Kişilik & Karakter "Nasıl gidiyor?" sorusunun karşılığı ne bu aralar siz de? Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor "Öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz" cevabına uygun mu yaşıyorsunuz yoksa? Sahi yaşıyor muyuz? "Nasıl gidiyor?" sorusunun karşılığı ne bu aralar siz de? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kötü gidiyor 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En iyi bu aralar gidiyor, o da sanırım bayram telaşından bazı şeyleri aklımda ve kalbimde daha arka plâna attığımdan. 0 2 Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Arka planda gıcırtı yapmıyorlarsa ne güzel... Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Yapamazlar 😏 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şükür sağlığım yerinde dinleniyorum iyi gidiyor. Senin nasıl gidiyor? 😇🎈🌸 0 2 Yorumla Şiirselbiri +1 yıl O kadar berbat ki.Hiç bu kadar berbat olmamıştı inan Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Konuşmak istersen buradayım canım Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Valla bende bilmiyorum diyorum. Çünkü cidden bilmiyorum iyi desem değil ama kötü de değil. Karışık işler 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl boş boş yürürsün ya öyle gidiyor işte 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Oldukça yoğun gidiyor 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir yere gittiği yok yerinde duruyor😐 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. İyi gitmiyor yolunda hiç bişey.. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gitmiyor.. 😊 0 1 Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Durur öyle hayat bazen... Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı. Cok kotu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kötü gidiyor
En iyi bu aralar gidiyor, o da sanırım bayram telaşından bazı şeyleri aklımda ve kalbimde daha arka plâna attığımdan.
Arka planda gıcırtı yapmıyorlarsa ne güzel...
Yapamazlar 😏
Şükür sağlığım yerinde dinleniyorum iyi gidiyor. Senin nasıl gidiyor? 😇🎈🌸
O kadar berbat ki.
Hiç bu kadar berbat olmamıştı inan
Konuşmak istersen buradayım canım
Valla bende bilmiyorum diyorum. Çünkü cidden bilmiyorum iyi desem değil ama kötü de değil. Karışık işler
Bir şekil de gidiyor.
boş boş yürürsün ya öyle gidiyor işte
Sözde iyi ama özde iyi değil.
Oldukça yoğun gidiyor
Bir yere gittiği yok yerinde duruyor😐
At koşturuyor içim misali
İyi gitmiyor yolunda hiç bişey..
Gitmiyor.. 😊
Durur öyle hayat bazen...
İdare eder
Cok kotu
Kötü