Hayatinizda en kötü yasadiginiz an neydi? Kim yasatti? Neler oldu? Kissaca anlat, rahatla..
Tahminim yorumlarda yazan herkes ask acisindan ölüyordur muhtemelen..
Tahminim yorumlarda yazan herkes ask acisindan ölüyordur muhtemelen..
Aslında çoğu kişinin aklına hep aşk filan mevzuları geliyor fakat benim öyle bir derdim yok hepsini aştım mücadele ettim artık kimseye üzülmüyorum ve bana üzülmelerinide istemiyorum benimki aileden kaynaklı bir sıkıntı biraz yaşadıkları yöreden ve bölgeden olsa gerek ne istesem ne söylesem önüme hep bir perde oluyorlardı ve benim gururumu kırıyorlardı yaptığım hiç bir işte bana destek olmuyorlardı ve hep başka birilerini örnek göstererek yorumlar yapıyorlardı bende hal böyle olunca kendi yolumu çizmeyi denedim ailemden 5 yıldır uzağım ve o kadar rahatladım ve huzurluyum ki baskı yok o olmaz şu olmaz yok dert yok tasa yok daha ne olsun.
Al bendende okadar.. ama maalesef agsimi acamiyorum.. keske acabilsem olmuyor..
Belkide sen tutunacak bir dal bulamıyorsun tabiki kadınlar için zor bir durum bu hemen öyle hop diye silemezsin çünkü çevre kadınlar için gerçekten çok tehlikeli bu durumlarıda düşünmek lazım
Fakat susmakta iyi bir şey değil dilsiz şeytan olmaktansa dile getirmek daha önemli korkmayacaksın çünkü korkulacak bir şey yok ya anlayışla karşılayacaklar ya da karşılamayacaklar anlayışla karşılamadıkları takdirde en iyi çözüm benim yaptığım çözüm kendi ayakların üzerinde duracaksın ailenden uzaklaştıkça değerin anlaşılır. Saygılar
Evet ama benim durum biraz farkli.. kadinlar da baska iste.. dedigin gibi
Hakkında hayırlısı olsun umarım düzelir.
Evet hayirlisi olsun insallah 😊
yaşadığım en kötü an sevdiğim birisini kaybetmekti ancak gerçekten ölmesiydi aşk acısının elbette bir şekilde telafi oluyor da ancak ölmesi yani artık bir daha olmaması iyi kötü ne yaşandıysa yaşansın bitmesi ona kızamayacak küsemeyecek kırılamayacak sevemeyecek olman sadece anılarda kalması
gerçekten çok kötü..
Cevap
7Cevap
En kotu olay babamin rahatsizligi gecen yil. Ask mesk hicbiri onemli degil sagliktan baska
Gecmis olsun canim, umarim simdi iyidir..
Evet gercekten öyle. Ama ülkemizin yüzde 90'i ask acisi cekiyor gibi geliyor 😂
🥰 kendine iyi bak, umarim hep mutlu olursun, babalar kizlarin ilk askidir 🦋
@afrodit-0 in yoğun bakım anıydı, kaybetmemize ramak kalmıştı mucize şekilde kurtuldu. Daha sonrasında annemin kanser durumu.
Cok üzüldüm canim, gecmis olsun allah acil sifa versin 🥺
Teşekkür ederim zaten yıllar önce olan bir şey 😃geçtj gitti
4 yıllık sevgilim başkasının arabasında bacakları çocuğun kucağında fotoğraf atmıştı.
Sonrasını hatırlamıyorum pek ama kendime geldiğimde öğrenci evinde sağlam dolap kapak falan kalmamıştı
Olay nezaman oldu bilmiyorum ama.. insallah simdi daha mutlusundur. iyi ki 4 sene sonra ne oldugunu belli etmis, evlenseydiniz daha kötü olurdu. Her serde.. bir hayir vardir 😊
2 sene önce oldu zararın neresinden dönsek kardır dedik biz de kader 😂
Cok sevindimm 🍀
Sen sordun sen de cevapla sorunu senin en kötü anın neydi
Beni boş ver 😅
Nedir bizim dertlerimizi dinleyip kendi dertlerini mi hafifletiyosun bu çok acımasızcaa 😭
Hayirr.. tamam kissaca anlatim, babam var ama yok gibi 😂🤷🏽♀️
Babası ile sıkıntı yaşayan kadınların daha iyi kalpli daha uyumlu daha sevecen olduğu kanısına vardım senin durumunda olan arkadaşlarım vasıtasıyla her şerde vardır bir hayır.
Orasini bilemem. Kimse dört dörtlük degil ama öyle kizlarin kalpleri hep kirik 😅 belli etmeselerde
Neyse konu ben degilim 🤪
Yeni sünnet olmuşken ç*küme karton koyup okula gitmek... Önüm şişik tüm gün dolanmıştım okulda ag...
Polisin tanıdığıma kelepçe takması belki de kendi hayatımda tüm her şeyin başlangıç yeri
Eski sevgilimle şişme yatağı patlatmıştık
Kötü anım yok
Ne güzel 😊
Senin kadar değil haha 😄
😅
Kız olsan düşermiydin knk
Askerde terk edildim
Bir ölüm.
Biçaklanmam
😨😨😨😨😨😨😨 neden? Kim yapti?
Üniversite deydim kız ve erkek arkadaşlarımla geziyoduk , laf atıldı kız arkadaşlarımıza kavga cıktı ve kavga esnasinda biçaklandim
Bizim mileti anlamiyorum hem cok seviyorum hemde okadar nefret ediyorum. Ne bu öyle bicakli silahli sopali dolasmak ya? Ne oluyor yani? Ne o ayak? Kiro gibi..
sinirlendim yine aksam aksam.. 😂
Umarim simdi iyisindir.. ✨🍀
Malasef bizim milletimizin böyle yanlarıda var , karolardı zaten suç dosyaları bayağı bi fazlaymış. Sakın ol burası Türkiye her şey olabiliyo 😂Ilk zamanlar kötü idi ama sonra iyilestim, teşekkür ederim
Gecmis olsun tekrar ✨
Çok teşekkür ederim 🌺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?