Dünyaya bir kere daha gelip bir hayvan olarak yaşama şansınız olsaydı hangi hayvan olarak gelmek isterdiniz 😂😂
Kesinlikle ben Kurt 😂
Dünyaya bir kere daha gelip bir hayvan olarak yaşama şansınız olsaydı hangi hayvan olarak gelmek isterdiniz 😂😂
Kesinlikle ben Kurt 😂
Şöyle ama siyah bir Ejderha olabilirdi. Mitolojik canlı tercih ettim.
Mitolojik canlı varsa bende kraken olayım kanka
Ol be kanka, kalipso seni seviyor olmalı
Kanka bilmiyorum ya her agizdan başka ses cikiyor 😂
Dedikodu çağlardır vat
*var
O yuzden saldim yani işimize bakip denizlere hukmetmeye devam 😂
Senin khaleesi ne oldu öldü diyorlar 😂😂
Ejderha fetişine dayanamadı 🤣
Sansa aradi en son seni uçarken görmüşler cok takma abi o kari zaten kullanıyordu seni
Yaktım zaten böyle hayatın ızdırabını, Yüzüklerin efendisi serisinin çekilmemeiş filmindeki Anchalagon The Black olmaya karar verdim
Maaş ne kadar sigorta yapiyolar mi
Ayda 1000 safir kristal , sigorta yok nakit biriktirecem, Sizde inci biriktiriyorlar mış
Bizim işler kesat yav maas yatmiyor
Poseidonun hazinesini soy
Sonra zeusun oglu perseus gelip savaş aciyor kanka olmuyor yani
pay istiyordur zaten denize giremez ipleme
Yav giremiyorda uçan bir at var pegasus ucuuyor güzel kardeşim tutamiyoruz sonra
Kaya fırlat o kadar kolların var bir kanat ıslanmasına bakar Ejderha değil ya
2 ws 1 atiyorum bide babasi buna bir kilic yapmis kritik atiyor
Seninde kolların çok birde girdap ile havada fırtınaya sebep olabiliyorsun fazla yüzeye çıkma alçalmak zorunda kalsın
Tek gelse bi tane vurur allahina kavustururum ama iste diyarbakirli sanki toplu geliyo p*zeveng
dibe dal onlar alçalacaktır o esnada tsunami çıkar suya düşmüş kedi gibi olurlar
Aynı hikaye boyutunda olsa yardım ederdim çökerdim tepelerine ondan sonra şaaaaaak bir on milyar daha
🤣🤣🤣🤣🤣
Onumuzdeki maclara bakicaz artik captan jack mahkemeyi kazandı zaten iş teklifi yaparsa giderim bu filmde beni çok eziyorlar akdkdkf
İyi olur parayı topladın mı kendi işini yapacaksın
Denizden çıkamıyoruz ki kanka
Değerli Madenin çoğu deniz yatağındadır toplayıp satacan o zaman
Cevap
4Cevap
Rakun isterdim
Kuş olmak isterdim insanların üstüne s*cardim sürekli 😄 veya kedi olmak isterdim bir video vardı kedi her gelen geçene tırnak atıyordu bende öyle yapardım 😄
Pisss
Aman pis olan ben olayım 😄Ben onları pislerken onlar piyango bana çıkar diye sevinecekler
Bisey anlamadim ama laf soktun sanki 😂😂
Evet 😄
Şu an kendimi g*rizekali gibi hisediyorum ha 😂😂😂 tekrar tekrar okuyorum ne anlatmak istedin simdi 😂😂😂
Ya şimdi insanların üzerine kuş sicinca gideyim milli piyango çıkar iyi para alırım diyorlar ya işte bu sicmayi iyi şans olarak görüyorlar
Haaaa anladimmm 😂😂😂😂
😄😄😄
Talih kuşu diyorsun 😂😂😂
Aslan olarak geleyim
Aslan iyidir kankaa
İyi bir sahibin yanında kedi
Benziyonda hea 😂😂
Teşekkürler o zamann
Rica
kutup ayısı olmak ısterdim
Ahahshs
Aslan olarak