Toplumun standartlarına uyan güzel bir kızım halbuki🚬🚬 Ayrıca neşeli ve eğlenceliyim de ama bro, aslan, reis diye hitap ediyor erkekler 🙄 Arkadaşlarım dişil enerji falan dedi inanmadım tabi ne alakası olabilir ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEda diye bir arkadaş vardı iş yerinden çok güzel kızdı, ama hiç kadınsı yönü yoktu. Erkek gibi değildi ama kadınlık namına da hiç bir emare yoktu (saçları, bedeni yani fiziksel şeyler dışında) ben de ona reis diyordum, hacı diyordum, bilader diyordum. Normalde böyle hitapları sevmem ama belki bi öz muhakeme yapar da düzelir diye düşünerek söyledim. Ama sanki memnun gibiydi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yanındaki insanlar kendini bilmezken, sen onlara birisi çıksın kalbiyle benim kalbimi görsün, benim Kim olduğumu öğretsin demen doğru değil. Aşk bir yere kısıtlanmış bir şey değil. Aşk açıklıktır. O açıklıkta, hazlar alır, ben neymişim dersin. Kendini tanımaya başlarsın...
00 Yorumla
+1 yılşimdi acaba seni beğenmiyorlar mı veya sevgili olup kaybetmek mi istemiyorlar yoksa arayı ısıtmak mı istiyorlar bilemedim doğrusu senin içinden nasıl geliyorsa onlara karşı öyle davran geç işte sıkma canını olur gider tatlışım
04 Yorumla- +1 yıl
tamam tatlışım😘
- +1 yıl
😊😇😇🌸💖
- +1 yıl
teşekkür ederim canım :)
- +1 yıl
rica ederimm😘😘
Ahahah çok tatlısın💖
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettimm🥰
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
74Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBelki sende sert kız izlenimi alıyorlardır. nazik mi konuşuyorsun genelde?
02 Yorumla- +1 yıl
Yok hic kufurlu konuşan, sert mizaçlı biri değilim aslında
- +1 yıl
O zaman sorun onlarda
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Başımıza ne geldiyse eyşanlardan geldi...

01 Yorumla- +1 yıl
🖤🤍
+1 yılŞeytan tüyü yoksa sende demekki bir arkadaşım var buzdolabı gibi bildiğin mal gibi duruyor, ağzından kerpetenle laf alırsın. Biblo gibi bir şey ama herkes ağzının içine düşüyor. Bende çok konuşkan değilim ama ona göre iyiyim ama adam yerine koyan yok
00 Yorumla
+1 yılİşte neşeli ve eğlenceli olduğun için direkt bro oluyorsun aşko kuşko kız olman lazım aşkom
13 Yorumla- +1 yıl
Millete harbi kız değil Barbie kız lazım demek ki 😂😂😂
- +1 yıl
aşko kuşko olamam çok dalga geçtim onlarlaxbvsb
- +1 yıl
Ahsjs dalga geçtiğini yaşamak ❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılDişil enerjiymiş, eril enerjiymiş bunları geçiniz. Çevrenizdeki erkeklerin kabalığı tüm bu saydıklarınız. Erkek arkadaş çevrenizi revize etmenizi öneririm.
10 Yorumla Ben kaba karakter olmama rağmen erkekler bana hep karşıcins muamelesi yaptı. Dıştan çok zayıf görüldüğümü söylerler. Erkekler ilgiyle bakıyor yüzüme halbuki beni tanısalar kaçarlar
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de seni çok üstün gördükleri için kendilerine gem vurmak maksadıyla o şekilde bir davranış içindedirler...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma okuyunca kahkaha attım.
Altının değerini en iyi sahaf bilir. senin sahafin henüz sana denk gelmemiştir11 Yorumla
+1 yılKendilerini prenses olarak gördükleri için olabilir sen de bebek gibi ilgi iste o zaman
20 Yorumla
+1 yılHayat şartları, tatlı kızları Eyşan yapıyor. Sevilmeleri Eyşanlık'tan gelmez. Onlar çekicidirler ve karakterleri hasar görür. Senin gibi ortalama ve altında güzellikte kızlar da bro olarak kalır.
04 Yorumla- +1 yıl
ortalama güzellikte değilim👍🏻
- +1 yıl
Üzüldüm
- +1 yıl
Niye üzülüyorsun🤣 Ortalamın üzerindeyim. Bu konu güzellikle alakalı değil bunu anlayacak kapasitede değilsiniz belli ki
- +1 yıl
Kimse guzel bir kiza bro, reis demez. Iki ihtimal var ya hanzo karakterin var ya da kendini guzel saniyorsun. Kucuk bir olasilik ise söz konusu erkek gay.
