İşyerinde bir kız var ve onu seviyorum, ve karşılıklı kırgınlıklarımız var. artık sıkıldım bu durumdan. Aslında bende duygusal bişeyler de var. Artık sıkıldım bu durumdan. 1 yıldan fazla oldu. nasıl geri çekilebilirim? doğru mu yapıyorum? Konuşamıyoruz da konuşunca hep haksız çıkıyorum ve hep özür diliyorum. Yardım lütfen
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birden bire ilgini çekersen eğer emin ol bunun farkına varır çünkü insanlar birden değişen insanlara ilgi duymaya başlar konu tartışmaya kapalı. : )
O benim şimdi tavır yaptığımı düşünüyor ve o da karşı tavır alıyor bana. Ben ise asla aramız bozulsun istemiyorum. Hep aklımda sürekli
Öyle yapacağını sanmıyorum ben ya, çünkü çok bıktırdım onu bundan eminim 🙄 sence dediğin gibi olur mu bu durumda?
Düşünsün en azından belki burdan bile şansınız olur
Ama tamamen çekmen lazım sürekli ilgi gösterip cekmenden bahsetmiyorum
İnşallah öyle olur, 2 gündür yazmıyorum ona. Bugün bayram mesajıma 2 saat sonra görüldü attı. Şimdi ona bir gönderi göndermeyi düşünüyorum ama bu kez dengesiz gibi de durmak istemiyorum
Hayir hiç gerek yok gonderiye bence birden bire cek diyorum ya ne olduğunu bilmesin ki merak uyandırsın
İnşallah öyle olur, daha önce bana bilmezsem sebebini umursamam ben demişti. Bu yüzden de anlatsam bir türlü anlatmasam ayrı türlü, gelip sormaz neden böyle yapıyorsun diye. Ne yapacağım konusunda gerçekten kafam çok karışık. Ya konu çok uzun varya, sana anlatsam destan olur yeminle 🙂 saolasın yardımın için.
Ya sen niye afedersin böyle yapıp g. tunu kaldırıyorsun ki belliki seni sadece kendini tatmin etmek için kullanıyor
Haklısın sanırım. Bana en özel şeylerini de anlatırdı. Heryerde beni savunurdu. Ben hep kırdım onu. Gerçekten de böyle mi yapıyor dersin?
Demekki senin ona verdiğin bir duyguya ac olabilir önce onu tespit etmelisin duygular bile menfaat şeklinde dostum
İlgiyi çok seviyor. Hasta olduğunda sabah akşam ararım. Ona sürekli birşeyler alırım. Birlikte gidip geliyoruz işe ve hep onunla konuşmaya çalışırım o ise hep kısa keser ve uyur. Sanırım sorun burada
Sorun varsa gelişme vardır diyorum o zman farkındasın send e
Evet farkındayım. Hep kendimi sorgulamaktan ve suçlamaktan kendimi alamıyorum biliyor musun. Hep aklımda duruyor sabah akşam. Takıntı yaptığımı farkettim. Ona da hak veriyorum çünkü empati yapınca ben çoktan silmiştim onun yerinde olsam
🤌
Anlamadım desem 😅 yani doğru düşünüyorum sanırım ama haklı olan taraf burada kim? Birde ben dediğin gibi bu şekilde ilgisiz mi kalmalıyım? Peki işyerinde?
Çok sıktım ya kusura bakma lütfen bu arada 🙂
Bence sorunun farkındasın iç gudulerine güven
Öyle yapıcam. İşyerinde nasıl davranacağımı bilemiyorum işte
çok ilgi verme kıza çünkü kızın ister istemez g. tü kalkiyo her zaman kendisinin dediği olacak gibisinden duşunebilir o yüzden ilgilen ama fazla ilgi verme
Ama nasıl işte? Ben mesela her storysine like atardım. Hergün ona bişey yazardım. Fakat birkaç gündür yazmıyorum ve storye görüldü atıyorum. Gerçekten de sıkıldım bu durumdan çünkü geçmişte çok kırdık birbirimizi. Ama en büyük hata hep bendeydi tabi. Şimdi ben ona tavır yaptığımı düşünüyor. Ona şimdi bir gönderi yollasam mı?
aslında biraz da açık konuşmayi deneyebilirsin onunla mesela abartılmayacak konular da sen haklıysan ve senin özür dilemeni bekliyosa açık konuşmalısın ister alınsın ister trip atsın çünkü zaman zaman böyle davranman lazım
Üzülüyorum ya sonra, suçluluk duyuyorum. Peki ona bir gönderi yollasam mı?
gönderi yollamayı hiç denemediysen bir kere yolla tepkisini gör eğer seni kırdığını anlarsa normalden daha sıcak kanlı davranır ı
Bugün bana bayram mesajı gönderdi whatsapp durumunu görünce. O da soğuk gibiydi biraz. Karşı mesajımı da 2 saat sonra görüldü attı
Tipsizsin iste