Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda beni yanlış anlayanlar olmuş ben inanın o kişinin ilgisini istemiyorum gram da zevk almıyorum bu durumdan öyle olsaydı gelip burada başlık açmazdım ben sadece kimse üzülmeden işler hallolsun istiyorum o yüzden sizden fikir almak istedim ve bir arkadaşımızın tavsiyesi mantıklı geldi onu deneyeceğim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhabbeti neden sarmiyor. biraz konuşma istegin yok bence senin
Yok ondan değil hiçbir fikri yok sürekli ben konuşmak zorunda kalıyorum o saçma sapan konudan alakasız bağımsız şeyler söylüyor benim dediğimi anlamıyor da zaten
Hmm anladım. Yani yoksa öyle bir erkek bulman zor değerini bil diyecektim öyleyse sıkıntıli biraz
Bak bence yalandan da olsa söyle yapacak bir şey yok. erkek arkadaşım var artık seninle konuşmamı doğru bulmuyorum kıskanç biri olduğunu felan söyle yalandan
Ya konuşabilsek sıkıntı yok arkadaş kalalım ama sürekli buluşmak için sebepler yaratmaya çalışıyor ama benim onunla gerçekten konuşacak hiçbir şeyim yok ve kaçmaya çalışıyorum ama ısrarcı bir kere bahane buluyorum 2 kere buluyorum artık beni yalancı ediyor durduk yere sürekli teklif ediyor
Dediğimi de ama bunu da unutma çocuk üzülecek söyleyeyim. Sonra unutur ama merak etme
Ay ne bileyim ya umut da vermedim ki hiç sevgilim var dedim bu sefer de enişte muahbbeti yapıyor ben daha ne yapayım yani
Sevgilim konuşmamızı istemiyor de seninle konuşmak istemiyorum artık de
Dahada konuşuyorsa engelle
Aaa evet bu olabilir aslında
Artık konuşmasak iyi olacak bunaldım de
Tersleye tersleye 3 ayda bir mesaj atmaya başladı ama kesmiyor şimdi bunaldım desem alakasız olur 🤣
Engelle madem 3 ayda bir bu kadar neyıne rahatsız oluyorsun neden bu kadar takıyorsun ki
Çünkü üzülüyorum ona da hayat hikayesini filan biliyorum bir de ben üzmek istemiyorum takıntı yapmadım ama bir yol bulup onun da kalbini kırmadan bu işi çözmek istiyorum
Yazma ya da engelle çok zor değil
Günlerce yazmıyorum ikinci mesajı atıyor engelleyemem utanırm ortak arkadaşımız var bir kere ona dönmüyorum diye arayıp sormuş bir sıkıntısı mı var diye
Bişey dicem senin kararına niye o ortak arkadaş karışıyor ki annen ya da baban mı kararını sen verebilirsin rahatsız oluyorsan niye utanır ki bir insan anlamıyorum
Çünkü durduk yere olduğu için ve o insan gerçekten iyi biri bana da hediye aldı filan öyle çaaat diye kalbini kıramam daha orta yollu bir şey olmalı
Ağır konuşuyorsun yazma diyorsun bişey diyim mi bir insan rahatsız olsaydı karşılık vermezdi eğer istemeseydin tabii istiyorsun hoşuna gidiyor ama yapamıyorsun bence kusur çocukta değil bir tık sende iyi düşün
Hayır tabiki istemiyorum ağır da konuşmuyorum ayrıca rahatsız oluyorum sürekli yazmandan dedim ya da direkt cevap vermiyorum ona rağmen yazıyor sorun burada zaten başkası bana bunu yapsa küserim silerim numarasını ama o yapmıyor üstünden zaman geçiyor hiçbir şey olmamış gibi mesja atıyor
Açık açık söyle konuşmak istemiyorum
Ya nasıl diyim sen arada bir yazan arkadaşına diyebiliyor musun öyle pat diye kalbi kırılsın istemiyorum
Gayette söyleye biliyorum böyle yaptıkça dahada kırılıyor yoksa sen cevap vermeyince uzak dsvranınca yazma bir daha desen bir kez kırılır ama böyle devam ettikçe sürekli kırılır buda seni takıntı yapmasına olanak sağlar
Bu arkadaş doğru söylüyor böyle yaptıkça içinde yinede bir umutla yaşar
Yahu dedim dedim ama yok anlamıyor ki adam sevgilim var dedim enişte muhabbeti yapıyor bu seferde
Engelle gitsin o zaman takıntıya dönüştürücek yoksa seni ve senin için kötü olur bu
Kardeş sevgilim kızıyor falan yaz gider
Terslemezsen daha çok umutlanir