Bence yetenek, bilerek ya da bilmeyerek doğuştan sahip olduğumuz güçlü yanlarımızın üzerine gittiğimizde elde ettiğimiz beceridir. Sizce yetenek nedir? Ve yaşayan her insanın bir yeteneği var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesin yeteneği farklıdır, Yetenek bir şeyi diğer insanlara göre daha iyi yapmak
Herkesin öne çıkan bir özelliği illa ki vardır. Yetenek doğuştan gelir derler ancak bence sonradan da kazanılabilir. Mimar Sinan dünyanın gelmiş geçmiş en büyük Mimarıdır. 50 yaşına kadar yeniçeri askeri iken bir anda mimar olup Dünyaya ün salmıştır. Bana kalırsa yeteneği yoğuran şey ilgidir. Bir konuda ne kadar ilgin varsa yeteneğin de o kadar artar.
Yorumun için teşekkür ederim. Kesinlikle hak veriyorum, ilgi olmazsa bir becerinin gelişmesi aynı oranda azalır
Benim yeteneğim her konuda uzman olamayacak kadar bilgim olması. Elimden her iş gelir ama hiçbirinde çok iyi olamam
Önyargı içeren bir cümle gibi geldi bana. Bence herkesin mutlaka çok iyi olabileceği bir alan mutlaka vardır 😊
Kendime baksam iyi gözükebilirim herhalde. Başka diğer meziyetlerim hepsine aynı anda sahip olmak işte. Meziyetin kendisi bu: azar azar hepsi
Erkeklerin hoşuna gidicek kadar var ama benim işime yarayacak kadar yok. Hiçbir özelliğimden para kazanıp kendime bakamıyorum
Bunu değiştirmek senin elinde biliyorsun ki, bana kalırsa ilginin yoğun olduğu bir konuda azar azar şey bilmek yerine, üzerine gidip tam bir bilgi sahibi olmayı denemelisin, ne kaybedersin ki?
Tam bir bilgi sahibi olmak yıllar süren emek ve birikim. Çocukluktan yönlendirme gerekirdi. Bu saatten sonra uzman olsam anında emekliye ayrılmam gerekir. Geçmiş olsun
Bu konuda yıllardır azar azar bilmeye alıştırdığın için kendini, biraz peşin hükümlüsün. Tam bir bilgi sahibi olmayı zaman değil, ilginin yoğunluğu belirler diye düşünüyorum, zaman sadece o bilgiyi pratiğe dökmekte sana ustalık kazandırır.
Bu dünyanın emekli ve yetenekli olan insanlara da ihtiyacı var 😇
Dünyanın ihtiyaçlarından bıktım ya. Hiçbir boka yaramayn hatta dünyanın kamburu insanlar gayet iyi yaşıyorum. Hiçbir kimsenin temel ihtiyacını gidermeyen bir yeteneğim olsaydı keşke. Spor müzik sanat vs. Lüks ihtiyaç. Parayı parası olandan alırsın, temel ihtiyacını gideremeyen insanların sana verebileceği hiçbir şey yok. Bu yüzden para kazanamıyorum sanırım. Hiçbir lüks meziyetim yok. Temel ihtiyaçlar toplamıyım
Yaşıyor*
Düşüncelerinde haklı olabilirsin fakat hayatta senin tabirinle “lüks“ diyebildiğin kaç tane becerinin üzerine yoğun bir ilgi duydun ya da geliştirmeye çabaladın ki? Bu bahsettiğin gibi binlerce yetenek var, Türkiye'de evet bu yeteneklerden para kazanabilmen için insanların arasında parmakla gösterilecek kadar parlaman gerekiyor, bu konuda haklısın. Fakat nefes alıyorsak, sağlığımız yerindeyse, ve içimizde bir gram istek varsa, bence gidebildiğimiz kadar şeyin üzerine gitmeliyiz.
Öyle bi yeteneğim yok. Yok yani doğmamışım öyle.
Umarım bir gün bu düşünceni değiştirecek bir fırsat yakalarsın, teşekkür ederim yorumların ve düşüncelerin için 😇