+1 yılİnan ben de bilmiyorum bu durumu daha çözemedim. Güzellikle mi ilgili diyordum başta, kime sorsam güzelsin diyor, fiziğim de iyi, ama sanırım erkeklerle flört etmek gerekiyor. Ben kim flört etmek istese hep arkadaşça yaklaştım bu yüzden de hep dert anlatılan ilişki tavsiyesi istenen kanki durumunda oldum. Belki sende de bu durum olmuş olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana denk gelen insanlar değer. Bilmemisler dinlemeyi bilen akıl veren biriyle insan ilişki kurmaz mu daha ne istiyorlar anlamıyorum seni daha nasıl anlayacak birini bulacaksın insanlar önüne gelen fırsatı tepmekte bir dünya markasi gerçekten
- +1 yıl
Evet hem bir kanka materialı gibi davrandık galiba
+1 yılIyyy toplum standartlarina uyan güzel bir kız olarak tanımlamış kendisini 🤦🏻♂️ 🤣🤣
Neden sevilmedigini aciklayan bir cümle aslinda soru içinde cevap...00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Bırak öyle sevsin. Ben 30 yıldır evliyim daha eşimin adını hiç söylemedim hacı derim komutanım derim kaptan derim arada kiziyo ama olsun böyle böyle 30 sene geçti
00 Yorumla
+1 yılSizde farklı değilsiniz kızlara iyi davranan gerçekten seven efendi kişiler yerine iti kopugu şiddet uygulayani yarı yolda birakani üzeni tercih ediyorsunuz
00 YorumlaHiç sevmem ben de, hele ki bir kadının erkeğe öyle hitap etmesi.. rahatsız edici. Bence tam tersi; dişil enerjin düşük olabilir
012 Yorumla- +1 yıl
evet onu diyecektim ben de 😅 o kadar uzagim ki enerji işlerinden neyin ne olduğunu bilmiyorum belli oluyordur
- +1 yıl
giyim kuşakla mı oluyor o? yeterince feminen giyiniyorum zatenn
- +1 yıl
Cok cekici, kadinsi bir kadinla buyudum annemle yani, ondan bu zamana kadar birsey kapmadim bundan sonra hiç öğrenemem bunları🤣🤣
- +1 yıl
senin eşin yok🚬🚬
- +1 yıl
Eyv Allah razi olsun🥺🥺
- +1 yıl
Ağız alışkanlığı 😅 Teşekkürler beyefendi, o sizin gözlerinizin eşsizliği🖤🖤
Evet adalet bu. Siz sevgi dileniyorsunuz biz konfor ve biz aradığımız konforu hep kazanırız. Ne yapim sümüklünün tekşnşn aşkını.
03 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol sevgi dilenen olmadı asıl o Eyşanlar alttan alttan sevgi dileniyor hadi bye
Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Salla knk demek ki tam istediğin biri yok şimdilik olursa zaten hissedersin bence biraz gezip eğlenmene hatta hayatın tadını çıkarmaya bak belki o zaman istemediğin kadar teklif gelecek
10 Yorumla
+1 yılMilletin sevgisinde aşkındayken gözün müstehak sana. Hayat biçimi senin idealine uymuyor diye sevilmesin mi insanlar?
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki erkek gibi konuşuyorsundur o yüzden.
Kız dediğin aşko kuşko olur az da olsa05 Yorumla- +1 yıl
Aşko kuşko kızlara sallayıp durdum hep kendim olamam😂😂😂
- +1 yıl
Bir kıza iltifat ettiğimde eyvallah diyorsa ondan soğurum 😄
- +1 yıl
bana "başkan bu ne güzellik" diyorlar tabiki eyw knk diyeceğim😂😂😂
- +1 yıl
Erkek gibiysen zor.
- +1 yıl
Ben de severim, ama bu kadar aga gibi kız istemem şahsen
+1 yılErkeklere ait rollere bürünen kadinlari erkekler çekici bulamazlar. Çünkü sisteme ters.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Safinaz için bile 2 erkek kavga ediyordu adalet değildir
08 Yorumla- +1 yıl
o kimm
- +1 yıl
Hiç izlemedim, iyi ki izlememişim şu an bir de onun için depresyonda olurdum 🚬🚬🚬
- +1 yıl
Harikasınız 🙏🏻🖤🖤
- +1 yıl
Bozmuyorum artık onların ayı olduklarına ikna oldum😸😸
+1 yılEyşanlar kullan olduğu için baby sense bir duruşun bir sertliğin olduğu için
00 YorumlaKazma gibi karısın, senden biraderden ötesi olmaz yavrum
00 YorumlaDavranışlarında sorun vardır. her şey tip, dış görünüş ile alakalı değildir
00 YorumlaTrolü bırakırsan, sende bebek gibi sevilen eyşan olursun bro. Burada amaç büyümek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle demeyince de garip davranıyorsunuz 😂😀
00 Yorumla
+1 yılAge beeee sevilmesi gerekenlerin hepsi hicran dolu şu an ponçik kalbim incindi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHitabin ne irade ettiği önemli aşkım diyio sevmeyenler çok sen sözün içindeki samimiyete bak ergenler gibu takılmayın şu kavramlara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi daha derlerse bas parmağı bak Bi daha yapıyorlar mı
00 Yorumla
