Cesurluk harekete geçilip cesaretliğe dönüşmediği sürece bir anlamı kalmıyor.
Korkaklık, deli cesareti dışında işi sağlama alıp ince detaya kadar düşünmektir.
Korkaklık, deli cesareti dışında işi sağlama alıp ince detaya kadar düşünmektir.
Korkmadım hiçbir şeyden.. Ne canımın yanmasından ne karanlıktan ne de başıma bir iş gelmesinden..
Ne sevmekten ne bağlanmaktan..
Hayal kırıklığından ödüm kopar ama.. Kendimi feda ettiğim durumlar karşısında nankörlük edip ka*hpelikle karşılaşırsam, dünyam başıma yıkılır..
İki dünya devrildi üzerime.. Birinin enkazını atlattım, ötekinden de kurtulurum..
Ben korkarım , üzerime çöken her şeyden , dünyamın başıma yıkılma ihtimalinden de korkarım , sevmekten değil sevilmekten korkarım çünkü sevdiğimden emin olurum sevildiğimden hep şüphe duyarım. Bağlanmaktan başlı başına korkarım. Hayatı korkarak yanlış karar vermemeye çalışarak , yaşayacağımı garanti altına almadan karar veremiyorum
Bazen uçsuz bucaksızlığa, tehlikeli yollara gittiğinin farkındasındır ama gözün kararmıştır.. Başka bir şeyi göremezsin, engel olanlara çatarsın.. Korktuğum şeyler değil bunlar..
Ama yolun ucundaki seni orada beklemiyorsa arkanda bıraktıklarından, kırdıklarından, görmeyip dinlemediklerinden çekinirsin..
Bazılarının da salyaları akar bu durumda..
Bence en kötüsü yolun sonunda beklemesini istediğin kişinin beklemeyeceğini bilmen, yolun sonunda biri var ama seni beklemiyor , yolun sonuna gittiğin yolda yaşadığın meşakkati hak etmeyenlere vermektir, en azından yolun sana öğrettiklerini öğrenmek yanına kar kalıyor diye sevinmek gerek
Büyük avuntu evet..
Gerektiğinde cesurum
fazlasıyla cesurum
Cevap
12Cevap
Ben şöyle düşünüyorum dünyaya bir kere geliyoruz korkak bir şekilde yaşayıp öleceğime, cesur bir şekilde kısa bir hayat sürerim daha iyi.
Yapacağım işe bağlı genelde istediğimi almadan bırakmam
Şu hayatı korkak yaşayacak kadar cesur değilim.
Cesurluk biraz fazla ondan bu kadar başıma gelen olaylar bence
cogu konuda korkagimdir yalan yok ama bazi konularda damarima basarlarsa ölecegimi bilsem gözümü kirpmam yüregim alayina yeter
Ne olduğuna bağlı
İkisinin ortasıyım bence... 😊
Hayat cesurları sever
Üşengeç
konuya göre değişir
Doğruluk ve cesaretlilik
Korkağım
Korkak
Yürekliğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?