Sevmediğim insanla alay etmem... Sadece muhatap olmam olurda karşılıklı bir şey olursa da cevabını veririm... Sevmediğimiz insanlar olabilir normal ama bu bize alay etmek hakkını vermez
Normalde kibar ve hanımefendi bir insanım ama bana kötülük yapana da bunun bedelini ödetirim. Ben melek değil insanım ve bedel ödetmek, kısasa kısas yapmak gerekiyor bence. İnsan hak edene bedel ödetmezse o bedeli kendisine ödetir. Başkalarının bize yaptıkları haksızlıklar yüzünden kendimize bedel ödetmeyelim, kendimize garezimiz olmasın.
Ben bedel ödetmeyi seviyorum, elbette ki haksız yere bir kalbi kırmak istemem ama canımı yakanın canı yansın ki, bir daha buna cesaret edemesin.
Sonuçta nefis taşıyan bir insanım ben, melek değilim.
Bende kızabiliyorum, bende sinirlenebiliyorum.
İnsanım çünkü ben, insan üstü bir varlık değilim.
Bir insanı sırf sevmedim diye eziyet etmem, hırpalamam.
Onun da hakları var ama kaşınan, sürünen kişiyle duruma göre, hak ettiği muameleye göre layık olduğu şekilde davranırım.
Alay etmeyi tercih ederim. Bazen davranışlarımla, bakışlarımla da küfür ederim. İlla küfür ağızdan çıkan sözcüklerden oluşmaz, bazen kendi kendime de ona küfür ederken bulurum kendimi.
Normalde böyle şeyler için efor sarfetmem ama karşıdakinin beni çileden çıkarması lazım, yoksa yapmam böyle şeyler.
İnsanlarla alay edilmesine de karşıyım, küfre de karşıyım ama bazı kişiler bunu hak ediyor, yoksa hadlerini ve duracaklari yeri bilmezler.
Bana zararı dokunan kişileri hicvetmekten de müthiş keyif alırım. Ben hepsini yapmaktan keyif alıyorum. Aslında daha çok bana zarar vermeye çalışan kişinin davranışına göre karşılık veriyorum. O küçücük beyniyle benimle alay ediyorsa alay ederek karşılık veririm. Beni eleştirirse aynı eleştiri okları sıçrar üzerine, eleştiriye açığım tabi ama niyeti pis kişilerin vereceği eleştiriye açık değilim. Bana küfür ediyorsa aynı şekilde karşılığını yine görür. Böyle bir huyum var işte, beni karşısına alana dünyayı dar ediyorum. Dediğim gibi ben melek değilim
Sevmediklerimle muhattabi keserim. Ne arkasından konuşup kendimi tüketirim ne de inceden laflarla yüreğimi.. Kimseye kin ve nefret besleyerek ruhumu kirletemem