Koca bir aptal olmak?

Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşında bir genç kızım. Kendimi bildim bileli ailesiyle dahi iletişim kuramayan, kimseyle muhabbet edemeyen kendini iyi ifade edemeyen bir insandım. Bu size basit gelebilir ama içe kapanık sakin bir insanım evet fakat o karaktere sahip insanlar bile anlaştığı insanlar nadir olur. Bende hiçkimse yok. Okul yıllarım da başarısız bir insandım, akılsız bir insan olduğumu üni hazırlığa gelince fark ettim bunalıma girdim meğersem depresyondaymışım doktora gittim ilaç kullanmaya başladım 1. sınıfa gelince bu durum biraz düzeldi özgüvenim yükseldi insanlarla iletişim kurmaya başladım, yine de takıntılı bir insandım. Üniversitem biteli 1 sene oldu ben 1 yıldır ağır depresyondayım. Sebebi yukarı da anlattıklarım ilaç tedavisi görüyorum şu an kaç tane doktora gittiysem bir düzelme olmadı. Beynime bunu emrettiğim için değil gerçekten ne mantık var ne zeka var bende artık insanlarla konuşacak bir şey bulamıyorum. Bi de bu halim yetmezmiş gibi ailem aşırı muhafazakar ve tam köylü. Ağır baskılar altında büyüdüm bir de bu yönden çektim ve halen çekiyorum inanın hayatımı bir anlatabilsem ifade edebilsem roman olur. Bu yazdıklarımı bile zar zor yazdım. Tek çarem ölümmüş gibi geliyor ama onu da beceremiyorum. Lütfen bana yardım edin bende zeka geriliğimi var? :(((

Koca bir aptal olmak?