Kişilik & Karakter Yıllar sizi çok değiştirdi mi? niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kişilik anlamında çok büyük bir değişime uğradınız mı yoksa siz hâlâ aynı siz misiniz? Yıllar sizi çok değiştirdi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik olarak bir miktar değiştim. Daha az insana güveniyorum mesela artık... Daha az insanla muhatap oluyorum... 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pek bir şey değişmedi, biraz daha sabırlıyım o kadar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet sadece düşüncelerimi ve duygularımı 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bu sene bana iyi gelmedi ve baya bir şeyi değiştirdi. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ben son 1 senede 22 yıla değer bi değişim yaşadım bu da bana yeter slçswşde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aslında değişen ben olmadım..Sadece adamına göre davranmayı da öğrendim, hepsi bu.. 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani uzun zaman görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaşınca hep ya sen hiç değişmemişsin hep aynısın hep böyle kal diye gülüyorlar 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Degismedim diyen boş bir ömür gecirmistir. Insan degisir, degismelidir. Bekleyen seyler curur, kokar. 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tabii ki insan çok değişiyor benim bundan 6 ay önce aldığım kararlar, fikirler bile bazen aptalca geliyor 1 0 Yorumla
EfendiBiri90 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Değiştirdi ve olgunlaştım, kişiliğim oturdu. 2 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Her geçen gün bana bir şey katmıyorsa yaşanmış mıdır 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Fiziki olarak ve düşünce olarak çok şey kattı çok şey de götürdü 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Olaylara bakış açım çok değişti. Tabi bunları öğrenmesi de acı oldu. 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Beni deyilde davranişlarımı düşüncelerimi cok değiştirdi 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Temel kişiliğim çok değişmediAma evet çok degistim 1 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Hayat en acı öğretmendir önce sınavı yapar sonra dersi verir 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet değiştirdi daha mantıklı düşünmeye ve anlık karar vermemeyi öğretti 0 0 Yorumla
_Aşmayy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Beni aylar hatta günler bile değiştiriyor 🕊️ 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Umursamaz , katı bir insan yaptı 1 0 Yorumla
Z5014 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl evet ufak tefek şeyler haricinde çok değiştim 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. ben aynı benim her zamannn 1 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Değiştirdi herşeyi hemde 1 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Baya 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Baya hemde 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. İyi mana da evet🙏 1 0 Yorumla
Rumeylostar1 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yıllar değilde makyaj ve estetik değiştirmiş gibi 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ayniyim 1 0 Yorumla
Kemalcan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Ben hep ayniyim 1 1 Yorumla Kemalcan34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kişilik olarak bir miktar değiştim. Daha az insana güveniyorum mesela artık... Daha az insanla muhatap oluyorum...
Pek bir şey değişmedi, biraz daha sabırlıyım o kadar.
Evet sadece düşüncelerimi ve duygularımı
Bu sene bana iyi gelmedi ve baya bir şeyi değiştirdi.
Ben son 1 senede 22 yıla değer bi değişim yaşadım bu da bana yeter slçswşde
Aslında değişen ben olmadım..
Sadece adamına göre davranmayı da öğrendim, hepsi bu..
Yani uzun zaman görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaşınca hep ya sen hiç değişmemişsin hep aynısın hep böyle kal diye gülüyorlar
Degismedim diyen boş bir ömür gecirmistir. Insan degisir, degismelidir. Bekleyen seyler curur, kokar.
Tabii ki insan çok değişiyor benim bundan 6 ay önce aldığım kararlar, fikirler bile bazen aptalca geliyor
Değiştirdi ve olgunlaştım, kişiliğim oturdu.
Her geçen gün bana bir şey katmıyorsa yaşanmış mıdır
Fiziki olarak ve düşünce olarak çok şey kattı çok şey de götürdü
Olaylara bakış açım çok değişti. Tabi bunları öğrenmesi de acı oldu.
Beni deyilde davranişlarımı düşüncelerimi cok değiştirdi
Temel kişiliğim çok değişmedi
Ama evet çok degistim
Hayat en acı öğretmendir önce sınavı yapar sonra dersi verir
Fazlasıyla değiştirdi.
Evet değiştirdi daha mantıklı düşünmeye ve anlık karar vermemeyi öğretti
Beni aylar hatta günler bile değiştiriyor 🕊️
kişiliğim değişmedi hiç
Umursamaz , katı bir insan yaptı
evet ufak tefek şeyler haricinde çok değiştim
Ucundam kıyısından evet
ben aynı benim her zamannn