+1 yılAy bilemedim belki giyim tarzınla alakalıdır belki onlar seni arkadaşı olarak görüyordur çok samimisinizdir falan
04 Yorumla- +1 yıl
🥺
- +1 yıl
Ay kuzum kıyamam ya sana 🥺
- +1 yıl
Boşuna demiyorlar Allah çirkin şansı versin diye güzel insanın hiç şansı olmaz
- +1 yıl
Aynenn cok dogru ya da biz gercekten eril enerjideyiz soylenildigi gibi 😪 Kendimi boyle teselli ediyorum artik
Kiyamamm arkadaslarin eril disil enerji konusunda haklilar bak eger eril enerjin fazlaysa hep bu tur hitaplara denk gelirsin
01 Yorumla- +1 yıl
inanmıyorum dişil eril saçmalık geliyor
+1 yılDavranışın öyledir senin de
00 YorumlaPp de ki sen misin kız
Ateş ediyorsun resmen
00 Yorumla
+1 yılSanırım Mert aciksozlu bir kızsın bu güzel bsy ama erkeksi gelebilir çoğu erkeğe. Nacizane fikrim
00 YorumlaAdalet böyle bir şey değik bugün üzüldüğün şeye yarın şükredebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adamların beyni yok
30 Yorumla
+1 yılBana hiçbir şey demiyorlar:')
014 Yorumla- +1 yıl
bu daha mı beter
- +1 yıl
Yani.. Bilmiyorum. Sen daha iyi bilirsin😅
- +1 yıl
Aaaaa ne münasebet. Ne bilem gözlerin çok güzel kokuyorlar felan. Seven her şekil iltifat eder be😂
- +1 yıl
Ppdeki gibi misin gün içinde
- +1 yıl
Hee
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sen sor diye. Huh, bugün de amacıma ulaştım. Mutluyum teşekkürlerr🌟
- +1 yıl
:( .. Peki, seven bulurdu bir şey illa ki. Hem iltifat sadece fizik ve görünüşe mi layık yani.. öyle diyorsan öyle olsun
- +1 yıl
Yo, sorsalar da ben bilmiyorum zaten. Param olmayınca bakmıyorum da😂 şey diyen var. Sen ve ben, birlikte iki rekat namaz kılalım mı? 😁 şaka bir yana ben eski aşkları seviyorum be. Hani insan ilk göz göze geldiğinde bir utangaçlık olur ya. Bu çekingenlik de evleninceye değin devam eder. Hani birbirlerini severler ama bir mesafeleri de vardır. Yaklaşamazlar, saygı vardır o alana. Off güleyim de başıma gelsin
- +1 yıl
Hm sabah namazına beraber kalkalım da olabilir Paran olsa umreye mi gideceksin 😂 Eski aşklar yeşilçam filmlerinde kaldı be O filmlerde şeye dikkat ediyorum İlk bakıştan sonra kötürüm olmuş gibi davranıyorlar Aralarında doğru düzgün tek kelime geçmiyor Adam nikah masasında konuşmaya başlıyor ancak 😁 Beni takip eder misin memnun olurum edersen
- +1 yıl
Neyse işte öyle bir şey istiyorum. Ama rüyamda gibi anca
+1 yılNasip diyip kendimi ve seni kandirayim
01 Yorumla- +1 yıl
🚬🚬🚬
Ah şu eyşanlar :D
02 Yorumla- +1 yıl
ömrümüzü yediler
Bro, reismi hangi ayi o😅
02 Yorumla- +1 yıl
Karşıma çıkan tüm erkekler 🥲 Onların ayılığı dimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana da yan gözle baktıgım her erkek kanka ya da abla diyor 🤠
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek adamın erkek sevgilisi olur tarzında bunlar artık anaşrmwidmsğfm
- +1 yıl
Kimin bedduasını aldık acaba flfkdlfl
Cevap sahibi+1 yılHic bilemiyorum sjslfmx
- +1 yıl
Sende de nasıl bir şansızlık var arkadaş 😂😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılsana bro diyen sanırım umudunu kesmiş :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
🚬🚬
- +1 yıl
tamam reis ben kullanmıyorum ama
+1 yılCiddende dişil enerjiden kaynaklanıyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bizim kaderimiz🙄
10 YorumlaSelamlar tekrardan, dm yazabilir misin?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüz vermezsin diye öyle söylüyorlardır
00 Yorumla
+1 yılBiraz sert konuşuyorsan o yüzden olabilir
00 Yorumlaboş ver başgan olursa olur olmazsa sıkıntı yok🙃
00 YorumlaSende elbet bulursun birini bro
00 YorumlaBasacan girbaci domaltip
00 Yorumla
+1 yılSen kafana fazla takma aga
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla bir cacık olmaz senden
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni samimi görüyor
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Disilikten bihabersen daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılDemekki seni ona layık görüyorlar
00 Yorumla
+1 yılCok erkeksi takiliyorsundur
01 Yorumla
+1 yılÜzülme kirve seni de alan olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılHayrola bebeksi
00 Yorumla Kardeşim dememiş iyi ki
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Eyşanlar bebek gibi sevilirken bana 'bro' diye hitap ediliyor. Adalet mi şimdi bu🥲?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım