Her insanı diğer insanlardan Farklı kılan bir özelliği vardır, bu sebeple her insanın kendi özelinde Farklı olduğunu düşünüyorum. Üstünlük ifadesi olarak değil, biricik anlamında evet farklı olduğum kanısındayım. Fiziksel olarak bir farklılığım olmasa da diğer insanlardan düşünce yapım, beni ben yapan mizaç ve karakterim ile farklıyım-diğer tüm insanlar gibi-
Farklı olduğumu düşünmezdim önceden. Ama toplumda yalnız kalınca, arkadaşlarım ve ailem bunu dile getirince gerçekten farklı olduğumu anladım. Özelim demiyorum ama farklıyım. Çünkü hiçbir zaman iki şık arasından biri olmadım. Her zaman ya ikisinin karşımı ya da ikisi dışında bir şey oldum. Kararlarım da, fikirlerim de hiçbir zaman normal olmadı.
Bakış açım, hayallerim, davranışlarım hep tuhaftı. Yaşıtlarım gibi hissetmedim hiç. Ya daha küçük davrandım ya da daha büyük. Bilinçli olarak yaptığım bir şey de değil. Davranışlarımı ya da tepkilerimi ben bile ön göremiyorum mesela. Bu yüzden yakınlarımın bile beni çok iyi tanıdığını söyleyemem ☯
Evet insanlardan farklı olduğumu düşünüyorum çoğunluk gibi karaktersiz değilim kendi duygularım isteğim veya düşüncelerim için insanları kullanmıyorum onları elde etmek için Onlara yalan sözler söylemiyorum ama bu bana artı bir şey sağlamıyor Çünkü herkes gibi ben de yalancı sanılıyorum
Hayır, herkes ne ise bende oyum. Herhangi bir özelliğim, ayrıcalığım yok. Belki bir çok insandan ayrılan bir yönüm var o da evlilik öncesi cinselliğe karşı oluşum. Bu anlamda da dünyada tek değilim elbette.
Evet düşünüyorum çünkü insanlar beni tanıdıktan sonra sende farklı bir şey var insanı kendine çekiyorsun sebebini bilmiyorum diyorlar çoğu zaman şeytan tüyü var gibi bir de hayata bakış açım farklı ondan da olabilir.