Psikolojik travmalardan , sevmediğim huylarımdan , sevdiğim insanlara zarar vermem , en çok da psikolojik olarak nasıl değiştirebilirim?
Psikoloğa gitmeden bunu kendi başıma nasıl yapabilirim önerilerinize her zaman açığım yorum sizde...
Psikoloğa gitmeden bunu kendi başıma nasıl yapabilirim önerilerinize her zaman açığım yorum sizde...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne yaşadın anlatsana?
Çocukluk travmaları , depresyon , bir de şey oluyor sanki bu beden bana ait değilmiş gibi kendi kararlarımı veremiyorum ne tepki ya da ne cevap vermem gerektiğini bilmiyorum ve şey oluyor böyle anlık dalıyorum unutuyorum herşeyi zaten b12 eksikliğim var
biraz detay verebilir misin çocukluk travmaları ne mesela? depresyon her insanda illaki oluyor
Aile konuları , arkadaş sıkıntısı , kullanılma , dışlanma , yargılar , söylentiler , iftiralar , kavgalar yani epey bir varmış aslında kendi yazdığımı okudum da
epey var ama bu saydıkların çoğu insanın hayatında ufak tefek olabilen şeyler hani yanlış anlama derdini küçümsemek için söylemiyorum ama bu kadar üstüne gelmenin sana hiç bir şekilde faydası olmayacak
Kendini çok yıpratan bir insanım aslında ama bana göre canımın bir değeri yok
saçmalama ya her insan kıymetli senin başka insanlardan ne farkın var? kendini sevmeye çalış burdan böyle yazmak kolay ama seni senden başka düşünecek kimse yok
Ne yazık ki öyle
al eline kağıdı kalemi yaz sorununu sıkıntını sonra napabilirim bi düşün elbet öyle ya da böyle çözüm bulacaksın ama dalma bi anda yani tek tek git üzerine sana hayatta ne iyi gelmiyorsa yaz mesela
Peki tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 😊
rica ederim konuşmak istediğinde yazabilirsin burdan çok anlaşılır olmuyor konuşmak istersen arayabilirsin
Pekala
Kitap okumak bir yöntem
Ne tür kitaplar peki
Kaliteli yazar ve ilgi duyduğun kitaplar
Kitap pek fazla okumuyorum yazarları da tanımıyorum daha ne yazık ki önereceğiniz bir kitap varsa eğer tavsiyeye her zaman açığım
Yaşınızı öğrenebilir miyim
20 yaşındayım
Gayet olgunluğa ilerleyen bir zamandasın
Ahmet şerif izgören
Mümin sekman okumak katkı sağlar
Kardeşime de düşünüyorum aslında o da benim tam tersim kitap okumayı çok sever fakat o 18 yaşına girecek ona ne tavsiye edersiniz peki
Öğrenmeyi çok isterim
Kardeşin kız mı
Evet
Onun neyi var ki
Onunla dertleşirken hep benim yaşadığım sıkıntılara benzer problemler anlatıyor endişeleniyorum sadece ona da iyi gelecek bir kitap var mıdır merak ediyorum sadece
Hımm tiyatroya gitmeye ne dersiniz
Olabilir aslında
Hangi şehirdesiniz
İzmir
Sahil yürüyüşleri de keyif verici olur biliyor musun
İzmirliyim fakat şu an iş için ankaradayım ne yazık ki çok isterdim yoksa
Ankara mı sebep
İş gereği maalesef
Nedir iş :?
Bilgisayar mühendisiyim
Üniversite ne zaman bitti
2 sene önce bitirdim 1 yıl sonra da şu an ki yaptığım işe giriş sağladım
Sen kaç yaşındasın öyleyse?
Şimdi şöyle ailem beni 2 sene erken yazdırmışlar okula o yüzden 2 yaş fark var ne yazık ki
Ders notlarım da ortalamanın üzerinde olduğu için sınıfta hiç kalmadım o yüzden tuhaf algılamanız normal
Sen çok çalışkan bir insansın o zaman
Hem araştırmayı deli gibi seven hem de sorumluluk sahibi diyelim her insan illaki biraz da olsa tembeldir
Sen hayata hızlı başlamışsın farkındasın dim
Farkındayım ne yazik ki ama benim yapabileceğim hiçbir şey yoktu en üzücüsü de bu oluyor zaten
Alıştığını düşünüyorum neler hissediyorsun başka , hangi üniversite de okudun
Alıştım evet uzun bir süredir de buna katlanıyorum fakat artık beni zorlamaya başladığı için buna son vermek istiyorum ayrıca Kahramanmaraş da okudum sütçü imamda
Son vermekten anlamam gereken nedr bahseder misin
👀
Sorunun kaynağını bulup sorunu ortadan kaldırmaktan bahsediyorum
Her hangi bir aklında olan konuyu masaya yatıralım mı
Birçok konu var konuşursak eğer bunun bir sonu gelmez bence en iyisi konuşmamak
Küçük bir tane rica etmiştim oysa ki 👀
Özel olduğu için yorumların dışına çıkabiliriz
Psikiyatriste git
Hala aile evinde olduğum için şu an maddi bir gelirim yok maalesef devlette de pek ilgili değiller
Ben devlete gidiyorum verdikleri ilaç iyi geliyor
Bana hiç fayda sağlamıyor maalesef
Denedin mi?
Evet düzenli olarak aldım
Teşhis neydi
Obsesif kompulsif bozukluk
İlaç şart
Ama faydasını göremedim maalesef
İlaçların düşüncelerini susturması lazım
25 mg lık yazdıkları için genelde pek faydası olmuyor
225 kullanıyorum zamanla dozu arttırıyorlar
Peki gerçekten faydasını görüyor musunuz
Evet görmesem sana neden önereyim
Haklısınız
Kaç yaşındasın?
20 yaşındayım
ne tür sorunun var
Çocukluk travmaları , depresyon , bir de şey oluyor sanki bu beden bana ait değilmiş gibi kendi kararlarımı veremiyorum ne tepki ya da ne cevap vermem gerektiğini bilmiyorum ve şey oluyor böyle anlık dalıyorum unutuyorum herşeyi zaten b12 eksikliğim var
nebyaşadin cocukken
Aile konuları , arkadaş sıkıntısı , kullanılma , dışlanma , yargılar , söylentiler , iftiralar , kavgalar yani epey bir varmış aslında kendi yazdığımı okudum da
üzüldüm senin adına âşabildin mi bunları
Maalesef
bir psikologla görş
Hala aile evinde olduğum için şu an maddi bir gelirim yok o yüzden gidemiyorum maalesef devlette de o kadar ilgili değiller