Moralim çok bozuk kardeşimlede nasıl iletişim kurabilirim?

Olan olay hala aklımda okadarını yapmaz dedim, yapmasıda saçmalıktı, nasıl yardımcı olurum bilemiyorum kardeşim 16 yaşında uzun zamandır düşünüyorduk belirli sebep davranış konuşmalardan dolayı psikologa götürecektik, sebep sorunları anlatamayacağım.

Onu ayarlayacağız derken arkadaşım var konuşalım edelim ayarlarız dedi bir misafirliğe gittik Arkadaşlarıma bırakıverdim beraber konuşsun odaklanır anlatır diye,

Aradan bir 2 saat geçti geldiğimizde bi tartışma bağırışma duydum, ortamı sakinleştirmeye çalıştık, kardeşimin gözü kıpkırmızı kesilmiş, arkadaşım şokta kalmış bir şey anlatamadı ne oldu ne bitti haberdar değilim, bir sessizlik oluştu sonrasında bıraktık konuşmadık artık ikisini çektik başka odalara, sonradan kardeşi bana anlattı, arkadaşımı tac2z etmeye çalışmış konuşurken dediklerine sinirlenmiş, psikolojisinimi bozmuş bir şey olmuş kendini camdan atmaya çalışmış, olayı daha tam toparlayamadık ne oldu ne bitti konuşmamız, lazım aldım kardeşimi 2 gündür konuşmuyor oda odasına kapattı kendini ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk.

Moralim çok bozuk kardeşimlede nasıl iletişim kurabilirim?