Geçici ve kendi kendine mi oluyor yoksa istem dışı psikolojik bir şey mi?
Neden soruyorum? Çünkü çok çok nadir bende de anlık gelip giden bir haller olabiliyor tek tük. Ama istem dışı bir durum.
Sadece bende olmuyorsa kafamda deli sorular dönüyor ondan soruyorum 😇
Bazen kendime benziyorum, düşüncelerim falan her şey aynı… Bazen bahsettiğim gibi oluyor, farklılaşıyorum. Üstelik çok tanıdık birine dönüşüyorum kendi açımdan. Bence bu psikolojik değildir ya 😃
Uzun uzun yazdım ama sayfa silindi 😁
Doğal davrandığım yerlerde
Ewwt sinirim geçince, az önceki kimdi diyorum..
Evet ben sanki bende değilim
Hayır olmuyor olmadids öyle bisi
Hayir Herseyiyle kendimim 🤪
Çoğu zaman böyleyim.
Kimlik karmaşası yaşamıyorum
Psikoloğa gitmelisin bence :)
Hissetmiyorum ama hayal ediyorum
Evet çok oluyor nedenini bilmiyorum
hayır
Olmuyor
Olmuyor
Hayır olmadı