Kendimin farkında değilim napabilirim?

Arkadaşlar ben çok değiştim eski halimden eser yok. geçmişe dönelim ben hep ezik görülen bir tip oldum arkadaşlarım benimle dalga geçerdi ortaokulda koca kafalı diye arkadaşlarım beni kullanıyordu işte bunu al bunu al hoşuma gitmiyordu ama genede alıyordum. ailem tarafından çok sevilirdim sürekli onların sözünü dinlerdim asla sevgili yapmazdım hırslı biriydim sonra 9. sinif oldum değişmeye başladım ortam filan 10. sinifta erkeklerle çıkmaya başladım çok ailemin sözünü dinlemiyordum ve bu arada özgüven gelmişti bana biraz sürekli başıma kötü şeyler geldi ders yapmıyordum (Çalışkan biriydim) kaç kere sevgilim oldu hep kötü şeyler başıma getirdiler ailem çok dayak attı ben genede sevgili yapmaya devam ettim 12. oldum asla geleceğimin farkında değildim naptiğimi bilmiyorum hep dizi izliyorum ders konusunda hırslı değilim düşüncelerimden kaçıyorum ailem meslek sahibi olmamı istiyor geçen Haziran yksye girdim şu an gene biriyle sevgili oldum derslerimi düşünmüyorum geleceğim aklıma geldiğinde oturup dizi izliyorum çok düşüncesiz biri oldum uyku düzenim bozuk çok dindar biriydim kapanmayı düşünüyordum ama olmadı çok değiştim cidden nasıl eski halime dönebilirim sevgili filanda istemiyorum sadece üniversiteye odaklanmak istiyorum bir yandan sevgilimi seviyorum ailemle aram iyi olsun istiyorum tavsiyeleriniz neler
Kendimin farkında değilim napabilirim?