İranlı ressam Ahad saadi hayal ettiği kadını yıllar önce resmini çizmiş. Annesi,"Allah buna can versin, senin olsun," demiş. resmini çizdiği kadın ile yıllar sonra buluşmuşlar ve evlenmişler. duanın gücü müdür?

İranlı ressam Ahad saadi hayal ettiği kadını yıllar önce resmini çizmiş. Annesi,"Allah buna can versin, senin olsun," demiş. resmini çizdiği kadın ile yıllar sonra buluşmuşlar ve evlenmişler. duanın gücü müdür?

Duanın gücüne çok inanırım , yet gök dua O duyuyor ona eminim.. ve çok duamın kabul olduğuna bizzat şahit oldum sadece duada ısrar ve detay önemli duanızı ederken alelade değil detaylı isteyin.. ve ALLAH isteyin demiş onun vaadi gerçek hiç şüphem yok
"Duanız olmasa ne kiymetiniz var?"(Furkan/77)
"Bana duâ edin size cevap vereyim."(Mumin/60)
"Dua eden adam anlar ki, Birisi var, onun hâtırât-ı kalbini işitir, herşeye eli yetişir, herbir arzusunu yerine getirebilir, aczine merhamet eder, fakrına medet eder."(Sözler/Risale-i Nur)
İşin özü: Duâsı olmayan insan, insan değildir..
Duaya inanırım. Daha dün akşam dua ettim ve olumlu yönde gelişmeler oldu. Kesinlikle inanıyorum. Çekim yasası falanda olabilir, bilmiyorum ama adına ne derseniz deyin böyle bir şey var.
Cevap
10Cevap
Ateistim duaya inanmıyorum.
Dua ile bir yere varabileceğime inanmıyorum.
rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah
Kendini fotograftaki kadına benzeten biri adama yavşamıştır. Adamın annesi duası olayın dramatize edilmiş hali. Seri katillerde darbe yediği kadına benzer kadinlari öldururler.
Onlarında annelerinin duası mı?
Bir kadın çizeceksin
Onun gibi bırakıp gitmeyecek
Saklayıp gömeceksin
Kimseler sevemeyecek :)
(manga)
Ben bedduanın daha keskin olduğuna inanıyorum..
Nasip de denebilir
Dua /enerji ve çekim gücü.♡
Vay be, iyi hissettirdigine inaniyorum
Ayeti Kerime var istersek inanmayalım
İnanırım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?