Whatsapp’ta mesaj gelmiş ama gönderen silmiş! “Bu mesaj silindi” diye ekranda görünüyor.
Sizce, “ Mesaj göndermişsin ama ulaşmadı, ne göndermiştin” diye sorulur mu 👀 ?

Whatsapp’ta mesaj gelmiş ama gönderen silmiş! “Bu mesaj silindi” diye ekranda görünüyor.
Sizce, “ Mesaj göndermişsin ama ulaşmadı, ne göndermiştin” diye sorulur mu 👀 ?

#selamgençlik 🍀🍀
Mesajın ulaşmasını istemiyor belli ki. Onun içi rahatsa ben de takmam. Önümüzdeki mesajlara bakarım..🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Merak edecek daha güzel pek çok şey var. Dert edemem kendime..🍀🍀😃😃
Genelde soruluyor. genelde de yanlışlıkla gönderdim veya benzer bişi söyleniyor. Silmiş yani sonuçta yani gerek yokmuş, yanlışlıkmış. Çok ekstern durumlar (hani tartışa olur da birisi o sinirle bişiler yazar ve geri siler siz görmeden) dışında sormaya gerek de yoktur aslında. Soran kişi karşı tarafla ilgilidir, merakını cezbeder, belki konuşmak ister. Mesela ben muhasebeciye yanlışlıkla bişi yazdım, sildim geri. Dönüp sormadı ne gönderdin diye. Ama kız arkadaşıma aynısını yapim mutlaka sorar, kaçışı yok. 😅
Ben sorardım meraktan sonuçta atmış ve silmesine ne sebep olmuş. Mesela ben de attığım mesaja cevap gelmezse siliyorum benimle konuşanlar iyi bilir bunu hatta kizmissam o kişiyi de siliyorum tamamen
Ben sormam.. Ya da aramdaki samimiyete göre değişir diyim.. Belli başlı insanlara kesinlikle sorarım ne attın diye ama çok az insan var o denli samimiyet kurduğum.. Keyifli geceler..
Cevap
4Cevap
Whatsapp zımbırtısını kullanmayalı baya oldu. Ama yazan yazdığını sildiyse ne soracam yahu, bana ne, ne karın ağrısı varsa var
Kimin sorduğuna bağlı.
Arkadaşımsa silen kişi sorarım ama özel biri ise sormam.
Görmemiş gibi davranırım.
Ben sormam açıkçası. Gerek duymam.
İşi olan bir daha atsın aga. Ne merak edeceğim? silecrkse neden atmış benim değil onun sorunu
Ben soruyorum
Evet en sinir olduğum şeylerden biri. Sorarım mutlaka. Silecekse atmasaydı. Yanlışlıkla bir şey olduysa o ayrı, onu da açıklasın.
Yakınlık derecesine bağlı olarak sorulur diye düşünüyorum, yakınsak ya da çok merak ettiysem sorarım :)
Meraktan çatlasan da sorulmaz ne yazık ki😅 sorduğum oldu ama doğrusu bu.
Tüh ajdjwj neyse hepimiz yaptık bunu
Sorulur. boş ver önemli değil derse de ısrar edilir neydi neydi diye sorulur ajs
Ulasmasini isteseydi silmezdi diye dusundugum icin sormazdim.
Neden sildiğini sormanı bekliyorsa 🤔
Karsidakinin ne dusundugunu bilemem. Soylemesini beklerim. Soylemiyorsa kendi dusundugum gecerlidir benim icin.😊
Haklısın 😐
Sorulur ama genelde cevap alınmaz:)) şansını dene sen yine de
Mesajına çabuk bakmadım diye aklınca ceza vercek he bu nası bi ego yaa. Ne munasebet bana ders veriyorsun yav nası sinirlendim 🐞🌱
Ben direkt? Gonderiyorum. Sinir olurum gonderdigi mesaji silenlere. Bide zamaninda baksaydin gibi sacma sapan seyler soylerler
Hayır sormam. Mesela babam dün gönderdiği bir mesajı silmişti ama sormadım şayet siliyorsa vardır bir sebebi diye
Yoo sormam zaten bilmemi istese silmezdi neyi sildin diye sormak saçma geliyor :D
sorarım ben yoksa merakımdan çatlarım
Ben sorarım. Merakım içimde kalmasın.
Ben de öyle diyerek sordum 😐
Cevap verdi mi peki?
Hemen cevap geldi 🤓
🥳🥳
Çok da sevinmesek 🙄 Nöbette iş çıkardılar bana 😞 Fazla merak iyi değilmiş 🤐
Iyi bari, daha bir kez bunun farkina vardin:)
Artık 🤐🤐🤐
Kişiye, kişiyle olan ilişkiye samimiyete bağlı
samimi oldugum bırıyse ve meraklı gunumdeysem sorarım yoksa sormam.
Hiç gerek yok.😌
Hayir yoksa silmezdiki
Niye yazdın, ne diye sildin de
Bazen yapıyorlar sormuyorum açıkçası
Sor tabi 😂 ben kesin sorardım
Dümdüz "ne sildin?" diye sorarım genelde
Mesela bu bir erkekse bayana soran neden sorar
Samimiyet varsa sorulabilir. Ben merak etmem.
nah sorarım ya hiç ilgilenmiyorum dengesizlerle
Sorma boş ver mxnxjx
Ne dediiii
Oda iyi xjjxjxj
sormuyorum sorasım olmuyor
Gerek yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?