Eğer ki güvenimi kaybettiysem mış gibi miş gibi yapmam. Karşidaki kişinin beni anlamasını ve bazı konularda bana ısrarcı davranıp kendisine güvenmemi beklemesin diye bu tavrı takınırım, belli ederim güvenmediğimi.
bazen mecburen güvenmesen de artık hayatında büyük bir alana sahip olan kişiyle güveniyormuş gibi yapmak zorunda oluyorsun. Yani ailenden birisine ya da iş yerindeki birisine tamamen güvenmediğini gösteremezsin
Denge önemli kestirip atmanın zor olacağı kişiler için böyle davranmak durumunda kaldığım oldu zaman zaman
Evet oluyor. Aslında güvenmek kavramı biraz daha geniş. Mesela arkamdan iş çevirmiştir, birdaha aynısını yapmayacağı konusunda güvenmem ama iyi sır tutuyordur o konuda güvenmeye devam ederim.
Durum gommeden kendine bir ahval veremezsin gardaşım vururum seni :D Konuşmak anlatmak istersen iyi bir dinleyici ve çözüm üretici olduğu mu bil zaman mekan fsrk etmez.
Bizim gibi hayatlara sahip insanların temel taşı guven. Ben güvendiğim inandığım insan için kaf dağını aşarım ama o güven bir kırılsın o bir inanmışlik gitsin..