Gözden ırak, gönülden ırak değil miydi o ya? 🤔Yine bir iş var bu terste.. :/

Gözden ırak, gönülden ırak değil miydi o ya? 🤔Yine bir iş var bu terste.. :/

Bu terslikte bir iş var. 😅 Gözmüş gönülmüş ırakmış şuymuş buymuş mevzusunu bir kenara bırakırsak eğer; gerçekten tüm kalbi ile sevebilen, sevdiği için fedakârlıklar yapabilen insan için sevdiceği her zaman aklında olduğu için en yakınındadır.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir sözü var ya, bazı insanlar için bu söz çok güzel uyuyor. Zaman geçirmeden tanımak imkânsız oluyor. Gerçek hayatta yaşamadım ama bu sitede bu durumu yaşatanlar oldu. "Uzaktan kusursuz yakından lüzumsuz" bir iki insan tanıdım.
Oldu. Baktıkca biraz daha sogudum
Tesekkurler fenomenim 😂
Rica ederim evlat.. 😅
Cevap
8Cevap
Gözümden uzak kalınca uzaklaşanlar oldu
Gözümün önündekine gözüm gibi bakarım, gözümden uzak olana bakmam. Gözüm bozulsun istemiyorum. Bir yere odaklı kalınca insan dalıyor ve göz sulanıyor.
Yoo gözüme yakın olsa gider öper sarılırdım niye uzaklaşayım
Yaptığı mide bulandırıcı hareketlerini görüyorsun çünkü.. Masumluk maskesini çıkarmış, özündeki çirkin karakteri gözler önünde..
Görebileceğin bütün iğrençlikleri gördüm yinede vazgeçemedim
Hiç benlik değil..
Benlikte asla değildi ama işte🥂 anlarsın
Genel olarak sevemediğim insanları hayatımda tutmuyorum. Gönlümden uzak olanın gözümün yakınında işi yok.
Şaire demişler gözden uzak olan gönüldende olur mu, şairin cevabı: Gönüle giren gözden uzak olsa ne olur😊
Evet oldu ve 9 yılın sonunda ayrılma kararı aldık. Allah yolunu bahtını açık etsin , iyi insanlar çıkarsın karşısına
Tanıdıkça yok artık , daha neler diyip kendini bitirenler çok oldu ;)
Tanıdıkça soğuduğumuz insanlar da olabiliyor tabiki
Gönlüme yakın olmayı seçmedi, ben gözümden de uzaklaştırdım...
Oldu ama artık yoklar 😃
Gözümden ne zaman uzaklaştıysa o zaman bitti
Oldu eski sevgilim. Ama zaten ikimizin de sevgisi çok iyi değildi okullar açılınca sıkıldım konuştuk aramızda düzgünce ayrıldık. Hatamdı
Ewwt samimi oldukça tiksindiklerim oldu
Düsen çok oldu , geçmiş olsun 🤚
Hiç böyle bir durum yaşamadım.
Var maalesef.. Öyle olmak zorunda.. :(
Yok olmadi..
Olmaz mı , tanıdıkça hiç tanıyamamışım meğer..
Çook hangi birini anlatıyım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?