Keşke stres ve endişe duygusuyla küs kalsam. 🙄

"Neyse biraz Oğuzhan Koç dinleyelim de kendimize gelelim."
Keşke stres ve endişe duygusuyla küs kalsam. 🙄

"Neyse biraz Oğuzhan Koç dinleyelim de kendimize gelelim."
#selamgençlik 🍀🍀
Küsmekle işim olmaz benim. Ya derinden, sonsuz severim ya da iki cihanda yüzüne bakmam. İnsanlarda böyle. Elbette duygular da. Karakterime uymayan tüm duygulardan ilaahir uzağım. Misalen, aşırı romantizm. Melankolik duygular. Misalen..🍀🍀☺️☺️
#tubasueda 🍀🍀
Duygu hâlimi değiştiren, beni üzen her şeye küsüm ben ama yine de benden uzaklaşamıyor. Bu duygular bizi biz yapan şeyler, mecbur kardeş kardeş geçinip gideceğiz işte. 😄
herşeye küstüm gibiyim sanki tıpkı küstüm çiçeği gibiyim bakınız 🥺
https://www.youtube.com/embed/dwj6QfmoKJ8Vurdumduymazlığa küsüm keşke biraz barışık olsaydım.
Zor iş...
Hem de nasıl zor..
Teşekkür ederim canım 💜
Cevap
12Cevap
Kin ve nefret duygularına çok uzun süredir küsüm. Benim yanıma bile yaklaşamazlar.
Filana küsüm, falan filandaki filana
Aşk duygusu
Küsmek istediklerim var..
Kıskanmak gibi, umursamak gibi..
İntikam ve nefret sanırım. Ne kadar sinirlenmiş olursam olayım hemen bitiyor o duygu. Asla uzun süre küs ve sinirli kalamıyorum. Hain intikam planları kuramıyorum ☯
Ben seviyorum tüm duyguları çünkü stres olmayınca fazla rahat oluyorum biraz umursamak gerekiyor stres umursamamı sağlıyor 😂
Acıya küsebilirim ama
Hiçbir duyguyla küs değilim hepsini tek tek yaşıyorum 😂 endişeden uzak olmak isterdim😌
Ah ahh aşk sanırım kalbimizi çiçek gibi soldurdular
sasirilacak bir sey kalmadi o yuzden saskinlik diyorum
Özlem, bu duyguyu hissedemediğimi düşünüyorum
Stres kesinlikle küs kalmak istiyorum çünkü kaç gündür bayılmama yol açıyor kendisi.
Küs olduğum bir duygu yok ama küs olduğum bir Duygu olabilir aradaki fark işte :D
Asla küsmeyeceğim duygu umutlu olmaktır. 😊 İnsanlık hali, diğer her duyguya insan zaman zaman küsebiliyor. 😊
Yok ama olmasını istediklerim var..
Kin, hırs, nefret olumsuz duyguları çıkarttık uzak olsunlar.
Küs kalmayı sevmiyorum
Kin herhalde başka sanırım yok.
Küsmek istediğim duygularım var
Aşk, kin filan
Stres olabilir 😬
Kin.
Aşk denen saçmalığa küsüm ben
Aklıma bir şey gelmedi
stres
Nefretlik...
aynen öyle
uzak durmaya uğraşıyorum..